嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1125007859; ~+ i2 Q! [. }5 h0 a$ P
岩晒細腳人買...當然包括我啦XD
0 C, G& N' X! o. s你地覺得咩色好睇呢!?
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   3 u3 K8 G5 {; L
+ w/ M% z$ y# ^' p
% }" W; ^* S& U5 h3 Z3 Y佢係跟正常SIZE去做..放心去買
5 U/ c( K+ ]( O. w/ N% ^" a8 T黑色係令..但白色仲令
  E9 [+ p, r  Y/ F啡色就..好似麻麻地
祺望不再是孤獨一個人

白色好/ N# [, g, o* B, T: X5 U
好可惜我穿40卅41號

你著到39碼,我真係羨慕死!& X4 z, X, {* |7 b
我都要著41

唉!...最大39...冇行了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-9-12 03:12 發表   
0 b6 m8 E, `- ^; M( j. y) r8 r: r你著到39碼,我真係羨慕死!. _, i' x; S  D4 q
我都要著41
+ m: P: f$ w; o9 R
) f+ k/ ?+ ?$ W/ _( D( U" ]0 `
無咩好羨慕o者..我又唔係女仔
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   7 D, s( m, W+ D' t# Q$ V
3 M5 O% ^" p% v) v3 o3 Z" K+ F

. {, @5 e) e; ~) Z6 T8 F你係要既話我比我果對你..39號著到
祺望不再是孤獨一個人

黑色..棕色..白色..我都愛,只可惜沒有我的尺寸,只能到國外尋寶喔...

好介紹!值得考慮。

引用:
原帖由 jojochan1968 於 2010-9-28 22:29 發表   4 F* j, b/ E. N1 x
好介紹!值得考慮。
1 v( W0 u& ]! V4 c( C

7 N% r; S* j+ g& _/ z' v& t) B你著幾多號~如果係39號既話我150$賣比你
祺望不再是孤獨一個人

回復 1# 黑崎健一 的帖子

我也有一雙是白色的~~

唔制呀....
/ m- E) K/ T8 z5 A7 u1 \& k* V點解大腳人鞋款少+ o" G1 H' Q- M1 n/ x
又要貴幾十蚊///

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   
1 b9 ?0 R' S* k8 Z, H( v! a唔制呀....
9 k7 d. V! Q% D8 t, W6 M點解大腳人鞋款少
1 K/ J' x4 c- H( p8 y0 W. g又要貴幾十蚊///
" @6 S  E9 C5 ?0 \8 L7 V
& n8 {9 K( W  a* E因為正常女仔最大頂多40..鬼知男人都要著咩哈哈
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   
" Q8 D3 ~# G5 F. V唔制呀....% E) Y6 _9 E8 l. x$ o) ~
點解大腳人鞋款少$ c. R8 P5 L$ }6 K; P
又要貴幾十蚊///
7 v2 R% l% D; \- y6 k
係wo~有d款連定造大碼都唔得

: (6 [5 Q0 @  V4 {9 V
6 _6 F0 ~7 B2 {/ B
same with others' comments.
4 i! b% A* b1 O& L7 N
: Q/ h$ \1 o* G, I8 Jsince coming back to HK the 39 are too small. the gwailo/gwaipor 39s are wider and more comfortable...0 f' G* j  {/ u8 {* y$ J
$ j: a* v4 o; `, B& U- H" n3 Q+ S
I need 40 -_- or force my feet into 39, haha break the shoes and hurt my feet at the same time... but $169 is good price wor.

我著45..太大

還好我只有40號∼還有機會找得到∼也穿得下39的∼個人中意白色和咖啡的

too small for me
" i1 l) A6 Z1 S: Gbut thx