嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1125007859& R, `9 K% y0 H' H
岩晒細腳人買...當然包括我啦XD
9 Q6 k  |; X' |, U2 X6 h你地覺得咩色好睇呢!?
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   " i$ k; g6 |- _1 f6 m! V( n
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
, k) A! ~: T% |, d9 _# B
9 h# E# }$ D* X  y: g
佢係跟正常SIZE去做..放心去買  N) y9 q% N* O0 V. ?/ s
黑色係令..但白色仲令 % a6 g% z0 P6 Y, o6 |2 _; v5 z
啡色就..好似麻麻地
祺望不再是孤獨一個人

白色好3 G! B( n4 @7 a9 l+ m  m4 m! a
好可惜我穿40卅41號

你著到39碼,我真係羨慕死!
1 W) v9 p- s4 _9 m我都要著41

唉!...最大39...冇行了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-9-12 03:12 發表   
8 [; M6 e5 P9 a! E/ w5 }. @你著到39碼,我真係羨慕死!
( t4 [% o% J: D6 X; L% v) V我都要著41
: Q3 C! V! G" V3 Q( ?5 X* k; W  v4 r  x( T& [4 B
無咩好羨慕o者..我又唔係女仔
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   
# N1 B3 u$ \: q" ?( y# o+ t( @6 p我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
. [; M2 e8 q% c% g. Q2 y
6 J- |# x- \& k) R# c% f你係要既話我比我果對你..39號著到
祺望不再是孤獨一個人

黑色..棕色..白色..我都愛,只可惜沒有我的尺寸,只能到國外尋寶喔...

好介紹!值得考慮。

引用:
原帖由 jojochan1968 於 2010-9-28 22:29 發表   9 G6 w3 U7 W3 v+ e8 x+ @$ M
好介紹!值得考慮。
; E; v- d4 J5 ?: P, H) Q6 b
# F; w1 h( V- o- g+ a你著幾多號~如果係39號既話我150$賣比你
祺望不再是孤獨一個人

回復 1# 黑崎健一 的帖子

我也有一雙是白色的~~

唔制呀....7 u, B# {# \/ M0 ~5 q7 b
點解大腳人鞋款少, r3 Y: ?% Y& `0 Y+ l: a
又要貴幾十蚊///

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   
1 e/ d3 X9 @; G& g( ~唔制呀....
6 k2 \9 r& U8 `3 J點解大腳人鞋款少: g% S  ]. R2 G2 j9 f! l
又要貴幾十蚊///
( r: e+ s" N: x2 ^: Q  O* ]7 V0 `
( l* s( [; _/ B' ~# V
因為正常女仔最大頂多40..鬼知男人都要著咩哈哈
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   ( w5 ]$ W  Q1 K0 x5 J4 x& y
唔制呀....
" @9 \& C6 Z+ e4 O* N- {6 ^' f3 ?) \點解大腳人鞋款少
8 z( m+ H- t9 t" a又要貴幾十蚊///
- e- `: X2 d% B2 @$ u# H係wo~有d款連定造大碼都唔得

: (/ {' T6 |4 k3 S9 ~4 |/ U
! u1 j6 V% m0 w( V
same with others' comments.2 X/ R- }0 j9 ~$ g8 J, Q

6 }( w, X2 @: I3 }since coming back to HK the 39 are too small. the gwailo/gwaipor 39s are wider and more comfortable...
6 Z& K* j7 b6 m) ~& ]: V" O
5 Q( ~. @$ i( iI need 40 -_- or force my feet into 39, haha break the shoes and hurt my feet at the same time... but $169 is good price wor.

我著45..太大

還好我只有40號∼還有機會找得到∼也穿得下39的∼個人中意白色和咖啡的

too small for me
1 k& U% ~7 z4 d7 ?+ F# K: Ubut thx