嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Recommend Hotel....? 

Recommend Hotel....? 

請問在九龍區有否酒店介紹,方便用來變裝,最好有兩層出口不易被酒店的Security發現....Thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我不熟香港酒店, 但便宜的, 會多大陸團, ) x- T$ U5 ?: s8 E" w' v

6 m2 o6 Q: O* q* U( j"有兩層出口不易被酒店的Security發現" <---- 不明白, 想從後門或偏門出入嗎, 就算你見唔到食蕉, 食蕉都可以從cctv見到你喎, 不要鴕鳥政策喇.....
/ b& H; Q* @) G" ]# R  Q0 O9 b" \/ G* M1 ^% V' v# _# S
試時鐘酒店吧, keeper 都見慣光怪陸離, 又唔洗身份証登記, 比低錢就唔理你
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   4 R' }7 {& K% ^, x" I8 _" H/ e$ b
Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
( x) s6 T  V5 P0 h. K, `  F' O% p8 b  f  A0 Z+ r1 @- ~2 P" w$ [
( c: Z) o, H/ B8 I  Q
你係咪担心當你以一個穿得火辣辣嘅靚女形象返酒店時會俾實Q以為你係妓女而唔俾你上樓呢?係嘅話就試下唔好着得咁sexy lo。

Not a beauty, so, No sexy la....ha ha

Sorry, 我真係諗起 國產凌凌漆 麗晶大賓館 有陀地 ' A) h' a4 e: V4 L
6 q& r. v7 [1 |- p9 c) Z5 C
& I: c0 G! [/ z& k
Sorry Sorry 5 y* x3 W4 Z4 V3 _

5 x- X1 k- R- I( G, u[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-9-14 12:29 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   
1 W4 f( X: t3 H( ]( A* X% u2 a7 PThanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
2 {  [( l( a0 h2 h+ Z
其實D實Q哥哥會問咩架?# `* ?4 ]+ G; a$ G' P
不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-14 12:33 PM 發表   
3 D. [4 `  V/ f! N! _9 w
7 Q8 H9 P% }) g$ {2 l$ ]+ x其實D實Q哥哥會問咩架?
5 W, k, v. r9 G, }不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧
日間既話, N- n1 k0 a  e6 d; q0 ~' u
你唔係閃閃縮縮
. r- ?% {& {8 d/ H4 I' R$ ~" \通常都唔會俾龜逗既
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-14 12:36 發表   
! F$ k! K+ _: E3 E% c* w8 p6 U) a5 l日間既話
+ |  h" I9 B& a9 y( r9 U你唔係閃閃縮縮
: x; ~2 j+ s" F5 P7 [通常都唔會俾龜逗既
- e9 j; y1 l* W0 D
[偵探mode]/ c7 D7 ~  T' k7 ^' k* R
樓主驚返酒店時會比實Q哥哥問
7 G, T& D: j, @' d! q係咪因為樓主覺得自己變裝後會惹人注目及懷疑先咁諗?1 K0 u+ J1 b# h" S. k. b: A, k
所以出街亦會有可能會比差人叔叔問話9 V" t- h" N5 V2 G4 d8 `
[/偵探mode]

如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 13:00 發表     T1 U" Y; Z# X8 r, u3 ?
如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~
- t9 X5 D8 F1 ~1 R
雖然我未出過街
0 b) i+ M7 L2 [( R  M- E' |不過我覺得出街就自然大方點
' S2 p3 ^8 X  V& n1 w1 ]) D別標奇立異旁人是不會理會你CD的

如酒店有則門就可以靜靜地出入,起碼可以有位走啦….

其實,一般酒店就算一個出口  ?! K- @) f4 U+ \* H, [
平時都一千幾百人出入
, x( w! }* J  I0 u8 z) mSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳( W6 U5 t5 d8 Q) ]) j" i
妳要知道酒店。。。好多種人5 T7 C! W. }  s# d4 A1 ^
% y" }, x7 K3 e4 I" |0 ~! r: P
我都試過係酒店著suit出街、夜晚落seven買beer+ i9 i8 A5 ~9 {) J
搭lift有幾個其他人一齊、seven又見到人3 Z' c+ ^$ d, R
無問題wor
* U7 {0 n& ^5 Y! t" f
7 f- H! o, f$ ^/ M3 s  D我試過著和服加白假髮同上智冬季出街都無事 % @5 c4 ]8 S* b; x! P! @
香港地、真係無人理; F+ g/ i/ [  J9 ^% A# W

! y" T# [6 {! \& o6 l4 W5 P回問題+ |! J- o; U5 l. C5 v0 F
有兩個exit幾酒店好多,因為佢地會分幾層搞buffet同coffee shop
4 Y2 Q, F/ S( q( X* g8 |4 H  _& ^有d有平台駁商場出口6 i$ J# v$ G* m) ~8 H; j
, t/ n; |5 B/ b

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-9-14 20:38 發表   
+ W: b4 F3 c- {% R其實,一般酒店就算一個出口- |) G  Q$ d" z5 B- H
平時都一千幾百人出入) c1 p) \2 s) {1 S+ W
Security都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
' d, J& \+ ~5 O% p7 |# s# h妳要知道酒店。。。好多種人: Z$ @# r2 X1 n9 J. B; f; g
4 G+ ?. a, {' e9 x5 ^3 d
我都試過係酒店著shut出街、夜晚落seven買beer4 `7 l! b& d4 P
搭lift有幾個其他人一齊 ...
. u0 W6 i- @1 K& T& k& v
紫儀姐真係好有經驗

回復 1# bugs 的帖子

如果驚污糟嘅可以去維多利亞酒店試下, 不過嗰度要過夜, ' d5 G. i- v1 [9 R* q/ f
如果唔想過夜嘅話可以試下亞皆老街麥當勞隔樓上嘅黑天鵝賓館, 4 `7 h( q2 Z+ p8 l7 S
至於時鐘酒店小妹就未試過, 因為比較污糟所以唔敢入

以小妹所知, 維多利亞&百佳都可以唔駛諗啦! 因為佢地係唔會將房間租比單身男及女, 兩男或兩女! 要爆房只可以租比一男一女去Happy! 如果去d冇咁出名0既我就唔知租唔租Lu!
: D) K5 i) b. k* @7 r! D
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉
; A) P0 X5 @4 ]# N舊區(如土瓜灣)好平租* |$ v/ L3 [0 l  S
又咩人都有(國籍)冇人理你地
* |4 I3 ^7 }, E2 l2 m1 @/ H, ]又冇食蕉; I1 `8 p: w' h8 `  z
夜晚又冇咩人

引用:
原帖由 wadee 於 2010-9-14 23:27 發表   
. D+ j! P/ X7 m1 @/ e1 }: s幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉
! s, A4 Q- p" |+ l8 B舊區(如土瓜灣)好平租
' V5 G/ P* x& X- ]又咩人都有(國籍)冇人理你地: F) [$ |) l( z0 k3 C
又冇食蕉
3 _% s& y; m9 u6 q; S夜晚又冇咩人
+ |( W; l" k6 B7 D土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-15 05:53 發表   ; b3 M5 k8 E7 e2 R
' ^! B! }. t. j6 X6 r
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
7 A$ |, O9 B7 T, d* Z; m6 ^1 E如果我租只是用來放東西3 C0 F/ f+ ~3 x  w
我可接受的範圍是$300左右% }9 `- F% M' N( a  I
那就要很多人租了; M. l) w2 m6 H' ?; }! e
多人又怕有麻煩事發生
8 a) D* i% V3 J, }所以...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-15 10:09 發表   
2 I5 t& z* `' ~
% l& t) b0 A$ B$ L+ Y# I+ o: |3 u如果我租只是用來放東西; w9 [7 k% w+ w2 N, B$ R3 X
我可接受的範圍是$300左右- \- u, ?9 }' V, \
那就要很多人租了
$ j5 E6 l: r% A2 w; Z; f多人又怕有麻煩事發生4 E! C8 u+ I* e7 T% j9 g8 |
所以...
7 `. Z* F5 C' |6 {1 X+ s7 d' d' J9 B/ @' g
呢啲嘢開頭個個雄心壯志, 整整吓唔肯交租, 地方又無人打理, 烏烟瘴氣, 你啲貨分分鐘比人, 多數散band收場, 連frd都無得做