嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Recommend Hotel....? 

Recommend Hotel....? 

請問在九龍區有否酒店介紹,方便用來變裝,最好有兩層出口不易被酒店的Security發現....Thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我不熟香港酒店, 但便宜的, 會多大陸團, 2 o8 [, j/ }( T$ Q3 z
1 V; @4 g. O: p3 ?
"有兩層出口不易被酒店的Security發現" <---- 不明白, 想從後門或偏門出入嗎, 就算你見唔到食蕉, 食蕉都可以從cctv見到你喎, 不要鴕鳥政策喇.....
: I/ Q, k  G) Y" t5 B, T
. `/ c7 g- y5 p" `# ~+ C* V試時鐘酒店吧, keeper 都見慣光怪陸離, 又唔洗身份証登記, 比低錢就唔理你
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   . V: z# Y( X  a0 L8 Y/ j
Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
- j, g' A4 n" o. `1 z% _
7 D, f" w& b6 a8 l6 [  w# q% |/ T, M( L4 d$ z
你係咪担心當你以一個穿得火辣辣嘅靚女形象返酒店時會俾實Q以為你係妓女而唔俾你上樓呢?係嘅話就試下唔好着得咁sexy lo。

Not a beauty, so, No sexy la....ha ha

Sorry, 我真係諗起 國產凌凌漆 麗晶大賓館 有陀地 $ z% K* L( Q4 @$ A

8 {8 w  p: Z7 a" i( @/ e9 U
4 e0 E* O" [* _7 dSorry Sorry , K9 `4 {" X0 p3 f
0 |- F6 m; O7 E) q0 I7 b# o9 Z, c
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   $ u" u& v8 @  I4 G3 k& p
) k8 ~6 a- a# x; Q. `# _
其實D實Q哥哥會問咩架?
* p( \( d" s, X1 u# V7 F+ I2 a不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-14 12:33 PM 發表   . q: t  y8 x/ k2 I. J, \& C" h9 I

& w: m+ `: P' W3 Y! `其實D實Q哥哥會問咩架?) r$ ?/ m2 T4 _6 B
不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧
日間既話
2 I" L1 g* C! G你唔係閃閃縮縮
$ D4 G2 B$ d2 P8 I通常都唔會俾龜逗既
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-14 12:36 發表   $ j- a. F" A/ |/ F
日間既話- [) s3 `4 H+ F* ?. l! ?
你唔係閃閃縮縮
" E1 e! t0 S& R: |/ T通常都唔會俾龜逗既
/ \9 x4 Z" a1 X# P8 G
[偵探mode]
- k% V0 `6 O' ^3 R: S樓主驚返酒店時會比實Q哥哥問
1 E' l2 c: p( W1 W% c係咪因為樓主覺得自己變裝後會惹人注目及懷疑先咁諗?
8 U7 F  q$ i9 y, U) T8 n所以出街亦會有可能會比差人叔叔問話  i0 K3 @/ N6 h, T7 s0 l
[/偵探mode]

如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 13:00 發表   ) X2 ]8 J  J+ z0 e% j" s
如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~
# O8 P- y7 k$ p- E! J5 K- O- N雖然我未出過街! c/ j( I7 @6 L
不過我覺得出街就自然大方點
( t. J' B  J5 o: ?- M+ ^0 ~' P別標奇立異旁人是不會理會你CD的

如酒店有則門就可以靜靜地出入,起碼可以有位走啦….

其實,一般酒店就算一個出口+ X8 M0 J! q/ V- l
平時都一千幾百人出入4 Z$ o, O' W- P' c( l& A/ c# {
Security都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳4 t0 B  r- P0 }+ [
妳要知道酒店。。。好多種人6 C0 v) ?, G" h/ g

' l, ~, _+ e, |& w" e! P9 P0 X4 d我都試過係酒店著suit出街、夜晚落seven買beer
: F$ D2 I& M% O% F- b# b4 a搭lift有幾個其他人一齊、seven又見到人
; v3 _" O3 \% O5 U  L) ~" g無問題wor
6 y1 J% [/ `3 f$ M4 B4 o# }) j; A: r/ m3 y! U" V- n- s# f' x
我試過著和服加白假髮同上智冬季出街都無事
* @$ ^4 {0 j" G- P) e: u+ E香港地、真係無人理
. A: P* q( x1 X5 j/ \& [, c
" c; P* k+ ?! z9 d9 a7 q+ c回問題
1 w; |! o7 y. ]" J' N: L有兩個exit幾酒店好多,因為佢地會分幾層搞buffet同coffee shop; q% W" `- a9 v8 ~4 |, S6 J
有d有平台駁商場出口
8 p* U, M; E5 p3 q
& `3 ~/ v- d2 S0 p[ 本帖最後由 cosplayer 於 2010-9-14 22:13 編輯 ]

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-9-14 20:38 發表   ( s  k, h( Z) Z0 n  e7 |0 o
其實,一般酒店就算一個出口) [- h: ~8 v1 |) v& d; N
平時都一千幾百人出入  |- m0 Q( @! U. R
Security都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
" A: B! S% U% A2 [6 y妳要知道酒店。。。好多種人
' D: n2 v: f+ l! Q
0 b- L4 s$ W- R# K我都試過係酒店著shut出街、夜晚落seven買beer
1 a9 L0 R) X. {6 m7 ~  I8 L0 R搭lift有幾個其他人一齊 ...
& q1 K' k0 D; D  v! x9 B4 \6 G紫儀姐真係好有經驗

回復 1# bugs 的帖子

如果驚污糟嘅可以去維多利亞酒店試下, 不過嗰度要過夜,
. [5 Y; p4 y- O1 [) {* N  i0 ]) {如果唔想過夜嘅話可以試下亞皆老街麥當勞隔樓上嘅黑天鵝賓館,
0 ]1 V9 V- f/ X# t2 v  I9 e. o# ~至於時鐘酒店小妹就未試過, 因為比較污糟所以唔敢入

以小妹所知, 維多利亞&百佳都可以唔駛諗啦! 因為佢地係唔會將房間租比單身男及女, 兩男或兩女! 要爆房只可以租比一男一女去Happy! 如果去d冇咁出名0既我就唔知租唔租Lu!
- e; v) E, k' e  V5 E% U' o
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉& }  N! B. \, o- o& k6 \
舊區(如土瓜灣)好平租" y) D) V& b4 D8 b2 `" d
又咩人都有(國籍)冇人理你地
$ I0 V2 T/ ]  t% t6 Q又冇食蕉& g+ @! s9 V" `2 k) S& `
夜晚又冇咩人

引用:
原帖由 wadee 於 2010-9-14 23:27 發表   ' P- Q% a, ?8 f# h! i- j" h" v. b
幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉& U7 f& N& v/ i7 ^
舊區(如土瓜灣)好平租
! W' [4 |+ K0 r! G+ K- R又咩人都有(國籍)冇人理你地- z1 K0 h" y  U' w, R
又冇食蕉
' _1 j) a* H( p1 Z  f2 m: |1 X; ~夜晚又冇咩人
* [. {" q8 \9 |) M0 K' \
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-15 05:53 發表   ) C) r/ D) v; H) ]: F9 R. B3 I
" v. h, I& T: g" ~9 e; w% v' e
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
* w# i, }9 O2 P+ H7 [2 S
如果我租只是用來放東西
! q8 O* f9 V2 V1 g3 \我可接受的範圍是$300左右
' u0 `; |  c! B1 ?7 R2 g1 @  {) \那就要很多人租了5 F( y9 t) G# c
多人又怕有麻煩事發生* B' |8 m; o, ~
所以...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-15 10:09 發表   
4 _' H0 `8 |% M: o& C2 C6 |* M$ F9 X/ x* B1 f( K  {  t2 J3 }4 D0 ~; V
如果我租只是用來放東西
0 M. v1 u7 f7 ]& ^, {3 k我可接受的範圍是$300左右5 t4 @3 r" q2 P$ ^. e' y; m
那就要很多人租了
0 s6 B8 a1 H# e( k多人又怕有麻煩事發生' M: N) l. m0 H' {2 N
所以...
1 C- N! l, E5 k. q/ G8 B/ f5 ~% T+ G4 C% \
呢啲嘢開頭個個雄心壯志, 整整吓唔肯交租, 地方又無人打理, 烏烟瘴氣, 你啲貨分分鐘比人, 多數散band收場, 連frd都無得做