嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇! % y( z/ V2 F3 [1 l& z  C% a  ?; u

8 `0 w- r5 y  n4 T7 x0 Z0 v[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後4 y- A5 b' z6 U1 O, e7 u- O
最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG* c3 N* P* E* Y0 u0 ~# o2 q

: D" i/ u* v2 B5 F) o比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   # j6 J/ c3 r7 h/ R3 L
睇完四個post之後
5 n5 }5 y2 \& p0 G. y! X8 @最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG
6 @/ \3 X. a$ m2 h5 \  }9 Q+ W/ m  o% N4 \0 Z$ s
比起其他斯文D
3 x9 h* N, e5 W6 V( \3 b! D% G& v5 Y3 a% m! Y
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
0 `7 ?* r, R& y4 }2 g3 d# H

哇~0 X# e/ m* P" h$ y' m% t! ~
都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...
3 d( K; I/ m: z4 z: s6 D$ N/ `8 |- ^) t3 i2 r/ ~4 d# Y' Y1 F3 }' g8 i8 R

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   
7 m0 @9 I' W) H, z3 h$ D我鐘意第1同第3對
$ K* V# j9 \* z$ E. r2 ?  y3 D- v: S% O# {
很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   * ?3 ]0 K9 Q& P1 t& [

: @. S( n8 f, A$ i1 }  U
0 h) q9 y6 V3 M( p  @Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
5 Q/ v% k2 q( ^1 R2 [: c3 }
7 G; d9 y9 X: K3 y+ j/ `, n

/ a8 E0 n0 p+ x* F% a6 {0 A1 B4 o7 _* z
好簡單者
8 T3 e- s% m9 s* F: q9 u% K+ J% Q個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   5 r; q8 q1 a/ T  m4 q
: z) J. o/ O" A

" Z$ Z, B. ?+ t2 } 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
5 _  ?& V9 S; B0 \2 d
& W0 `4 y7 ?4 d
2 r" l# B6 I! i9 P
係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   
6 ?5 @( E, F/ U8 ?! F. e! }; z9 Y; W, l+ W
& b" s0 l. A7 s3 ?" E+ u& M

! k  Q/ I# R% o* M4 g係咪你第一次我帶你入去買個對?
! S  j' N; {3 U7 s9 N0 \% }" B
3 w2 f/ h5 u" Y0 }4 c
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   3 u+ U, ~; u# X% K
i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
" @! F! w4 R2 v7 q7 q0 g

, L; ~+ g7 L) r7 g9 ]$ w有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!