嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
6 j" h2 q( O) b7 `1 q7 T1 C6 k  O
& {4 D% p' b  W' }$ s
" V2 R# `0 j4 H5 k9 G希望大家會鐘意
! I0 Z1 T; n% y
6 ~; ~" D3 d$ p& h/ e0 h1 C- \$ q! K8 h/ m! R8 s& F' m; |0 O
日本製造商
; L# ]# a9 U0 X- t+ K
1 v, o+ u$ M- `  [0 F: D7 B[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
3 M# f9 L* \+ X點解唔自己試
: A+ t2 K3 c, z# j4 o9 D
, x* L) t: z0 I, u  m有時男的身體始終比較粗壯
& s/ I4 @+ A" j穿起上來反而帶點嘔心
& M0 l$ W9 _" H9 K+ N' b. D, z0 W相反女穿起就折然不同) `$ V: l2 ?/ ^" p& |* l  e  e
很性感3 n% L7 r6 j) ^
有時穿起絲襪時又怕鉤破$ u4 E  D4 U( _8 t
2 k7 d3 T1 X( @9 l1 y+ u

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   ; x2 I; b1 z( T* M: K1 h: u
1 P* m! S: l9 B0 E! G3 D- i
( ~. z1 n- B) E2 b2 V
有時男的身體始終比較粗壯
$ M' W6 W' ?& Z$ i穿起上來反而帶點嘔心# r7 F4 |1 ]2 J, s3 m8 K) g% n
相反女穿起就折然不同
, }$ i5 k6 F  Y/ ?0 ?. P5 T很性感
5 X" g5 B% Y2 i/ E/ M有時穿起絲襪時又怕鉤破
3 H: `: h7 J# v
" V) H5 n# z0 _8 ^1 G你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
! P* u) ^% T( w3 t& a自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)5 m* R$ Q; T# I( x
你買番黎都係比自己架咋==/ t( }* [  |+ }: m: V  V. Z
再講..
% i9 d8 `* B% G6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   / I, s' P: g# ]
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
( ^& q$ L6 c% Y3 d2 P9 I: d/ R9 i
, i6 S% K1 A: [8 M1 y
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   + N  K# P4 C' {/ r3 h% A1 y
點解要買個娃娃返屋企試呢= =
5 D& N5 T" f/ R* R2 L8 g

1 C" e# f( {: r% S
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   ! }: b' U5 S+ X: r$ `8 [) w3 x
$ b: R9 ?0 ^. L* j8 J$ R
3 }. K9 Z1 I( E% p: @0 p  b( [
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
7 q9 x( w& j$ r- r% B8 i; ~# Q
2 E& A3 v6 s3 X0 Y+ J$ d$ e
9 K) f& N$ O9 e
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   
1 R+ U) `' K# U5 ^( [4 q有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。4 m) w/ y3 `3 \9 c! \
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
1 i/ F( _! h& l& e0 T' [* J& e% ^

/ ^: Y. ^% k( Y; w4 D( B2 M改左了! I, @- A, M7 }' q  Q

0 v9 d5 ^4 j$ ]- L) ], I- e  X1 i呢個網我2年前監視到現在; q- r* g. h1 k: `1 r/ N6 X
) B/ |. W- m/ E3 E4 [3 V
都未比北京消費者權益網封鎖
* `) D/ l* \) G1 q3 l/ \. J9 c" N: \5 B+ b  |0 N' J0 h
因為大陸系好多假娃娃網
3 \; \) ~0 }( I) `6 R, p+ @
$ b" q8 q6 F. l7 K' d+ R, g( f9 T但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 : v) E5 Z6 Q$ K/ N6 R+ X8 m
3 G5 o; }3 ]/ O
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右* z( h4 y9 ~8 ?% H) ^9 y$ z

: P0 K4 c) f" o, O3 V& L最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D7 [" M( u+ z- N$ u" l

) U! Q) ^( c; L- b5 C- [6 u$ d! O既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
9 U7 I6 i5 y0 z# I' K2 V  y
& n# k1 B4 G& Y  p- G, `更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
7 e1 m  A# q+ q+ w$ n% ~
- g5 P) u7 \- H7 O! n[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it
; a2 X: Z2 k7 |' D3 _6 a0 _# ]: B: B; r; m) }3 F2 Y+ U- l
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔