嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問迷你倉事宜

想問迷你倉事宜

因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物
& f$ _0 D* p0 N: ]; H. ~* S想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
5 \0 a* ]& G1 g我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
放東西在迷你倉我怕受奇異目光

引用:
原帖由 010101 於 2010-9-24 23:08 發表   5 z& [; V, y6 ~7 b  ^9 a
放東西在迷你倉我怕受奇異目光
( W7 X$ g+ x7 i3 e( Q儲存私人雜物咋喎...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 23:13 發表   4 \: \- p8 {: ?4 r
- l4 D2 Q4 V3 y$ ^) l* Q0 v4 Q' G2 L
儲存私人雜物咋喎...
, H/ z; I9 ?; M" w0 n! G我諗佢諗多左喇...

我覺得有可能係有人會係你用的時候投以奇異目光。

你住哪裡?  如果葵青, 我可以介紹一間叫香港迷你倉, t; 3114 6922
1 c3 p  o; h/ n3 T其他地方, 我就不知道~

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-24 23:04 發表   ; r' d2 G. k/ F9 [
因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物) D+ Y6 s! B2 n- u9 M1 V# U
想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?3 k' C; e6 c' O1 f2 x9 c+ w1 B
我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
3 z  x) E" q3 X0 q

" H  A" h) G' S) N8 z9 fbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
  X" ]4 u: `) F: c2 {. b詳情請參閱http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/index.html
" G4 i9 N' C+ i/ f! D: Y+ v
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   
& @0 U& c" \( D* e: G5 ]
0 B: q5 h) }' c/ t
* Y! ?. \0 _1 I9 h. Fbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!7 {: ~9 @8 Q, k0 e+ E: ?$ w1 K
詳情請參閱http://www.hongkong ...
& p) U) P2 |7 v4 z: q2 Z9 H* {880一定好大~8 }( y5 ?6 L) ~, r
我之前有過個440蚊~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 02:02 發表   / D! |- X; |3 B3 n

3 a' s! t. @2 a. K) I9 z  E$ T880一定好大~
( z. W6 X( ]7 V& [1 R我之前有過個440蚊~
; f8 u! k  v+ V1 A& R& A
+ ^- \8 o/ Z' C% e; |3 A0 C7 W不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!3 _9 g: i3 s" D9 J5 J8 |. \

# w- w- S9 v: }- |: R[ 本帖最後由 CECI 於 2010-9-25 03:00 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   
* H9 Z6 f2 o2 `8 q; y; w& ~5 c% e1 |
0 y) a# N- T" l& ^9 E! |8 S' n
2 V# V, q; ?- @- _3 {不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
# T; P5 N2 k# ?. R: x4 T1 u
咁看來CECI姐屋企好多野
/ n: u) [/ x( D6 S但你唔係住天水圍的嗎?. L, ^9 F. H7 ^3 g4 z& P
個倉去到天后咁遠

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 12:51 發表     \$ M/ E! z9 N# g) ?' J+ J& V1 X
& G" k! U$ Y: U& G5 O6 ^
咁看來CECI姐屋企好多野
5 E# u. y+ f8 H! t- c3 v但你唔係住天水圍的嗎?
8 `$ E7 P+ v. x( I% c4 p個倉去到天后咁遠
" h+ Q  w/ ^3 |- V+ R& U& E& ^5 n: m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   ' h8 I8 {4 s: T. Z/ s
$ Y! w" I0 K1 l6 k% y( Q& p7 @- @
, g# e1 T+ `* Z
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!0 |5 M0 E4 w2 L/ W. e" [% }
詳情請參閱http://www.hongkong ...
# I, f! q. q; O* u# ^7 m* Sthz,可惜太遠喇...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-25 16:41 發表   - \* q4 k5 U5 s6 l0 {8 U! Z2 S1 T

' I& i5 R8 c8 {- Y0 dthz,可惜太遠喇...
5 r! d: f. A+ X$ M, c7 R# z5 V2 D' [' S
. ~4 ?% |- c; R7 d: b/ T7 \
最近係上葵涌! 不過果頭係好多迷你倉公司可作選擇! 不過我用開"香港儲物室"幾ok!
9 K9 R0 W6 ?9 n$ _2 O
; x8 a  i, b1 D! B荃灣, 葵涌等地還有...
8 P3 Y( S- t9 ^+ c1 y當代迷你倉  http://www.hkministorage.com! S+ N( S& H" J
! |3 H& O- M- x  ^  A" j. _0 U' F, R
橙色空間  http://www.bigorange.com.hk& l5 R+ _8 |- }% R) a: T  b. \" w" i

0 R% O; U. I0 A: b- w時昌迷你倉  http://sc-storage.blogspot.com (個鬼佬話8177 7778果間)
6 W* c) I) q7 n. p" A! A. R9 f# o& m
! F) F" x: A) Q+ z! {# h4 U希望幫到你吧!
# C$ j" x; E* _5 L- i  J; A; A

香港儲物室......倉租好貴的
+ f6 \0 d4 d/ z3 m9 P3 a& }7 I人地差唔多咁大既倉都係500蚊到' ~, {; R, ?% d1 E. Y. ?

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-9-25 18:16 發表   ! S: T8 s9 E+ o9 S
香港儲物室......倉租好貴的 " N' u2 a' x3 w3 k& f5 i7 I+ t$ s
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到, w  G, Y+ e$ ~3 k
$ C7 p2 a' ?! J( x& O$ S1 A& O6 \9 N% Y9 N
香港寸金尺土
2 @3 S5 U' ]$ a4 o# b$ y/ W8 Y屋企都唔夠碇擺就真係幾多下

我都有用hk storage, 如果係新界區, 有其他比較平既選擇, 葵涌個頭成行成市

想問迷你倉事宜

8百幾, 不如同人夾多少少 租間屋好過
+ s- s+ S6 M3 U 又可以放埋鏡 等等, 又可以約其他人一齊上去cd ...

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   
1 k( n/ J$ l. r4 Q( @2 r% G) Y4 K- \+ F9 s$ v3 d; x9 v) g
: t+ u" f. F6 ~  K  E
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
# x, O7 t+ ~$ G$ T
9 T1 M; o6 \, R* M4 y, I3 R: O0 p
5 h2 M; o9 J" M
我情況差唔多, 不過我只係儲物櫃; 宜家整整下都唔係太夠位放野, 可能真係要用倉了......

160尺姐係幾大
# ~. j- q: k1 t9 _我想像唔到呀  k+ a: q" h' u- F
可唔可以影低幅相比我睇下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~