嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
% |0 V4 n+ X; D& a. W5 \9 g' e+ z3 j8 l) L/ R
不過會唔會book唔到房?
: r( @4 B0 z0 F0 g2 p. s: x6 V# G" \; f5 C2 Z: |  O0 T3 S
又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
- E9 g3 _% h& q9 Q; E$ `& A. ]
4 v# w- x# T1 A6 @) |) h; M0 o午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
& W# l- p- t  i: P. ]+ J  a歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
+ g6 y0 b' I: i* b. w# @黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費) ; w2 U7 o5 F0 j+ e  A" b! z; v
貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   ( ?4 n3 L0 A" [; M, p* \5 A, ]7 c
原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....7 g7 Y" I  H! u: p" }* I

8 W: `. [7 g2 s- w, s' e4 w, C( Y4 O午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
6 x6 h6 T7 I7 @1 A4 X歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
8 N' \/ Q& v8 a) T最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
5 M9 S: m/ T/ B0 L, Q/ g不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
$ }: M& K4 D% G2 p. ?; @6 K" a9 O6 x1 d
係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...
1 L- d# C: u1 J  K) ~7 D& H( B; x, B最緊要平d ma~- P$ Z) q) I8 ~" {9 O) f
+ j' Q; ?5 j8 S: q% F1 n
出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講$ Y9 E% j" x7 m2 u, n% g

+ Q9 C: `0 J0 Q. f2 Q7 v* O好遠6 J0 S& e" r+ s% N( b8 A# `, {
2 f- M$ L: o5 B9 }; X, O6 G0 ~4 m3 S
我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~
+ i: V; s4 H3 O, y但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~
* h) |( J8 f1 y4 A% a/ o7 X唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀- A" U; O' r4 U6 [! d* y
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
( x% O2 I+ y7 l7 a4 U我都想黎呀 幾時開PM我呀- z3 ]+ P1 W# C6 Y) |4 Z9 {
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
3 }' w! @6 Z8 d
9 [- s/ B  U- _" t2 ~8 GBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩 5 m: ]+ Y3 u% h* y! p3 B3 T
: C+ [* `: Z% f  c2 c9 E- J; O" Y

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   ) l$ w0 W& W0 b( k
/ h; G8 w  W! S5 B/ o, N; J

o6 {( ]* |4 PBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
" G9 K& I$ s' A! ?& Z

$ {  O. Z/ g+ G( Y4 k7 M6 U3 \. m
; g1 _9 O, E1 L3 y你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   # v+ E) c- I, R5 }) [
你想幾時先
7 j1 C" H6 g3 ]: d% C6 z; S! m/ |  V$ |) U6 d, d9 e/ _- r
我就想29號晚或者30號4 L: I+ M. n2 j2 {  K/ M

" [0 m; [& ~7 W' e, _唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   0 i0 D9 v' k! f( L$ U
is it possible 27/28?
4 Q3 c3 Q8 ^, g9 y( w5 `* w: m. `5 i; x1 _3 A
如果可以我想28號2 {2 ]* P+ d4 u* L! M- y

& _* e  ~" E) B* \) H* @那天我可以化好妝出現