嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

輕左8磅QQ

輕左8磅QQ

但係睇唔出瘦左% G( [* \; H$ g) i/ ^- n
上身一樣咁厚咁大隻><
) F" t, p' w9 k( M好似減左落腰度(晚晚situp的關係吧)
; T8 m" @" e) Y皮帶可以扣多一格了2 N2 `, U1 ]. j
1 X. U3 z- w5 |0 Z  v0 `
有無人教我減上身d肉阿><
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
恭喜哂ar, 加油~

你果幾磅去左我度呀......

可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-28 21:50 發表   # h; @! `! S1 J" W! O, P
可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?
- _* [+ u1 `4 O4 }/ Q
situp每晚30下, Y7 L; L7 i6 R; S2 |% p! F4 S
有時累就分開做40下9 _  Q6 ]7 {6 k. d
主要係我食野少左好多
2 \) h. C0 S  L3 d. `3 u早餐唔食,中午食少少(如一份三文治),夜晚都唔食太多' K4 l+ U. u8 x- d
汽水飲少左,肥既野盡量唔食∼

situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:02 發表   + _9 W9 r- x1 J
situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
8 o6 ?9 p, [) T# U1 w無你咁好力丫∼+ y2 p! A/ x6 _' l9 k
通常十幾下我就會累了

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-28 23:04 發表   
/ q4 i& s6 F4 |) {/ h5 H& q6 P  j) W5 P
無你咁好力丫∼% O; k  O' l# \: v, D
通常十幾下我就會累了
4 s1 _, {5 O9 ~- Q* \. l/ b3 z

, _0 U4 T' I1 V" L你係床定地板做, 床太軟會傷腰, 地板加瑜伽氈就ok, 雙手放胸前, 唔好擺後頸, 話唔小心會chok傷頸.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:24 發表   9 L! U# z6 ^3 ~) h( v1 s
重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.
' ]0 M. D% G) O+ U! k
我係床做∼8 l. v6 H1 G9 X. _
用尾床架來壓腳
  P0 X! J: x8 M  B而家先知原來減磅不等於減肥-3-; N6 V% T5 s  q3 D
唔見左都唔見得邊度瘦左QQ

我減左成個月反而重左磅

我近年來因為工作的緣故, 體重不減反增 ; 嚴重頭痛緊點減.....

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-9-29 20:08 發表   
8 m2 C+ y' W2 Q' S" T4 }  g* @3 ~我減左成個月反而重左磅
+ L# Y$ M+ Z3 |  b0 w+ q% e
咁神奇@@
7 p0 Q7 q7 n$ P+ [4 b2 l0 B咁不如你試下增肥; ]2 K! j6 J/ b5 f
到時可能會輕左都唔定XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-29 20:53 發表   
& M+ U' B' Q/ Q; u7 d9 F9 z7 K2 p" f& L2 P! @; s/ E1 D/ g
咁神奇@@  ]& c' T$ R' f$ n& t( B
咁不如你試下增肥! c/ e1 U& ]! C2 R8 G, e
到時可能會輕左都唔定XD
! y( ~/ N& X' e; }( y% v再肥我驚返吾到轉頭

試下用我的方法減肥吖3 S+ ^/ \6 {+ E( D2 `" k4 v* C
減肥方法係唔洗做運動,只係張進食時的速度減慢4 V9 V% @. e/ \0 I/ _( g9 W
因為大腦接收飽的感覺要大約25至半小時5 A: ], ~, ~( K4 l5 s1 |; u2 I6 J
當食得太快時  到你覺得飽的時候 可能已經食咗好多野
! `/ B) L/ Z1 F0 C2 t: j1 @4 d) J# j. T2 u
有養金魚都唔會一次過比佢食太多
% t0 G  x$ M9 j7 B因金魚的腦接收飽的感覺要大約3小時 所以會飽死% s. D2 L2 \4 i+ Y% Y" G
+ d+ h% C! A& Q9 `# S6 {' M
我唔做運動
. L$ c, i/ B8 r1 H5 U2 r十幾年都keep 倒26 吋腰

我又重返3磅
- o% z- O, ~# A3 p1 c( t4 ^在120這個範圍內好易重返

春日身子差,常病+ n; d$ m* f) O+ \
所以都不長肉
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我係零運動的人   只係食多野會肥 唔食野會瘦個d ; b0 \0 L$ R  g& l
所以我都係keep住半肥瘦
2010-09月25日 1 st CD...suki

輕8磅會瘦得幾明顯0下過Wor! 恭喜晒你呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

咁你而家幾磅呀