嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
7 [9 w* e( w( S5 k1 D) c0 q$ k, u+ k. F# e+ f9 _
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
" t. E$ g+ f9 ~8 A: o" i9 s# ]
9 m& ?* v8 \: t2 r$ W而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋5 M3 X& ?5 M* [3 b* Z+ |
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 ) s; p1 [5 D. i2 R
# e9 P( |+ g: Q& \, h# b
( r5 b* I4 x( O$ e6 j你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
- h% o9 I9 _/ z: q; t
# U/ p* Z6 F/ A. |( y5 Z) K而又點解會令轉身既
& }$ ~7 O( f9 ~玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
. Y( z! u5 L# j  U2 \, g9 ^# m' W! b0 w0 l: m; c
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
5 d; x; T2 C2 y6 W; y' o2 u6 s; V) R

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表
% s. ]7 S7 @5 K' `3 t& V7 g我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
1 p) T2 A  y) U7 Y9 l
其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表 7 X- [7 _6 k5 P: I
我鐘意漆皮鞋~
$ t7 Y) V' H3 {% R) {4 D0 e/ q, I: F- ~0 `

$ ?9 l& x) E% K, d" f: v1 A* ?* r5 P7 F/ a
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!: k3 z0 t5 @: e. J" `$ n) O
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 3 h: b6 P7 j! T* m7 y$ u# \
- n/ a8 m; [- p- O3 U# h
* Y8 w* m# k. m1 Z你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
9 M2 s2 g3 k, H2 q0 V( s' ^8 i4 i
3 b0 C8 d( _, ?: @* d$ H而又點解會令轉身既
: |& ~7 D( m; w" L% N9 B  T2 M8 Z2 S" V# R5 l% V
反光同緊身簡直冇得頂呀!! 7 _% |) k. S/ e

2 ?" ?- i' \+ I
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表
( S/ _2 I6 _! |/ m; M$ {: e% e( B) f
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
: {$ K  `2 \* h, V5 f7 D, {
! C$ K6 a6 E$ @/ I: q我硬食咗好多鞭先有呢張相架
2 T  \; c5 l0 d9 J
2 l, N$ i- U5 f7 z, ~8 I; h& g
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
: h0 ^0 p/ U) e, h2 ]你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..