嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號 $ s1 S# Z' E/ N# L% s" v3 R) i& h7 g) O
唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
' r* H8 h6 l6 g' b因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號5 j& K% M, x' ]
點解我隻腳咁大
# v( A/ J2 a* J1 H- Z$ U' r- o1 z9 x9 z: s; T. U3 J
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
! P* _# e9 |/ X! A+ G8 d% o/ {
: B( [: P; a% z; e[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?0 \* H1 ?+ I+ G9 T
以我所知香港無一道有455 t) o# y+ J! c. ^  ?; @, F- V
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做" x( `1 |8 W& I8 [
不過個度係歐洲size(偏大)1 O: `  a& ]; K$ T
應該唔使咁大44碼可能得
, o! V- Z9 F& @; O* w1 d2 N使唔使我帶你去?/ l4 X/ o0 |- Q. t
我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   7 K+ z. O) x2 @% ~% W  u$ w
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
4 U$ U/ h) l0 D( h% X
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
! L% ~2 n2 w& ^" i: G* i% P, y落太子ageless訂做* R9 x2 ^# y! K0 W
不過個度係歐洲size(偏大)
5 R/ M8 S3 `3 b2 k- Z" O! A6 C應該唔使咁大44碼可能得
' {2 i' M; ^) W. c6 ^& {* f使唔使我帶你去?& e% k4 ~4 E4 ?- D9 N
我過幾日會落去拎鞋
. V, m: e/ P7 Q( y+ A
6 g/ B9 q. Y. U5 @1 ]+ B1 ?0 A' }3 Z你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
# a/ v' ?# s, {有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor : c2 K# h- z: s- q/ C6 f5 N* j
會大出血wor
- R* S6 F+ G4 H2 he家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   
1 G$ _/ V. b- I0 A$ N: p; u% Z% Y訂造鞋幾錢對架~
/ t. R8 v# A' v7 H, T. s5 t% L有咩款同咩物料做?
1 s* P% |* t+ w) q7 ]8 p9 x4 j
7 ^/ V/ J/ _# G. ?$ W( R0 c44號有現成賣
& n# H& }6 |7 ^' G1 [# z平既百幾+ `7 k  [: E/ a
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   : b. ~! [' d" l' w3 n( y; G% o4 E

; N8 U/ j* B! T/ q; ~/ K: {" L- d( ?2 z0 B' I# H" `3 S0 e" p
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
1 S" q* l# P# j- k- d! }
/ f% C( J* }, j( P# j3 I; K; ]) O( v- N! z  ]
個個阿mic囉
8 i  k! f( ?4 Q8 {: [1 h7 p佢話開左個locker俾我
) p! A5 S  Q& g2 x. w1 |話幾時拎就幾時拎喎0 w) P" i+ c& u: t% X, o! i/ s
而家有四對鞋係佢度未拎( V2 I: J; C7 J/ Y- N4 O: c! y/ A
真係俾佢激死& j9 s& R4 {) d( `: l
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使3 ?9 m  k+ p. r
因為佢d碼偏大
8 w( A- ~8 t) n' c1 q" ]  |可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
0 S$ h3 ^. }* }0 m  X2 G5 `6 I
2 A  D, k$ i0 {45我預大左…44號就fit既~
& P* c; B0 ^, c3 z- M9 N  q, b4 X
* D$ A8 K+ p8 Z0 I$ {9 k: i/ g我都係著44-45號架~