嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
# }; ^) ~, ]4 L; ~4 \唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
+ y0 @  \9 |4 ^因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
; q: z* Z9 E8 ?, s點解我隻腳咁大
4 Q  _5 n4 U: S, [& x! I3 |: z9 Y0 h+ x$ ~+ z
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 ) R  X: M, Z% O6 J, w: }9 U

0 b8 h) g. w! T( x# |1 f[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
& i% G) d$ v: U1 x! m以我所知香港無一道有45! j' `. G; P5 I5 s$ J
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做0 b- H& d3 W1 Z. B1 y
不過個度係歐洲size(偏大)
+ ~" K$ P6 s) A/ v& g* D應該唔使咁大44碼可能得2 H+ l8 [; d. M: D
使唔使我帶你去?
8 D2 Q/ e5 o2 H& @5 ^我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   & e' j  Z( T3 Y1 `
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
$ c& U6 o4 r% T# }( ?45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
- S3 [& }6 `8 u1 z5 B落太子ageless訂做6 Y& w5 ?) N9 W) S3 r$ v7 P) H2 B
不過個度係歐洲size(偏大)
" `- m" V* Q: n/ Z9 U& s應該唔使咁大44碼可能得
" E  l" Y5 u& @+ f6 ]使唔使我帶你去?$ F' i9 f* Q7 K
我過幾日會落去拎鞋
! V( T% B# Z( K
9 K- m% ]) j, a/ t& {
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
3 ~  M* D4 \. `1 X3 E有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor 4 b; B% j# y$ _  d' l3 r" K( x+ @
會大出血wor
) M! |7 A; n6 ~8 O3 g' L% h7 i* ]e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   6 i$ G- M( @2 [7 h3 z$ t
訂造鞋幾錢對架~$ |+ A. i0 ?9 R- H7 r6 g9 G
有咩款同咩物料做?
9 j- `' H* f% q9 J$ G( i

- B: r- |/ ^2 v9 Z44號有現成賣
6 A/ w' ]$ N6 ?+ ]% F. J3 l0 W平既百幾
% \( j# v2 H4 t" M* J3 N2 _訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   $ d- k5 s! H8 w; F/ Z

& E9 K# y+ \- y8 A; Y; j2 K& P' H& d; q
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
7 j: \1 \) R, F+ ^

" ^1 k/ Y9 G3 ?- Z
; {# O! M2 W5 D5 {2 `) d+ y個個阿mic囉& r1 h& `1 V' i# y% B
佢話開左個locker俾我1 b. T3 X; c9 K
話幾時拎就幾時拎喎
' O& X( v; M  k/ v而家有四對鞋係佢度未拎, i) ~& D# Y  M, P8 y& H
真係俾佢激死
1 n0 ?/ v6 D2 Z& m( Y9 R搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使6 R. @, t; s4 J, M
因為佢d碼偏大- V6 V2 C) C# h( s) e7 }. A6 ^# r( V
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   & Z. \8 n; l% o6 N+ T; W/ ?

# q( z# A& ?  E9 R6 Y- D2 v. e45我預大左…44號就fit既~
7 h( a1 f8 p1 b7 K' Z1 z7 q$ n% F0 J% S
我都係著44-45號架~