嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人著過制服呀?

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表
7 w! @) P. C" j0 {" J
5 u* s: R/ T+ l: V0 }) X$ D1 I4 _; l" ?/ G! A# A
Yahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
; G8 |" ?# C7 M( S7 v' o# U

" b0 Y/ E; t' S( ]3 Z8 C) I% n* V我都好想要一套來著下

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有一套nurse制服

引用:
原帖由 appleandchiu 於 2008-9-1 07:32 發表
# s$ j) S4 b' a6 }2 x* _我都有一套nurse制服
0 Y  E/ t  X1 s0 y  E% w8 g
0 ^& q1 t# ^8 S
你點樣有nurse制服

可能要訂做~好想穿阿~
絲襪+高跟鞋=完美~!

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-18 00:49 發表 ; i* H8 Y3 \( x; X% m
8 C* U/ P3 Y1 U8 t" a+ V6 D5 }

4 k' E# B+ W+ `: P) C著上身就免喇, 又懶得拎部 DSLR 出黎. 粗粗地睇住先, 唔好介意. 仲有件冷衫比女朋友拎左去著返工未洗( e/ t$ {, U  N7 t9 c
  [1 s7 {7 l% V: p) P6 c
見套衫幾難得, 象徵式收大家 $1.
0 i3 b- q) h: N: M) Q  p

$ c0 o3 F( t/ X+ X7 k0 a1 a0 @. \7 ^; H6 e3 d
你呢套制服真係好靚,真係好想見下大家著起會係點樣

點解你會有呢套制服ge?

未著過... 可以點得到呀????

我試過婚紗,但那不算制服吧?

冇呀 但好期待囉*

制服誘惑 i like校服

引用:
原帖由 大話王 於 2008-6-18 22:40 發表
  E6 n$ e' R; d9 ~6 f! G% E. r好似空姐,OL,M記公關之類呢,有的話可唔可以分享一下
7 }% I! l% f+ d$ S" d$ b
有~我做ing kfc公關!

我都想有

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表   " H% [0 J) ~  ^$ c# d- T0 [& Y' m$ D/ g
& `9 V" P( S, G% S( ~6 `

: V& |( p* \9 ?7 ?* ?3 bYahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
8 s. w9 j- ~/ S+ s' y你仲搵唔搵到個seller嗎?我超想買
7 _+ X0 ]) C0 t+ h0 M6 \另我自己著過華航空姐制服(之前轉款台灣拍賣勁多人放 )

無呀!如果有得比我穿,我一定穿lo

引用:
原帖由 Sekin 於 2008-10-31 03:22 發表   
- q% U* O; M0 W7 z" M8 e+ K我試過婚紗,但那不算制服吧?
# W' H( W  G5 j6 d
我都好想試呀= =

OL o既 suit 未有
  @6 N, [4 ^  o6 `想買,不過要訂做(因為我係肥人)! @: H, e# P, y, e
或者淘寶落黎% I, \3 ?0 x& r+ E1 |: D* W/ s5 Q3 e
其實制服都有既(制服部隊)& F" t8 Q. p3 i/ V. D
女童軍有幾套,st. john,交安,red cross
$ X/ u# G2 K$ g' b不過都係一樣,著唔到

引用:
原帖由 ph_ip 於 16-8-2008 10:30 發表   $ d: k: B) B- M% o
我最鐘意著OL suit,都有試過M記公關
你在哪裡購買M記(公關)制服?

我都想要一套!!

我都想..但有得做先得ga ~

真係羨慕各位著過制服既姐姐, 空姐既我都好鍾意, 可惜冇門路