嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

購買校服一問...

購買校服一問...

各位網友,我男友托我問一下以下問題:
: Q/ z) |& Y( Y5 c' a/ a
; W; t. C5 y" K( d4 [1 A/ W1. 瑪利諾神父教會學校同英華女書院,邊間既旗袍靚d?
* z+ e4 K+ ]  z- }0 W
6 D2 c$ k7 n& z$ l4 z+ C% x2. 邊到可以買下列學校既校服(麻煩提供詳細地址及營業時間):聖保祿學校(St. Paul Convent School)、瑪利諾神父教會學校(Maryknoll Father's School)、英華女書院(Ying Wah Girls' College)、寶血會上智英文書院(Holy Trinity College)
6 q: |4 |' ~+ z0 d: J6 v
; {4 z4 r- y+ ~3. 麻煩提供埋購買上述校服既店鋪,店員既態度,男仔購買既容易程度,駛唔駛我陪埋佢去買. @( ]0 x, t! D

. P3 R: c4 r: j! b; h! e2 N4. 如果知道有咩碼既話可以講埋9 L) Q; L( Y/ v  n# G

; |4 z: x. z( w$ l: q, o. T先唔該各位!!!
: I$ f) d7 o  |+ w. M

S2 i7 }$ @( b$ G% w' F" g6 w$ v  i7 [
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1.  個人觀感不同,好難答到你。理論上女校應該靚小小。俾小小HINT你,英華的裙深色D,瑪利諾的裙淺色D。
2 n8 e5 M# V0 G" i2 y6 Y) x; w: ?) {0 R$ D. s2 `
2.  請爬文2 r# v6 [" Q, n/ B3 I

* ]% T1 G# A4 h1 M3.  其中係歷史悠久的預科書院附近的那間唔會查查問問你,有生意就做。

發貼前請唔好懶爬下文; c/ h& _+ J2 W# [3 w! D$ Q+ e2 E
仲有好似發錯區啵...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

瑪利諾神父同英華係豐仔(北角)有得買,我個人認為英華好過瑪利諾神父,因瑪利諾神父最近幾年係條旗袍加咗防走光布,而英華仲係真真正正開叉,事實就係gum多,個人決定都係由你話事
% J1 d* z) s! f* b7 n3 w# f
; h& X8 E; |+ B4 n$ v, d5 K北角間豐仔對男仔冇太大問題,但如果你有女仔去問就當然方便同快手好多la

邊間好啲真係好個人, 小妹覺得好睇啲未必代表姊妹覺得好睇, 所以好難答到妳

真係想問下聖保祿學校可以響邊到buy到,爬左好耐文都搵唔到
" d- a0 I" W0 h6 j1 Y
, L* A6 x+ }/ ^/ ^3 ~" r順道問埋熊貓鞋邊到有得buy?, U& [% Z$ ~6 U
7 ?8 q. R/ N3 a3 [6 e, }

回復 6# amywong 的帖子

係校服板搵搵啦

你睇睇我既權限,根本入唔到校服版,入到既話我都唔會響呢到發帖啦,麻麻幫幫手啦,please!!!

引用:
原帖由 amywong 於 2010-10-11 21:46 發表   
1 W0 M4 B$ L; u你睇睇我既權限,根本入唔到校服版,入到既話我都唔會響呢到發帖啦,麻麻幫幫手啦,please!!!
' [5 s0 x, E3 J1 _/ v/ C哎呀,無留意o忝。
, V5 t5 V3 R# ]% i/ j去灣仔"太兄"啦,譚臣道八十四號

好感激你啊,想問埋個老板對男仔惡唔惡架?) t; [) A9 o, z' u% f
) G- u; Q1 i, Q& u" B7 f
同埋星期日開唔開?
4 [) N2 P: e% e+ \
) X4 t; F/ ~! d' U( [2 U[ 本帖最後由 amywong 於 2010-10-11 22:05 編輯 ]

引用:
原帖由 amywong 於 2010-10-11 21:58 發表   
9 C$ L# i% H, N9 Q: d好感激你啊,想問埋個老板對男仔惡唔惡架?
# D0 w) m' d, V3 e5 T- t. v; h3 I3 C& o$ f% U
同埋星期日開唔開?
! m! ~" e' _, g$ I# W7 r" Z- Z, X
我未買過唔知,不過以資料顯示就態度唔錯既,都係為做生意o者。
( t' G/ e  h/ G, C" k要買就快手,據聞年尾結業

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-10-11 22:13 發表   
' v3 a5 R, {0 F2 b- t5 s) T**** 本內容被作者隱藏 *****
) C, u: w9 N+ R( d; I$ ?: I你唔講我都無留意o忝...

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽

回復 8# amywong 的帖子

吹多幾野就夠分架喇....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
YV3S1E117XC050141