嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~+ S+ x8 I/ a' O3 A8 Q
冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
/ E: k) P  c4 U" _) w, |( q
$ `8 K. X/ c8 m8 _& m7 Z
; U& _# W2 f2 H1 t7 DWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!9 i  o. o0 Y0 y3 P+ ]
+ {, K9 ?& J  s, F3 M: U; _& ]& k8 x- o% ~5 Y

1 l4 U# q* Q/ G' l2 |, `; M如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
1 S) T0 w( }% c& r/ b  _, r6 w  ?, Y3 I7 _4 ]2 t2 a

' L- a; t. x8 l$ h* ]Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
' X' H: y% K% d# [9 U8 M6 M8 x
; h/ w9 G( `5 w) C有車都好遠# O( N8 _' q& s# i5 |
不過你講得對 只要有大碼0 `3 i# l1 M  g1 B: E' h
遠D貴D都冇問題
) z- W, @, g+ r. n6 M有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
- L& S0 m. O3 E4 ~& U: O; m1 S# \
! P! \) W5 J+ L; M有車都好遠. e  `7 o, @" ^: g: D
不過你講得對 只要有大碼' v  B4 z# Q; C  O
遠D貴D都冇問題, K" e6 l3 K% y, r0 S  @
有時間真的要去看看
* F: P$ C) \5 L( V% ^" q

+ y$ D) M5 C; @3 NWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   0 I! a' C( t" Y0 L# {( S+ r: o
d鞋貴唔貴?
4 L4 a  U$ v; C# o0 f
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci$ D: m, b. P/ G3 y! Y
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
# S. n' r" @* l, Y* E" tReally thanks for giving us so many useful information Ceci
% s9 x; l: g' _' k# J- O" k: jI will check it out when I m free this weekend
0 B( R# A0 F5 q2 j
2 U. I5 {1 [% @; s% ?3 W6 E
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!) m% m: A, E; L% ?7 y

: T+ H6 m& q% [" ^Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P; s# W* E( |- B) }( u* ]# C, |7 u0 x
--------------
* }' R0 z+ P) c# ~/ vwhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   5 y1 w4 m, e# q) p+ u& ~! {
' `6 k" Q1 i; @! B4 |% W2 J) ~+ k
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
9 l- A4 l' M( h' f4 i3 r
5 s* `9 y3 b) k  y* G) o
6 D2 C* w4 Q1 k/ H) E5 r( F好日都唔去一次  Q+ b" ?" l! k* c8 M- _
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
# c. h9 S& g5 K2 n, }) }2 P0 a& n5 Y
+ \: z  S- S' P  N( q; h; ?; `

( f* ~, s0 i6 w: k  D好日都唔去一次
* [3 ?/ M  J- g冇理由特登去卦
* e0 e) x( l- j. t  p7 w; o

`8 V$ _/ z$ g& N! g哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
9 U7 l% N8 J% ]1 w$ s呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~8 H9 X3 Y2 L; p% W/ T

9 q4 g4 r3 t+ \% I6 C2 h+ c$ d9 Z7 c8 v搵一去睇下先,謝謝!

最近訪問的版塊