嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
& d% K: l. P4 F冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   & x2 A. E) m9 y

- h9 ^9 E3 u. H% y# o* r
* t' l; }. u# i5 b4 R1 E7 `+ [+ {Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!4 c! o, f. F0 G9 F, d
6 @( i4 m; b$ ]) s. o# D) e  W; X- r8 P

R3 _, ?, v7 h* w+ ~% v如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   ) j& `0 G3 l& X# }, M) e8 m
% ]( b0 t8 @& Y2 B0 o
! h3 ~. f, k. T" k5 r1 t9 K
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
6 c. ?% p* i. y8 t  j
8 ?& Z6 L, w# ?/ `. p, t
有車都好遠4 X3 }  \' }6 ~# l+ o, p
不過你講得對 只要有大碼
1 O& m6 l2 J7 h) {/ b- l% e遠D貴D都冇問題3 X  D7 c: E" _! R7 n, m
有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
) i( @7 q  y! i5 R/ j* [$ m3 r
5 d" Z; E% E. V: Z6 b) Z0 Y有車都好遠
1 d/ [7 D7 j) c- ^/ `$ u& W; j+ j, o不過你講得對 只要有大碼& F, H: H. x2 D) }
遠D貴D都冇問題
5 k0 a% b- ~$ b" K1 C2 G' N有時間真的要去看看
8 G% W  M" R$ o0 e6 J& N

1 j- M0 k' y* Y: |' _: ~Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   , k0 u) e, }1 ?* y$ n. c8 b% t
d鞋貴唔貴?
$ S4 z, j# E" |5 G
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci+ H9 S( o' e$ v- Q
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   ( Y6 a; N6 M% H) w
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
. \4 s) J8 k0 m) [I will check it out when I m free this weekend
. f+ S1 t. m: E2 P( v* A) [6 d0 [3 ?/ `9 s2 e
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!- l! e. {7 `. D9 F% Z7 J

- L5 i" O( D5 A# u7 M2 `- T, ~: ?Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P5 p; v0 i& ]  B- \# z8 O
--------------) |3 H$ F& p$ y4 S3 [& N1 h' c4 h: f
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
, T8 ?9 x8 d+ Z
) P# Z) h3 H) {' B3 j0 i同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
( b5 ]; k6 t  ^1 C# I
! g* J6 F( q) d+ p5 `2 G- P3 i! p+ a8 k5 O2 K. U
好日都唔去一次
; i4 l3 f5 \( `8 f冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   ; p6 q4 h! n' w$ O
3 i+ `( m, W7 ?: W: s1 C

6 y0 b9 C& ]9 V! H# c0 d& i
2 ~# O- \- V4 l3 @6 O8 w( ^好日都唔去一次  P3 E2 C8 e% p% j$ S
冇理由特登去卦
% D& H! z$ V6 U0 x+ g

$ K4 ?$ L) \2 h* c& L9 J* ?哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~) _2 E( r3 J8 U, [4 g& ^
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
' ?, u& B. |' E2 z: ?  P" X: b
搵一去睇下先,謝謝!