嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 新鞋

CECI 新鞋

一對BOOT仔咁多啦! 再咁瘋狂購物法, 租多個倉都唔夠擺!
# }' `  Y6 J# j( G7 t' G( _5 b4 {: Y- r
對BOOT仔係扮晒金蛇皮, 仲可以反上0黎反落去ga幾好玩! 姊妹們這好睇嗎?
/ l' ]8 ~& K1 ?- O% p1 M  `1 M0 }, E! K' f
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幾靚. 不過短boots幾難襯喎.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 01:57 發表   
) B1 P6 x' O' b  T5 Q9 b5 U* U幾靚. 不過短boots幾難襯喎.
( F) P8 T2 f3 S& D$ o6 I" ]

# I5 {2 O0 D9 a8 v7 u1 D4 c6 N. H係呀! 著住條老牛扮0下形師奶先! 這可行嗎! 如著裙的話真係幾難襯ga!

好靚bor,!

或者襯貼身牛仔褲應該都可以

CECI姐果隻倉一個月係要400幾蚊?
& g% q6 t2 z) q' N. Y) s一千4000蚊都幾係野

我覺得對boot好有型格呀!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-15 10:07 發表   
4 [# r5 q. s( S% |CECI姐果隻倉一個月係要400幾蚊?& l) a: l0 U. X, q! y
一千4000蚊都幾係野
6 [' \6 ]2 n" N2 P
5 D# V8 h0 l0 M: E; G, i唔係400幾蚊呀! 係800蚊正呀!" l9 k: X: D# S5 `
& F/ j( ?/ H( X+ |% N+ _

800 幾 per month 吓話, 幾大, 邊到邊區.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

CECI都應該有好多衫喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-15 13:04 發表   
  P' _6 O7 l( _( H' mCECI都應該有好多衫喎
4 g& F3 Y% h! ]. u3 n4 w唔係, 我仲有其他0野擺0者!

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 12:30 發表     ?% n' d; H5 d& B
800 幾 per month 吓話, 幾大, 邊到邊區.
; S$ P; p  r8 J: I" NMon姐, 係天后區0既香港儲物室. 160立方尺! 係咪好鬼貴呢?

回復 12# CECI 的帖子

800$ 160立方尺, 見人見智喇, 鬼叫香港啲屋細咩, 不過你住嘅地方睇落都唔細喎. 8 x0 y0 \( y: K* B. t* [+ l

0 T: W/ K9 p4 u& f, b' @7 O2 \9 C我知道幾年前, 我附近有間乾洗舖, 佢話有幫客乾洗完啲衫入倉嘅服務, 不過我未用過
- f) Z  f) [+ I* _! P" Mfor 啲冬季衫羽絨被舖就幾好, 好似唔貴, 幾佰蚊擺一季幾個月, 當然唔可以隨時任意攞出嚟啦,
# o4 {% e8 Q; @) u1 P不過依家唔知重有無咁服務喇.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 16:03 發表   + q" w7 f# n: h4 v+ o6 `3 \) ?+ Q
800$ 160立方尺, 見人見智喇, 鬼叫香港啲屋細咩, 不過你住嘅地方睇落都唔細喎. 7 F' y# V3 o8 j3 o7 b5 \2 [
# p6 A. k" L' ~- v' v! g/ A
我知道幾年前, 我附近有間乾洗舖, 佢話有幫客乾洗完啲衫入倉嘅服務, 不過我未用過, d9 |: g* ~4 J. U+ W- d
for ࢋ ...
4 q) J8 x' N9 C8 d
6 l0 l2 ]4 ~; Z$ q+ O香港呢邊係貴d! 同埋一間公司唔同區收費都唔同! 冇理由唔方便自己ga! 同埋一樣Size葵涌就平啦! 但就山長水又遠兼吊腳! 真係車費都起返度!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 16:10 發表   
" u1 b% [0 V8 a3 F0 ^9 @6 Y# M9 _2 b

; l. Y1 o5 I6 `- M香港呢邊係貴d! 同埋一間公司唔同區收費都唔同! 冇理由唔方便自己ga! 同埋一樣Size葵涌就平啦! 但就山長水又遠兼吊腳! 真係車費都起返度!
% u) ]" g, q5 S# @5 v3 Z0 y' R2 I& X  ]( ]/ U' t2 U
剛剛睇佢個網, 天后成 1200$ 160ft3, 係 4x4x10, 好似重係開 office hours.
; G$ i7 T2 k$ N: b2 f
& L6 e( R3 H# R9 u7 m2 N" A' Whttp://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/tinhau.html
7 a* M% R# v$ m1 D3 z& W0 I" ?% k( y4 \
咁我個朋友以前租尖沙咀套房, 約 15x6ft, 3000$ 真係唔貴, 咁環境當然差啲, 周圍印度人, 不過尖沙咀去邊都方便.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 16:36 發表   0 l; D+ t( {! R2 r6 c: j
( D8 J9 x( b- _7 U& t( R8 Q3 N) e
/ {2 f" {3 z" M
剛剛睇佢個網, 天后成 1200$ 160ft3, 係 4x4x10, 好似重係開 office hours.8 {! J: a! K2 \' q; n2 S3 k( C
! s2 [/ n- _7 e9 |
http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/tinhau.html# C2 r$ k, e* G1 D* z

7 [" S, F; \3 @% S% ]/ o咁我個朋友以前租尖沙咀套房, 約 15x6ft, 3000$ 真係唔貴, 咁環境當然差& ...
) u- J' ^/ v; r. w/ ?3 w& s' Q; T% N7 S
Mon姐, 咁你話啦! 係咪好貴呀! 我係舊客先有咁0既優惠(差不多十年)! 照咁計間0野對我算係咁ga啦!
: n: f9 E2 j, C* U) S% t4 E8 K5 r' v尖沙咀就唔好喇! 我驚比人"禁"住監硬0黎! 而且佢0地咁臭, 咪攪! 容0羊易好似葛民輝咁雞髀都塞得落ga!4 O9 M' a2 i3 a  Z. J
" x( _; e8 x5 l

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 17:09 發表   ) B0 r, A+ S. _# T) P
" g" K! Z; f8 r0 T1 f
0 C' ?' [: O1 k" |& F
Mon姐, 咁你話啦! 係咪好貴呀! 我係舊客先有咁0既優惠(差不多十年)! 照咁計間0野對我算係咁ga啦!" @1 s8 W9 ^" q6 j3 l( v
尖沙咀就唔好喇! 我驚比人"禁"住監硬0黎! 而且佢0地咁臭, 咪攪! 容0羊易好似葛民輝咁雞髀都塞得落ga! ...
9 R8 C+ c9 a. V: a! E& T$ T" N4 n  |$ Y  x
其實啲印度人幾有禮貌, 我講真, 比香港人warmth, 有講有笑㗎, 啲小朋友又好可愛
7 Y* w3 s3 S! n) T# e. H, c差仔BB真係超超超超得意 6 k8 ?' a7 Z8 p3 j" R: N  ]. x
* i! X9 {% `, {2 m: X* n) _
佢哋係煮飯時, 味道大啲啫. 反而個香港人包租婆衰格又八卦, 水電費亂up亂收.
+ G" k# J+ N+ z7 w2 q1 i- `2 k' @- A
再講呢個倉, 以我記憶, 係香港島北真係無alternative, 中環,灣仔,銅鑼灣直掃落去, $ k- W- f, }* [2 o, ]
應該真係無啲咁嘅工廠大廈, 真係鰂魚涌,柴灣, 香港仔至有. 優勢就係錢, 無計

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 17:37 發表   7 u3 c6 s: ~% `8 n; H" X
) B& X1 b6 ^' r
# Z& [9 F' j5 H$ Z% \( m1 q, x7 |
其實啲印度人幾有禮貌, 我講真, 比香港人warmth, 有講有笑㗎, 啲小朋友又好可愛
( j) U* ?; F; F( u$ e+ B差仔BB真係超超超超得意
3 s  |, d" k. d( M  ?
  E5 m9 h* d6 W; u+ d佢哋係煮飯時, 味道大Ú ...
/ i$ `) t1 ]8 M+ \+ h; Z5 c7 R; J, O5 M8 r: b
我都明! 我想講係部份印度人! 我唔係怕佢0地陣味! 因為小妹都非常鍾意食咖哩! 因為啊媽由細到大都同我講"d亞差係特別咸濕0既"! 因此有這先入為主的看法! 其實我唔係比印度人攪過!

清一清d衫啦% y, E/ p. H# t  u, V
對鞋係a記買架?