嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

我而家屋企已經擁有3對高跟長boot,2對41碼,一對40碼,後跟高係10cm同埋11cm,靴筒係去到膝蓋咁長,真係勁好著~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有兩對~一黑一白+ l8 b4 L6 \8 A2 e) A/ b( d# W
白色就岩岩膝下(4X CM)
7 K; o/ p, T, @2 d) e黑色個對岩岩過左膝" c8 Y) ^3 d* g" V, \6 o
兩對都係11CM(2CM防水台)

呢對boot著地個跟係比斗零跟仲要細,直徑只有7mm咁大,88蚊人仔
, c8 I( U6 L1 r- g) [' I4 e8 H4 j1 }' i3 `0 j3 T5 a, V

0 f! S: Z: i& d0 V$ S+ r0 H6 h呢對boot個後跟有11cm咁高,而且價錢只係30蚊人仔,超值呀' D7 d8 U9 F# J1 M

b( W3 K% f7 O  C8 ~' w* `+ G' }  B( F  o; w/ k% P9 r
呢對係最近新買,40碼,但好彩碼數係有d偏大,49蚊人仔,都好超值,我最鐘意就係呢對2 L8 Q/ `# v9 Y0 o$ P5 n
' v8 G- J/ ~7 v+ \

- k& l2 g; @* N[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2010-10-31 14:50 編輯 ]

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-31 12:56 發表   & N( r) i; M' W1 V9 q9 ?: z8 j" A
我有兩對~一黑一白% d! {- j1 x  w$ F
白色就岩岩膝下(4X CM)
) t) z7 ^" S0 V+ e# n/ D黑色個對岩岩過左膝
4 H! l0 f! F  {/ a$ |( i1 |  ^& J兩對都係11CM(2CM防水台)
9 N3 n4 b9 Y0 J
' f: n- c& p& W2 ?$ r9 j
我唔多鐘意有防水台既高跟長boot

我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:03 發表   
/ j6 X5 w% v/ F8 x$ S  B我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho
; P: ?; c0 B  P2 Z5 \7 q( H

) P  X* S* }% t3 p" ~* e( p8 l9 I% i7-8"既跟?
, N% x% x5 ?  C唔好玩啦~
: j' j) V- `7 T3 i11cm後跟高既長boot對我嚟講,已經差唔多係極限嚟架啦~

我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
/ w2 }" a! P+ t4 w0 l我都覺得踭唔高唔好著

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:20 發表   # v% \7 w: [- v6 r4 ^2 _1 r% B! l
我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解9 a6 I$ w0 E: B( u
我都覺得踭唔高唔好著
* w+ K/ h2 A* R  ^
9 u, {  e% T  K7 `- u# O, J) V咁樣個鞋底咪好厚囉?8 W1 u, F- t& Y/ T& j9 g' Y5 f
我都係咁話,我都係比較鐘意3.5"或以上高跟既長boot呀~
) x3 t' a) @' k5 K; f不過,5吋高跟(唔係厚鞋底,係薄鞋底嗰種)既長boot你著到嗎?. L, C4 Y) Q9 h6 k. Q
我就未必可以著得到啦~

我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行, Y+ x; C3 e; n9 c6 f+ f1 T
10cm既最好行

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:35 發表   
; J; t; b5 v  @: ]$ A我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行1 G) o+ _* _! c3 i! i
10cm既最好行
7 ^4 z0 m# B! X( F- h0 ~8 l
& q6 R$ B0 }! @6 Z. N! s
要用到腰力先行到咁大鑊?咁樣搞法條腰好易出事架喎~

有少少啦, 問題唔大, 反而係街好似catwalk甘就比較唔自然姐

嗰對11cm後跟高既長boot著起嚟走路時,都覺得有小小吃力~1 l2 v4 M2 ~2 w" f9 R% i5 H
不過,個feel真係都唔錯~

我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   3 t7 a, }+ V+ M! g* n
我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
& m4 d6 K4 G' x: [2 U1 b* E% ~/ f' F
睇嚟你既身材真係好好咁喎~( h1 C: d- b$ D8 D% W- ?: g7 p; P1 F
你著咗之後仲可以行到嗎?
- E* B9 P5 E( m, M$ s" R咁樣呢對高跟長boot而家仲喺度嗎?

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
9 p; b' p$ o0 s我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
# I% }% e, V! i6 f5 ~% i. ~
! ^$ J1 A+ H1 h! \4 t. t我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
! h* @7 Z6 M* `- L* C" p3 t/ d/ A% o
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過 . S  V. }$ N/ g) \- `

" A" x! z; g" v2 C( {其中一對4 h# O1 w& p. ]5 i& D6 w2 H
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
- ?6 F& P, d5 ~+ K8 g7 E, M% \7 {9 Q
新嘅9 z6 L. h3 f7 R* S+ n' N
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:28 發表   8 @. }- `* {! i( y3 I4 T7 I

1 O; Y  U# G2 W; ?% f0 ~$ J$ g! K2 B
我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
! o5 N: t) n- y
  C: N: k9 l% R
3 D% _' n4 Y4 f! h- Z# P

& \, F5 m2 a) W* W吓?PVC膠皮都會溶?質量好既話應該唔會發生呢d事架喎~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:32 發表   
" R# q8 c* r+ |- _2 ]我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過   ?$ S; g: g/ p4 l% V$ g, o3 r
& a9 ^8 A* i' N0 [+ X
其中一對
( k# Y" ?, a- M! b2 r/ dhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
0 Q4 }; _8 {" V7 U9 C2 |1 K$ A% h1 Y4 e) e8 c
新嘅
7 l, s$ r; S7 `8 b. @http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
3 ?- k' \+ b! F* \, j: j! W! I

! d. x; u, ]6 R2 G9 E- I: t你d boots既數目真係好驚人喎~你屋企個鞋櫃已經full哂囉?
  Q4 w1 J! `% }2 u仲有,第一對既我睇唔到喎~可唔可以將嗰個帖既權限解除一下呀?

回復 18# ktkt12345 的帖子

OK, set 到 10.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:47 發表   : o/ f3 j  r; i) ^
OK, set 到 10.
  q' V/ H0 k3 S0 j; m

1 d) B+ W# V5 `- `4 |9 `Thx~7 P" }8 W3 Y& L& ]/ l8 ]" l4 p
你呢對boot個跟應該有12cm高,而且係薄鞋底既吧~