嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

我而家屋企已經擁有3對高跟長boot,2對41碼,一對40碼,後跟高係10cm同埋11cm,靴筒係去到膝蓋咁長,真係勁好著~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有兩對~一黑一白
$ h8 J6 b% Y6 F* Y7 y白色就岩岩膝下(4X CM)8 H: @8 g1 k& X) g/ L! x# k( \
黑色個對岩岩過左膝  a" i0 i! m% Y9 u/ B% x
兩對都係11CM(2CM防水台)

呢對boot著地個跟係比斗零跟仲要細,直徑只有7mm咁大,88蚊人仔! s+ }& ?1 D! U$ N, o
) I, B$ |9 ?& J2 k; _, G

v9 _3 o& H, g呢對boot個後跟有11cm咁高,而且價錢只係30蚊人仔,超值呀" q8 Y( b1 F) i$ u+ C

?$ ~, a/ G2 I
# X" x. f" s/ G- Q+ E/ X2 J呢對係最近新買,40碼,但好彩碼數係有d偏大,49蚊人仔,都好超值,我最鐘意就係呢對
( U! l% P& A4 u8 ~3 F5 w/ b: ^: x( P& n% y$ y- s0 @
5 m% R" K1 j4 K# C

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-31 12:56 發表   # a4 T- ~8 q' M0 h$ F
我有兩對~一黑一白
7 J9 Q" q1 K+ a! f& C白色就岩岩膝下(4X CM)$ L& r+ h. T; k/ M
黑色個對岩岩過左膝
/ u1 B1 E6 `2 ~1 i! e' o5 ^兩對都係11CM(2CM防水台)
( e  A8 w2 ~: h. v1 P" b' P! h' S  U( w
我唔多鐘意有防水台既高跟長boot

我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:03 發表   
8 Z! Z  b* I7 J4 J6 I我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho
+ e! a8 X1 [4 T9 \. r4 \) V( F: ^) o+ s' R4 a# |5 X+ ~
7-8"既跟? 9 c6 V+ i$ L; _# O9 f* O
唔好玩啦~
7 }' R7 o2 F, X+ z/ m11cm後跟高既長boot對我嚟講,已經差唔多係極限嚟架啦~

我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
1 g  P6 u+ J- Q& G我都覺得踭唔高唔好著

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:20 發表   ( A5 w$ R9 w. L0 P
我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
: q& Y" ]! p/ k! s% r- `& h9 m; E我都覺得踭唔高唔好著
+ b4 F, k' }( G7 T# n8 h
3 }& R7 d1 B/ E  w' w0 H" @咁樣個鞋底咪好厚囉?
. o* G, [  v  J5 k7 d我都係咁話,我都係比較鐘意3.5"或以上高跟既長boot呀~
% _: T$ H2 C& D! ^# Y- \+ z不過,5吋高跟(唔係厚鞋底,係薄鞋底嗰種)既長boot你著到嗎?
8 M6 `' _5 |* l我就未必可以著得到啦~

我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
; c2 I1 @' P( m/ A4 l10cm既最好行

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:35 發表   + g! Z3 q% M# L( z! A4 q( u
我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
7 r, s! `" B; P/ `0 d) s3 g; V10cm既最好行
% C/ Q/ a! I( k8 y0 ~
. |6 J: t4 m. B# d
要用到腰力先行到咁大鑊?咁樣搞法條腰好易出事架喎~

有少少啦, 問題唔大, 反而係街好似catwalk甘就比較唔自然姐

嗰對11cm後跟高既長boot著起嚟走路時,都覺得有小小吃力~
" W% e0 E+ {- O" k( ?% O. i不過,個feel真係都唔錯~

我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   3 T7 k: j6 E4 I: N- b: w! U% F
我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
3 l9 p& u& t, n7 [/ S

/ C+ ^, E; U- _6 T: {睇嚟你既身材真係好好咁喎~2 y: {0 J0 @* Z8 l3 j
你著咗之後仲可以行到嗎?
' X9 X" l/ V, Q5 M! X/ N+ B咁樣呢對高跟長boot而家仲喺度嗎?

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
7 x: x$ p# ~  U& l, G, P我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
: L3 W4 A( _! x6 d. [$ c: C

+ U9 N5 c3 L1 \2 f9 M我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
& c5 E+ v3 M) k+ u* ?( B) e5 \, L, p( ~4 t
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過 - ?( i. A' W  t& }, ]. D+ J

4 Q% v, w0 x2 d4 x0 y其中一對
- K/ U! ~! I5 g2 ^/ C9 Hhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
6 i7 g7 _" e7 e' C2 {' r" l, Y$ ?+ [; \) A( p
新嘅  [5 Y" e' Y/ C
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:28 發表   
/ ?9 Y: H3 o0 m* G+ F
, J4 t2 {) F. Z+ b' A) n8 o
9 f' p3 r' f- J: l( a  f" V我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
6 K. t+ Q# r: ~3 u
( u  |0 s) T. y3 E4 s, C9 p
9 f# T6 ^$ `9 V) @# [& k& g
1 D) B- x& N+ a) k吓?PVC膠皮都會溶?質量好既話應該唔會發生呢d事架喎~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:32 發表   ( s  G; }* H6 Y0 |( n3 T7 ]6 n3 B
我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過 0 a" [" b. I; B1 M* W
; ~2 |  Z+ F. U9 b6 M5 Z: e
其中一對
9 K/ P/ O/ {( fhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
7 @9 x' j: B, t, Q
1 x0 }) I, e4 Q$ o. g; I3 R6 e新嘅! |. W' {( R' Q0 r, e9 e! E  x
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
) f8 f4 C1 E8 ]& I: Q. Q8 ]4 ?8 W+ m( f* V, H7 c9 S
你d boots既數目真係好驚人喎~你屋企個鞋櫃已經full哂囉?8 a. x; I% z2 w- ?/ E) Q( c
仲有,第一對既我睇唔到喎~可唔可以將嗰個帖既權限解除一下呀?

回復 18# ktkt12345 的帖子

OK, set 到 10.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:47 發表   9 T$ b  Q% L) b7 o
OK, set 到 10.
9 W8 P7 r3 s$ f6 ~$ L- O
4 t0 x) }: D/ |) X- r
Thx~
2 y+ C: B) W9 |; g: j4 u你呢對boot個跟應該有12cm高,而且係薄鞋底既吧~