嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好`我係新人```

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 23:44 發表   3 D7 |& W4 C- d1 l+ v+ h8 i4 v
% ^0 ]. t2 Y' i- Q) y2 P

2 r+ {  |- J# ]: d' I6 L2 C" f睇你個look咁型棍, 唔似咁細胆喎 0 Z) r2 ^: k4 \4 l
) }2 @+ S* C3 d; m' u- s
不過怕先好玩, 怕先刺激嘛 9 I. U4 X3 }; A+ k# ~0 r

3 C0 i3 s; t: U去買女仔嘢啦, 襯屋企無人cd喇, 驚被人發現啦, 都好過癮㗎
: \6 g2 L) |& C, a4 z% r

7 Q7 U  I. ?5 f, ~" H7 e( m# F9 S; W我自己1個去買好怕比人用有色眼鏡睇我````% y  m; I; L  k& Y8 H
又冇人陪- -!怕怕怕怕``

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 02:04 發表   + q9 K2 b3 `+ t+ f( d2 S
大家好`......其實我好鐘意`著女裝``但又怕比人笑``) O( a+ a: ^7 f
今日冇意中發現LEE到好多同我喜好似GE~人1``7 Z: G/ J4 K- e' U& \
我叫呀健```日後多多交流~@@
0 G* [; J; _  u9 Z/ H. nHello~偶是小R~~
) Q- C( W8 D  ?9 ]5 O1 r. K2 i" B' p" @0 x  H- x7 w1 Q. m
看你留言,應該比小R小很多

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-5 01:53 發表   3 ]( h& I7 A3 ^) b
0 a. x% M0 x9 K6 C
Hello~偶是小R~~
8 Z, ^- w  W  B- Z$ _7 V! y) Y: e
看你留言,應該比小R小很多
8 l& P' d! L5 p/ @$ |& p+ A( D誰是小`r???????

引用:
原帖由 love健 於 2010-11-5 07:33 發表   
( S* K" A) n, Z! j- |1 e5 r0 k) e# n  h* l
誰是小`r???????
( h7 q, z  A, o! o4 E我是小R @@

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-5 07:59 發表   
5 A  f9 [. \' ~& y: d
# f! h* y/ t. Z8 s, m9 d8 Z9 W我是小R @@
) ~" E1 }: K* L2 n5 r- S哦~~~哈哈??sor~~

hi
! `* x) Z% u9 {& K! X你好呀!
% }6 {! I. _/ {; z, G4 b我叫miki !