嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

沒想到睡覺也會出事呀

暫時放棄一下.. 可能對你和家人之間的關係有好處...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   4 F0 E5 h0 u# J+ k5 s7 a' }/ i" ?7 O
穿女裝時我會睡不著的
( F( i0 u4 n- G
4 t* u% ~0 k: Z# z8 T8 Q0 S6 f9 T9 q回正題,我媽都反對我CD& t2 U" @3 K4 I: c$ q- u& k
我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響"
$ b+ P8 W, m% `1 h, O9 W% f, |父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上  V* u* g/ R, T1 \% k
家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
- l& l9 }, L# [- X4 z% M( m
cd唔係唔正路,只係一般人唔接受,只係一條不歸路....( \/ d# d/ s7 F% O
愈想放棄就係愈難

引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   % O2 H: [0 }  d, Y, W, l( w
穿女裝時我會睡不著的1 i+ _. g: u: F9 @* y
) S3 O" L8 x8 O
回正題,我媽都反對我CD, X) D, W; Z9 [' F/ u
我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響"
) _8 s+ o" m. T1 p父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上
# z! g, n" v6 n/ V5 u家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
  y. a+ J7 T& b  k5 Xcd係咪正路depends on people% N9 C* x+ J! Z3 w
尤其是身邊的人
$ c# G6 V  z* ]9 @因為佢地咩都做得出7 h" p5 n5 e9 f, X7 f: k# Z

我早就警告你們與家人同住的話千萬不要CD著睡覺。
7 X# v/ T" Z7 |; i
7 @8 b* l. r( E$ E: Z1 n: x  U[ 本帖最後由 FS6573 於 2010-11-7 14:37 編輯 ]

發現左都冇辦法啦2 F7 X) Z, P* O+ Q+ B% A

* L8 i4 r( Y) L7 \5 s等佢地唔記左就繼續玩
2 p" q6 M% j1 ~6 m2 X
* s0 @5 P: \1 a" c# E對屋企人真係一點辦法都冇

回復 12# mmlee 的帖子

鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"% A0 x. }3 C% I7 k
; X# {9 \6 ]9 r0 r7 W2 G3 A- [1 Y
回復 16# wfcheung 的帖子3 E! T5 W/ l" v& w7 b1 {4 m
睇到實一實我又唔怕呀..
' e$ ?/ _# r8 a" q7 U最怕就係唔再比飯錢我..
& |" z" `  t9 j% v* [同埋問到我口啞啞
+ z  O  U% \3 Q6 Y& d3 U& }其實忍一排都冇乜問題=]" T% @3 z* a: ], c2 \0 `
, r$ u6 q1 F$ P+ ~
回復 18# wfcheung 的帖子
& E  R3 c9 w9 C0 P& c: U- n' t
/ @% B7 a: \, }: |三,五,七年之後..+ z+ s4 M9 i: M9 J: ^. u
我諗要自己一個住都阻左唔到既~_~

引用:
原帖由 1388 於 2010-11-6 12:42 發表   8 o9 Q" n% D# x2 t; O2 R& L# ~
鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"
1 ^4 J- V; a9 B& X
! a; z( a, x5 N0 m
鎖門起碼唔會畀佢直接望到~~
- W; H2 a9 P: `佢想像空間多左, 最少唔會第一時間想起cd^^

姊妹乜咁唔小心ar, 而家唯有坦白同daddy mammy傾下喇

可SMS 94520074給我,今晚22:00或明日可 與我相討及交流意見

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-11-6 12:19 發表   
' S' @# B3 a4 x& F7 b0 }我早就警告你們與家人同住的話請不要CD著睡覺。
6 U$ |# ~& M9 M. Y; p6 |& jCD睡覺 先危險,, Q2 T1 @' M) y/ Z; |" j& V
-  一來有時只想(盒)一(盒),但結果 目訓 著左~
; @7 ?& ^# V* T" ~-  有冇人番黎/入左黎都唔知
! A: j/ [+ j+ v* r$ Y-  睡覺郁下郁下,露出CD時著既衫褲, v5 T$ n9 A# w: v
-  有可能整污糟D衫~

我都有類似經歷7 A( ~+ j+ c3 z! P
不過家人冇再提起$ g! w( h9 J! L  t
之後CD一定鎖門
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

我有次也好險,家人回來時我已經把CD的東西收起來了,結果脫衣準備睡覺時母親突然進來,看到了我背後胸罩帶子印下的痕跡,問我後背怎麼了,我趕忙躲進了被窩,說是靠在椅子上壓的,母親沒說什麼,不過看她的眼神有些懷疑了,還好之後沒再提起過

唉, 同情你既處境....