嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯& ?! F. w$ d7 {6 \9 c
唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
0 z# t; r9 s1 a$ }  P- t如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
1 C4 G) J, V+ }0 f# u- j* R6 w# i唔知有冇人肯做呢門生意呢?
$ t3 \3 V" P  ], `2 P- l: z: ]hkcdfamily咪得囉
9 d( ~9 X- h6 @, @) z& T, \不過想入都唔係咁容易/ M6 g; e$ d- K" F! N' b( J' e
相呢D少不了
4 D( J/ ^8 t$ K! E$ k6 K仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   
( E, ]4 l) x- d! g( O
$ C4 [$ A* G+ t+ ^5 [  W- ]9 ^hkcdfamily咪得囉
: O* R1 F/ U6 T, a6 a0 |不過想入都唔係咁容易
: Y( z* P7 Z# w6 k相呢D少不了
) u/ k8 {) U) [1 C( Y仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
# K7 F- K! h7 m6 _) L  i- I( Q" b* @( `# C, q
其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   ; m% Q& ~0 `4 L5 ~8 M
如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
, O' y) E: B% e2 n唔知有冇人肯做呢門生意呢?
% q8 K7 k# a$ K" T- f( c" ?: d: B- i% f0 H' \& v3 S; H" Q
你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。5 t; F! @2 X8 l4 P* [! \5 |

6 l  F3 f' p/ b租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:
4 L$ P/ Z& h7 w
0 _5 {0 M8 B) V: t單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   
3 L# J) w7 Z0 u( VThat is so good and cheap, so how can I get more information on it?. [6 h+ ^  E; Z6 \/ N1 g: z! W
Can you pm me with the details thanks
- N& l2 s+ b7 B( D9 v
6 @2 D: {* @( ]You can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂9 X: j: F5 O0 f- Q+ q7 K& @
入數資料可sd PM向我索取
  ?  v# W: ]' N7 O如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^
" P9 t+ R% g* d% ?1 l# |看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   " B; x6 O5 g1 t* G  `% n( k1 Z
我想參觀^^
, w* i- }: L1 L8 ]4 T看看旦否適合當網聚地點~
6 n; ?' ?: S2 ?5 _+ Z+ J

8 ^  F/ f9 p9 J, c4 c4 N. J心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:
1 @" P/ T3 R1 T5 p1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:
/ s0 d5 w$ V8 a- a9 S5 t0 Q: |http://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html
4 n; P2 o  n/ j3 `2 s2) 獨立布衣櫃90cm闊
; A) n8 U* x1 z9 b9 C/ O3) 獨立木衣櫃45cm闊
7 {5 Z( F9 e) c3 j8 ^  u$ a8 U+ @2 D6 v4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   * L; S8 h) O# o+ U7 o
現在免預繳和入數,先參觀有租用。
+ X- \& E  E! N) Q8 {, k

* `; L& e" u! d有得參觀?7 t4 a, g) `( F* j& t: a
; @6 ]( I8 m3 m: \3 F
幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   
6 ^! t( L# R9 F: N$ \6 [: G
9 ]" v  z2 E+ U有得參觀?
0 {- k3 \( w) C8 a1 A2 l# B) V
( d' w# r5 U# m3 H0 ?幾時呀?
- o& S0 w4 ^5 r( g2 `
! N' p+ e  l0 {* [) l+ Q我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。

最近訪問的版塊