嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯6 a* B8 d, I" T% E: r) l
唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
/ ]4 z: d1 @0 P+ d9 O如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
. C2 v; }8 S+ U0 c$ T9 y2 p唔知有冇人肯做呢門生意呢?
5 J- A8 v5 U( d# Uhkcdfamily咪得囉
6 H9 W$ {' O. k! N3 u' Y0 J' m不過想入都唔係咁容易! s( m7 o/ Q/ K1 e7 V" |7 v
相呢D少不了' e9 O# H5 M; X' P" W8 S
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   
* L# e. G+ `# X0 Z& V8 W+ n$ j% R( k6 n$ Y
hkcdfamily咪得囉
1 a0 g3 y9 R( d% m8 M8 K不過想入都唔係咁容易
2 X9 s7 i' B# m, K' M8 k& K相呢D少不了1 v$ p9 _# x4 y2 @  Q
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
& Q2 ?7 F- `- t- y3 x" h9 B. M  ~. b3 d. i/ s8 T# q- y
其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
- d% f( ]7 h2 r: L& Y7 K如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯! h2 @' R8 @0 S1 c. Z& ^
唔知有冇人肯做呢門生意呢?
3 [* k# U, G+ l/ E+ D; `2 e' k4 L

+ X6 Y: \; W# b. Y2 |你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。
& j: w" n, e$ ?) s. B* M
4 f; {2 v: f7 }7 U  L租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:
" d8 n( h# q4 P0 U9 i) }- j( t) T" ?& Y. _
單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   
  ]6 }- ^: Y9 T$ e' f% W2 aThat is so good and cheap, so how can I get more information on it?
0 p8 _- Z2 u2 n' b2 P5 OCan you pm me with the details thanks
3 v2 c, b/ d$ o1 J( B: z3 I0 q: w& r$ A9 Y' F6 p" K
You can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂; y( d1 A8 O: H' ^
入數資料可sd PM向我索取
/ Z1 Y" T! R- {8 [6 A& Q. U: |如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^3 x% I5 Z9 i6 U+ E1 B" F
看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   
) o: @" `+ Y% S0 \$ g. s. W我想參觀^^6 F- z2 v& Y' o- X3 v3 @4 N
看看旦否適合當網聚地點~
' Y8 t! o7 d2 V

" A- Y3 I8 ~+ w  W9 W心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:; n) @% E$ w2 i9 X& F. Y
1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:
5 ]$ P1 n! Z8 C: q' Thttp://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html1 a1 j; Y/ W' A* Z
2) 獨立布衣櫃90cm闊% q5 Z; j# p7 S# ~% a+ m
3) 獨立木衣櫃45cm闊
6 |6 S5 Z/ q4 L- a# {4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   / _  u1 `/ G/ R8 @7 Y
現在免預繳和入數,先參觀有租用。
5 M9 I! h) B8 L# F" }# I
( X2 Q4 t+ ^4 s
有得參觀?
% O& t% R2 Y/ a/ T- n9 T2 s
* T- V  ^1 ~2 r( Q幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   7 d8 ^( ~2 ~! S
- Z$ M/ ~* X* ]6 J
有得參觀?; r/ g) j( B6 c/ v' s# Q# N
' l& ^7 R. T) ]6 b( ]$ K
幾時呀?
/ a& R2 w/ A1 b) m0 P5 U- |

+ C: j0 R' x" O1 w2 ?" ^9 `' e: @我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。