嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你出價,我出貨,志在找到合眼緣買家

大家看到的貨品,並無標價,如大家出價OK,件貨就是你的.

因小妹工作繁忙,未能面交,但買小妹各東西,都付上掛號,以便跟查

如各姊妹有興趣請出價send電郵告知

呢個是我的電郵 : [email protected]

希望各位多多支持

(P.S.彩絲已賣出)

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# phman32 的帖子

有點像二手的。

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-11-6 12:06 發表   
有點像二手的。
何以見得?請指教

姊妹都好多貨喎~

最後果幾對係唔係襪褲(厚厚地身?
add我MSN啦大家

最後果幾對彩色絲襪 係唔係不透肉 厚身 幾錢一對

我想問全身絲襪幾$$$$$

以我所知的phman32, 以上那一些物品絕非二手貨! 等我睇睇有什麼先咋!

似乎PICT0779同PICT0783幾好呀! 請問783果兩對係什麼顏色呢?

TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-7 02:03 發表   
以我所知的phman32, 以上那一些物品絕非二手貨! 等我睇睇有什麼先咋!

似乎PICT0779同PICT0783幾好呀! 請問783果兩對係什麼顏色呢?
多謝你的幫助推廣

彩絲已賣出,如須要請出價

PICT0755嗰對係唔係厚黑絲?

引用:
原帖由 ~.~ 於 2010-11-9 01:10 發表   
PICT0755嗰對係唔係厚黑絲?
是厚黑絲,一定唔走線,因是棉襪褲

甘幾$?

引用:
原帖由 et0510 於 2010-11-10 00:24 發表   
甘幾$?
你想用幾錢買,send給我看看,如OK就拍板

which one like please see it

各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹

put put first hope more people come to see

add some pantyhose here please see it

引用:
原帖由 shum001 於 2010-11-7 01:25 發表   
我想問全身絲襪幾$$$$$
你需要嗎?

push push this post first