嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話2 Q- ~. w% s8 W5 @
這套吧; Q* X# K0 p2 G2 h$ Z# ?
4 M* T- K% Q5 n; n- z& L
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~
/ P# ]# _) R9 z7 Z* _" a& N+ S而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
- x8 a' R4 T+ `# r: Z 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   
! I  C: ?. k- H- W; O2 \3 E; P, H' r都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
- L5 A8 e/ p0 B2 T& M 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
9 v+ B. d; ]: {, f2 B26都唔得@@?! Y* H* g0 R5 m8 Y
真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha) Y  O- h" f( T% U( A
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   1 d2 Z4 }$ E- H- O

! B" |; ]- c9 D. T  H26都唔得@@?
% @! G/ ^1 B2 k. m+ b真係有幾多24腰丫
5 P1 m) Q4 K2 g5 W7 w; b2 x4 x
0 ]! v1 |: t, w8 b% D3 L  B9 Q; {+ X  n兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.8 }! d' F& K+ _9 K- J+ J

+ {; K9 _% A  e" O2 w6 P% N) R: s照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.( M8 l/ D  c% L# F3 Q- t( S

+ J2 g% E+ f& {樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.% v* j6 t: X3 l( [) q' q) E/ J
% r) y! L) M7 q$ c/ c* ~* {/ ~

) @/ j0 B( ]$ R+ u7 w; H我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住
/ z- `- F4 k; q. b1 m; U% E1 p" z
再前一個仲 21 吋添
, f; ?2 k5 L* X/ Y) e1 M+ y
# P0 z8 q5 U8 P" S% ^7 m* h[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-11-14 23:02 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   8 N/ @' J3 Z# i2 g1 |; H
28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha9 @' `; Z6 z( \( Y* B( j
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
; o4 o  R9 _; m
300大洋連外套白恤加裙
8 T% M# ?! J/ q, e6 E2 t係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   3 K" m1 A9 _. i  R, g' W
我喜歡第一同第三件  
$ U) |% b/ \. Q
我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
- H% ?; h# W9 D( G8 y  U7 Z% J
: ?! O  J! m3 W3 l4 F300大洋連外套白恤加裙
* D4 ^4 x. w  F2 {+ e, A6 }* ^係三件又唔貴喎
- W  ]6 Q" P# p( h
6 K. F$ G% z: N2 @
冇呀, 300大洋冇白恤嫁
$ C  T* T6 M% N" W- W3 b係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
% L: `( i* s0 ?: l1 b% e7 F( ?: R+ a3 b/ ]- N
第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸+ J5 c7 V; i( R0 y9 f6 a$ O# T
真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!
! {3 U1 [4 ?1 v+ f件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   6 h* X) e$ Q  _- F" `8 ^1 v
2 }# `9 t& t# w( z( T

+ G8 K" W' t9 x) R5 D兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.3 R5 D) W- R: }' u+ V+ t. `0 J8 @
5 U# C4 `# \+ R0 P* r3 i/ n
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.' d! ~1 I; ?$ ^" Z1 I1 a1 [$ U
. a- |* W6 f! f$ _( c$ G) n
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
" F- U6 }" N$ h5 I* }) x$ d; k9 b
( R  u4 C) [6 t; \/ R; Z: f
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d