嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@
+ U" _7 F% `# P3 |! H( l4 s7 S男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的. J3 q; W, `: U+ Q  j& ]$ k$ \
不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!) M8 q3 D% }6 j2 G+ A
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁
5 |* j3 \0 _- e1 Z/ D可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   
1 D: E' X: P" e我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
) k  v4 P9 \- ]  I但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
  y7 y; k2 ^! M" s9 u

& B# S3 U* L3 z% j咁勁著女裝去買仲要試埋?
* x6 f1 }4 f0 _% T我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上) L9 k& U; x; f% c1 P
通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!
# S9 V) `0 R# h5 j8 T2 b
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
! G' v4 X0 Y8 J) I) `# n3 d一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   3 X+ m6 l' z6 a* K. Q* T
我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
" U* p& f9 m: y- \7 m; m! X一定要搵人陪>
# V# J* N$ W! b" X9 [; S  ~4 X) a/ l: q) n
我陪妳咪得囉=). F) o0 @9 \7 z
傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   ! a+ S+ B0 C0 N8 U1 y& g

& T" ~0 b# \. }) ~, V* i2 |$ A3 ]0 s& f' V+ q
我陪妳咪得囉=)$ D) y; g5 ^! R
傻豬黎既~
$ u# s$ j0 s6 ~0 Z
/ N9 ^) X  u& \8 Y妳仲未訓既-x-# y% y- x% H4 |9 c& C: m
曳曳!!!!+ n* y, P! i) V. P& _3 p8 {
我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   ' H$ F- [1 z# f+ K: l
2 @" Z4 l1 T. b- Q3 q9 u( R/ y
' t* b* F3 d% ^, t
妳仲未訓既-x-
3 ^9 n& V) _; C! f# H曳曳!!!!
, O7 @7 n6 c  [$ a- ~, f- X我冇錢買衫衫呀
/ V( c( n* s: F) f$ G+ y0 r
, `4 r5 A! M: j! W+ D# n: h妳都係啦-3-"% W. Z) m0 M6 C- N4 S
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   
5 t; Z. w# G8 ^  J& S# N) E' ~  v6 _& s& R' w# j: [7 ]
2 _, k" t  p( S3 B/ u& z* h) t
妳都係啦-3-"
0 K+ t8 d* ^; h! L1 F  w8 q) Q唔係出左糧啦咩......
! T, B" a* C  F# ]! w2 _; P% m, j3 B: L
出左糧仲要交租呢~/ F1 o$ q5 N0 K# I6 t. s3 v9 `' ~0 r
低b~~~- K/ B' x6 y+ T+ ~/ v
聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   * Q" S' _3 X0 ^0 c
4 w9 r9 F0 I/ a$ z& ]5 d
. Z7 J4 {- e8 {, D$ |' s
出左糧仲要交租呢~
; q, n; `/ x4 E4 Q  O' {7 M8 h, D低b~~~
+ J( W8 l0 `3 T2 P4 Z6 i1 i: p聽日行街街好冇-3-
; v6 E& g! C( V& M6 o1 B/ T8 a

, o& F8 u) U% ~8 W9 H0 O好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   
5 s4 N* E* o- G9 A% {" }1 E2 v" Q
6 [3 W* E$ N$ {2 w% ^  q/ G9 m" ^0 N) i0 h2 P
好~聽日陪妳去買女裝啦^^
4 t) ?* j9 O0 ?9 L5 D* J! b8 @- i) u
行街咋喎-0-!!!
+ N" v( B9 Q. Q. j  ?7 K) F幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   ( v7 N7 U4 c6 p7 r$ S0 |% N. i

- g) f* O( C9 i+ B6 {! K1 x( V/ L  G
行街咋喎-0-!!!
3 Q% M/ @6 j6 I' r& i* B幾時話買bor>
/ C2 u3 v! w1 @5 j- R2 Z% g
& _. O' f) x; @! e  l' B又係得個睇字=3="! k1 B8 m0 q* K
唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   
1 @8 `; i0 ~+ z; V6 D( T, k% q# \" H" E. R  j3 i" N

6 l, n) ?: P& p4 T又係得個睇字=3="
3 k. B6 |# F4 v# B) b" P  O2 m8 L唔制><
8 g/ r3 G6 N0 D) H% M

4 ]+ |$ y* K( x8 j1 D妳想買A_A??
7 N$ Z2 V! i! x3 j+ ]& D妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   % z, T* b1 t# F( M+ m) |

2 K4 V% x7 i; y7 c& n% m4 p' W/ F; I' Q7 e! z3 I
妳想買A_A??: G0 G" `; }# A1 V
妳買完要著出街嫁bor!!
: f0 k6 S9 }; o% N6 j, D' K
) Y. }. n% {) C8 Z# M- H想買但唔夠膽著出街/_\"
3 m7 n) D! _5 E1 l: W% j: z. B( ^; a除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   
" j) @& C! g1 ^% Q1 ^" `& d
1 f0 z! Z* H5 `  }
' W* i) k, o. {) ]' L; G想買但唔夠膽著出街/_\"
* u; n/ o& q; g3 |( h8 V4 k除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
" F4 ~& z9 D. T+ H, S
( c3 R4 a( L& O
妳買左著出街@口@5 h/ F: n. }- n$ B
然後再黎我屋企接我
0 m$ t/ A+ W6 Z0 X0 e7 r咁我就陪妳喇~CCCCCC! M' y% u. v% H! j& E( C) b  I  {8 x
4 t' t) @6 z5 i: _6 {7 D

女生打扮 ~
6 l( X. F  i$ x" \
  k4 w# p) u' k9 Y! K2 s2 n介於全年至小有 10個月 系女生打扮 .., B$ F! J: \7 f. }

+ \7 z5 a, {0 a* I: z

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝
" f! n' M9 K: w9 B4 b- M雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買
; l/ {; M4 K% o3 t  J3 K. Z因為我怕d人望耐左會看穿2 E; i- x+ v+ I* ]