嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~
7 v1 q- T6 X5 ?, m9 D9 y; E- q
: p7 k2 w1 _7 ?平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街+ k) M& E3 Q5 s. C6 f! x
節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街/ J6 a, X  z2 f. F; o) k' z
服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~
, j  u$ d( U) L, [攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~
1 S4 A; Q2 }: g# a8 @- n0 t8 `交通: 港鐵通宵行駛~~
' L* L0 {6 w( [2 ]3 d" n2 ?! w: T時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~
2 S: ?8 R" v# K2 O) H0 c: s集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~
5 x: L( v/ o( v1 E2 ^  |費用: 費用全免、飲食自備: _& Q" [5 a9 s9 f: @, C
巳約實幾名姊妹& Y) R8 i0 I+ T; J. L) f
有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   : m* X, A! z/ Y6 Y; b5 ?
小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
1 q9 W; O& `$ n5 {2 C) g
' u7 d% ?4 K2 b. ]9 X: K: @咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表   
* i# ]7 j; {& o. S$ V' p果晚一定好大制作啦!
' Y) m8 G9 O- \
# A" h9 I0 s6 q( K$ T- c
咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了
, v% C0 z4 S, f# o0 ]: u我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   
0 W; N0 ?( S  c& j6 C+ S) ~5 z5 K6 v個網站好似越來越多活動.,.,.太好了* X9 t. C! c7 h# l
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
" K3 H1 y: `' V" S: `3 y
$ X( M8 W$ @  A* T- N
實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   
8 W5 Z# T" g8 o2 Q( g很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
1 i  G6 R8 ^# h) {
4 y& a# e, d; K& Q; W- b4 B1 e
多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   
! K" x( K& m- ~9 E我一定會出席
# C5 g  X. @. V8 p* S# ~" H8 {8 |1 v8 c" u
謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@4 H% U% @# x2 O
如果有D PRIVATE EVENT 就好喇- e9 ]$ e, l  m7 D
2 I  s, M5 k! l7 C
PM 了 MSN