嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校服問題

校服問題

好耐冇見啦我想問下伊利沙伯中學,% \- l0 K2 s% ]+ ]
梁式芝書院,
6 p: D  o& q) ~  f$ Q0 B& n同庇理羅士既校服邊到有得賣% w! U3 F* y- M4 m/ X9 K( u

* z' S7 {5 `! w$ ~' A2 n& ~- C0 F& \麻煩提供詳細地址
! S  X  z8 e) }0 V先謝!
/ y% |" O( G, L) s# U9 \( p! d" l* I8 O
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服問題解答唔到添! 我淨係鍾意新法妹ga咋! 或者貼去"校服交流"果度應該好多姊妹會幫到你! - H: S, m9 ^9 G, g6 d4 e

2 t) B. i- @% U' U7 o. t4 w4 |[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-21 19:11 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔得啊,
7 h) w# [0 m- ?; `( N1 u, ]* M因為我仲未夠權限入去

引用:
原帖由 amywong 於 2010-11-21 20:01 發表   ( o) {( H1 y9 y0 Y8 @: N- V
唔得啊,
& Y4 x/ Y; E% b+ }# v5 P因為我仲未夠權限入去
3 }1 o5 [2 B" @4 F
Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  5 r- O+ |( L  ~* G1 d4 j
又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想知道~~~~在哪裡有得買!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-21 20:12 發表   * Q0 ~- l8 l. `! H' C" I& S  `8 R
6 E9 }. }7 r4 W1 a% |8 k
Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  . b) q/ e& L) Y' y5 y2 G
又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
: ]$ j1 w) }1 i7 R% q, m( q
" v& f9 e; \; a+ A$ NP.S.1. 無啦啦做咩響我個朵呀?! 呢方面我唔係好在行O左bor~~
2 n. `$ Q2 O/ K4 q* h2 A) ~P.S.2. 樓主, 與其響度問, 點解唔試O下自己發掘o下呢?!! ~1 P+ k  s& u& Q
, |( R0 s: J* `

回復 6# dcch1 的帖子

Dcch1比人召左出黎...
: b# F% Q" H, W. U( K1 ?那召埋X大出來吧...不過你需要解碼器...2 z  l1 S6 g  `. z; ?

, B7 Q: h4 L8 m( [; b1 p) Z
: v* |& v1 U3 Q$ v/ X. \樓主去昌...記走一轉睇下有冇先囉...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

回復 7# pingu142857 的帖子

我就係搵唔到先問je
: E0 o' h. d! G3 S
. Y4 H, b* K- }- U# r我打過去昌記  I5 M: D  z) @7 _
佢地話冇伊中7 |2 p; l/ l- q: N! T  P5 q* S) \

, Y9 d" N. X, X8 C  y& ~6 t9 d[ 本帖最後由 amywong 於 2010-11-22 16:29 編輯 ]

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽
1 j& z0 F; x. |: v4 \
6 G" ]  [0 |* D! G8 R

回復 9# dcch1 的帖子

首先多謝你先!) C5 s  X' N' `5 l% s
我想問下咁我應該做乜啊,
( w; n6 Q2 \7 K* u8 e你講清楚d,% m- L9 I6 u$ }) l8 m
我嘗試去做。

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-11-22 22:15 發表   
( Z) V4 G8 g( B# W% y0 ~**** 本內容被作者隱藏 *****
9 d) t( b. ?8 d3 E
, |6 J9 Z% f6 T1 O& ~- t. A: Q) a; f" V0 x2 p. |* N5 H5 z
唔係嫁, 仲有我呢個有心人呢...嘿嘿

校服唔好買咁有名氣的,因為別人一看就會懷疑是否CD