嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

2 G) v0 M: O; `6 T/ l, u

8 h/ z) k" R! c0 |' }0 r7 v[ 本帖最後由 ytli2000 於 2012-8-1 11:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎
8 G3 v1 ?" O/ p( f/ i9 @3 P我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等, R% H  H" `3 S8 }( F
你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   
# r# l4 z% P9 O1 j2 j3 S你都好得意喎
7 A1 N) t, ]' E9 S7 G- p我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
5 O4 I7 Q3 v3 O: |; P8 y* d: T你係唔係去左D色情網揾人啊?
2 R# a9 c, i* x' }1 }- a& \! }& R& e+ O2 {: w
咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉' o$ ^: b% P- M

4 }) F8 a" g. f$ y
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   5 U7 ]5 g- [& G: O! m1 K0 `
-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
; P/ _8 S* a7 i

7 ~, U4 ^, T, Z. ^$ S5 B( r做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在$ a; K% u- s# G
所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   
/ n: t  i. V9 o( g: g! o6 c-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
- m  m4 v! y1 t
我情情愛愛好冷感0 n: H* y" B$ U. t
一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣3 v& v! F) {5 |/ @, L2 }1 O3 [$ U
對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ
# ?0 `7 k; q. x( ^8 K& ?+ M小R只覺得男中怪叔叔比較多) l0 j4 b3 p" t4 u
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz4 G( y1 P8 ^* u
" R% z; K: X+ e/ P
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體& Q7 u# z7 M' C" g

1 P2 v$ ~% d6 E0 M: a1 n' b8 o[ 本帖最後由 Rachel 於 2010-11-21 22:54 編輯 ]

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
  c2 B: Q% A: S7 j( K- s# c& A8 ~; n就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
' M( K  J1 K: p. s: V8 }1 c$ O真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到6 ^# E. V! x4 h/ B: n7 }, W; e

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
0 I& |/ _3 ]! C- ^# T, x1 K. [因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....) Y5 u3 i9 R3 w/ L7 G
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)6 O! y9 R4 y) }% I2 P' W+ O; b! U
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
4 S2 a5 t% J* P, V
$ ~1 E2 g8 y7 w7 ?/ V* d
>>真正cd而係無"性"的* W' x9 L& p+ T" `1 d0 q
通常都會比較漂亮 XD% w! y$ g7 N# |2 X* N! e$ x! F4 a
就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您$ j+ k* c  ^1 v, q, c- q
不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?
2 F: a4 {, \7 W有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
. y$ R1 G+ S1 w3 p# ]  o: D8 a- L但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!$ _$ r8 p- Z6 ~+ ^
你放心係到識人啦!) R. Y7 C! X( ]# B& e" v& I
我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   3 R( |+ j  i8 v( k) ?* O7 P1 Y- l) f7 k1 k

" U5 l; r7 H" U# n; i>>真正cd而係無"性"的  U% h3 a( ?+ f1 V8 J
通常都會比較漂亮 XD
8 B& K# g2 M0 s5 d& b8 h* h就會引來好多怪叔叔
' g, B$ x/ c5 d8 \/ Q

B8 K# y; v9 r小R咁靚.,當然會引狼入室啦4 p/ |1 ~; q9 ^8 E) T/ P+ h# m

0 ?" ]) s! g7 [0 V6 L5 G6 ~. u3 Z下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   2 [( K% `* N" {; k
因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....8 }. c( w% _: y# A' L" u7 |2 L. K
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士), C- e- v3 [7 W0 W3 w% q
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到  Z5 ^& X( j8 r. ?' x
7 G; b7 @$ {( b: i

6 X8 ^6 x8 v. i, q1 r
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
( [/ @4 c. r& n4 M
, l% r+ g9 c" a, _/ Z9 T& W$ c>>真正cd而係無"性"的( q6 n+ m, a5 j5 C
通常都會比較漂亮 XD0 n$ V% v4 W1 \
就會引來好多怪叔叔
; y, f7 j1 G' l1 ~
" j7 |3 Z3 e$ P0 z
個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔 , b/ w8 T% l9 ]# ~1 G! `9 G

( Y8 Y/ M* V; C
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   
& s: t- d4 ~" \( _你係邊個網識佢地嫁?
$ A; t6 D% u8 B有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!9 S' n6 i3 o8 u# o( I% v0 n
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!( Y$ w4 l" ^, I
你放心係到識人啦!
, U6 q% |9 s5 V" a0 [: b2 p我都係到識咗好多好姊妹嫁!
* q6 N  G( q& l/ }, D" O% c
' `, m# d" O9 \
咩網都有
  ^8 H9 F3 _1 l1 |% s我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷
3 t9 T# m3 h, S! T4 Z6 {
5 n3 U* F% r1 V8 X但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   
: ]3 R. J4 w$ b, U) K. c樓主真不幸 ORZ3 D8 ^/ {$ \% U
小R只覺得男中怪叔叔比較多" j& k2 S3 Y$ `
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz* Z! x; h' M/ Y5 ], ^1 v6 Y* i
3 }) Y7 ~. g2 \4 x' ^) Z! n
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
. {; _1 |3 t) X% X是求呢~- K: e2 u, O7 ?, p, h
打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
/ V# d) ^, E% v% r+ W
7 s1 M* T8 C$ w/ s- f  M% t>>真正cd而係無"性"的
  [* H- w/ [4 |0 L( i通常都會比較漂亮 XD* _' p5 D% x$ M
就會引來好多怪叔叔
8 S4 O3 Q3 N; O' P# \* X% I6 ?哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   7 g) w: ^: y. ]: ~- ~
所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
' a0 r5 d& g% A0 a4 v/ b* a3 l& U/ D1 c
5 P, n: M- S+ r7 I' k) T
無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知 - {( ?1 G  k" e: ~( V
有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,
; Z- j# x8 O, ?! I# L0 }就我的感覺和看法:
( g# v5 f4 A( k( C會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,9 M- n, y/ `) v4 F4 }
如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,- {( @7 q: ?( D) O- x. ^* L+ c
我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,9 o5 m4 ?( l" g  ^/ e. f4 R
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來