嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做2 @9 J7 F/ g% h$ t( M: f
( G: Q( r* K9 G. a
我又學人唔做....
% x( K% W  G- }  ?, T. {5 Y
: Z% @3 a+ \$ P. ]真係巧合XD
1 P- p* K. b5 P  ?
5 J1 Z5 q4 E3 G# J3 B9 Y6 j尋日終於還返D制服比公司
/ `+ u& Y: @: w/ ]5 D" u* q; n9 ^5 o4 O% F
呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左; Z+ v) j# v' U# p* F5 d
: M3 r) d' \2 a$ c( h; @
感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   * T! t, m; w+ o# E$ L! K
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
' C0 O( n* p6 a$ d  O3 \, d. {+ [3 P我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
1 V7 k+ w5 c2 O睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
% u6 |6 p3 A8 ?( U& j$ x原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
0 ]) F0 P$ y8 d& v9 B3 c
$ Q, W+ c! u* \1 n2 X我都以為係..
  b& Q8 h. w( d
9 }0 A2 C( v1 |, V1 E/ B# F我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...
# E% h: P7 W7 A3 B" T; D" L
: B& i- F# u/ N' w2 h% i# H妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   
) p; q$ s! B4 r  g8 J3 P咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
$ ]7 @0 v; X( ]2 l' t1 p) M5 H' q8 A
唔係啦
' I  e7 x3 y- k, g2 G
6 z. g9 F* }7 _4 c你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   % p  Y! A5 c/ o2 `. h
- ^  @6 D1 i/ o/ a+ V

5 H. ]5 j! j) T4 C你唔做女人3 h" S7 N: I+ f' i

' t  Z- X, f: Q7 P真係浪費- {9 x7 x- f' k- }: ?# T
" o6 z' ~5 b% G! Y% n0 z5 @
你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
& X" t9 B5 e/ g  ~: |睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
4 `, J* ~! H+ ], Z' T1 X8 X其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個