嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去廁所問題><

去廁所問題><

想去廁所又揾唔到殘廁' `: V9 ?: Z% }$ n7 [
各位姊妹會點....; a( ]5 Z+ F, D5 k+ D; |; H) ^
2 l* h4 Y4 k* t! k# F+ F4 H* D
真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 21:50 發表   4 P$ d( @; j& o. p# G8 l
想去廁所又揾唔到殘廁
. v0 O7 P3 E/ N! p$ l7 A/ H: ]各位姊妹會點....
& [- K( b( g& _$ U) b: S) r( c) W6 p! c9 k' F  n# `0 ]
真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
8 d) D) a. w* X  B+ J. _

( q  [: E0 ]& {! M1 B8 W8 t1 l3 r8 G; r9 I2 h+ _/ A5 P6 y
我明白
/ _8 O2 ?* @5 F+ F$ v" [$ h
/ L$ n! }# M; R8 f2 U所以你有3個選擇2 X& W4 I7 S& ^/ h) F& G
" \  j! i) r! V- k. v6 X
一係死都唔去7 Y% h% u; L% h' V) G. }8 Q7 I
( g5 N1 R- |& p! h
一係搵第二個殘廁
* O; b& x) Y: x, v. O$ o  ^; H- f( q& T' M& }6 H" m+ L4 Y
一係就去男廁

所以出街前要做好research, 尤其是殘廁方面! l. U2 T5 `+ X' }* J. N
商場係怕有人響入面吸毒or性行為先lock住殘廁
. N( }( W( N" F% ~" U3 E8 W, d# X9 F

所以我好少飲水好少機會需要去廁所。如果返學的話因為學校有大量無鎖殘廁所以完全無問題。

我入男廁一係俾人勁望...
$ O( d+ r$ @8 F一係就嚇到人出返去..
0 S$ A  C$ w7 X; Y8 o! x' t- W一係就俾人話呢到唔係女廁 囧....

去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁5 p: Y9 H; ^: D

! D7 E) y/ U; E1 {7 e你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人' {% ~  A+ m% G/ w9 a
男廁女廁都可以去% V9 |& b- q8 t" a, {& A8 O

7 x, v, g% Y& y& z% I. T- k可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-24 23:00 發表   
$ t$ s  \5 R. l1 }( d$ f去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁, j3 l1 Y. X5 ?5 r6 G, x: [2 }
2 Z) X. N" p9 [+ Z
你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人
+ M$ W4 d& ^. I+ U$ ~0 y9 G男廁女廁都可以去
, b' o. ^6 c9 Z9 }9 A. n+ Y$ {$ X( N
可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉
% P' {& J9 V' T  ^- v+ Q  s9 x
  u; V& M2 d) m3 N其實我講緊係冇cd...orz" a, V# P9 n. ?4 Z6 ]
淨係長頭髮同瘦~"~

回復 7# 希文 的帖子

咁入男厠囉
/ c6 F1 }/ {' C' c長髮沒什麼稀奇,只要沒化妝就得
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 23:13 發表   
8 Y4 o" K0 S7 I4 a# G- Y6 N" B: \1 F) b0 Q5 B6 j
$ M6 _  G! @/ D
其實我講緊係冇cd...orz$ \0 {& ^. J$ N) ~7 Y, e
淨係長頭髮同瘦~"~
2 w3 x$ T; ?/ u9 t! n9 s- ^! m( }4 O希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決完步出男廁,迎面有個男人正面行0黎! 一見到我立即停步.仲一句"哎也"! 走過隔離, 點知又有個女人走出0黎! 佢跟住兩邊門口兩面係咁望, 個樣好好笑!& ?! _5 J& B  K3 h# I* s9 _
跟住又有次起"圓方"個男廁,解決完洗完手後, 望住塊鏡塗唇膏! 點知又有個好斯文的男人走入0黎, 佢一見到我立即剎制仲同我講Sorry! 即刻轉身步出男廁, 我見佢好有風度, 所以叫住佢, 話比佢知我係男人, 令好多人第一眼錯覺而已! 我都講返佢Sorry! 跟住走人! 可能我由細到大都好百厭, 所以覺得好好笑!
* s' ~) j+ ^9 v1 e/ |- F6 V所以希文妹. 我建議你急起上0黎, 都係去返男廁吧!
5 |  Q5 N6 e: Y* i; \1 Y
' _7 Y0 O1 ?. X4 q* X  B6 e1 {2 G7 N/ X# b) [4 h
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮( r0 F& Y0 C5 T
下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻( ?. C- t) N% z
扮日本武士

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:09 發表   
+ H! p: [3 N9 D( e" m" p4 c- U去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮
* V1 v3 M% \. E* U  ?下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻  h/ G( z2 J/ t9 p* ]2 G0 u3 u
扮日本武士
/ {$ W: G3 C4 w1 `0 l8 G1 D0 G! Z  R; z2 r+ a1 ^
你係唔係咁MAN呀! 佩埋武士刀...正呀!

回復 11# CECI 的帖子

乾脆扮日本武士啦3 n& V' _5 ?# n" O  R3 \& F
剃光個頭,淨番條好似蟹柳咁既頭髮係中間,咁就一定冇人懷疑你喇
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 23:55 發表   4 F9 E5 T7 r! t% V) \; I3 a6 o* k
: w  @4 k2 _6 @1 R  X, Z* w
希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決 ...
7 ^, ]9 Y" ]! r% h

; y0 a0 P* @8 D( ~我係咁呀- -
7 @$ H  u. p/ q# Y% R/ b' B不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....

剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得$ d* N0 F8 J+ g" o# g: D$ F& t
隨時換

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-25 00:25 發表   
+ x* Y' R+ ^! {: K, j5 i8 i7 W1 j6 Z6 r4 ?1 s% u. S
( _9 H$ d" C5 ~- F; c& ^( Y8 {, k
我係咁呀- -# H( X0 U. \( e$ T4 i# O/ w
不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....
: G. H9 x  Y. |& K唔好咁鬼炆啦! 咪有鬼佢望囉! 其實你去想, 咁先好玩呀! 每當有人望, 我心裡就會問望住我果個人"你估0下我係男定女0丫"跟住個心就會哈哈大笑! 覺得對方係傻傻0地0既!
, |8 t% P2 k* N, j3 r( z咁咪唔會炆囉! 如果有d男人真係好有風度0既, 我都會Say Sorry架! 因為令人誤會我都唔想, 所以應該致歉0既! 但我冇理由為0左要去廁所, 而放棄我喜歡的打扮, 不是嗎?
" d. c6 |8 f+ e* s9 j9 T: K: s; G所以唔好炆, 唔係你錯亦對唔晒! 互諒0下咪得囉! 心裡始終都係我佔優些少, 因為不安的是他! 又唔係我! 咁佢0地覺得心裡唔舒服, 冇理由要自己陪埋佢唔開心ga! 9 ]) g+ n$ _# {" o$ ?% _# C
所以無須介懷, 這只是個心理關口而已, OK?$ p8 o3 Z( r' V0 m4 r: r
! a* P" T. y4 v
$ r4 s+ m/ \! ?8 L! H

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:37 發表   
# V( C5 l% G6 b! P5 l" s剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得
6 n( ~4 o$ x' a+ @! H0 ], N隨時換
9 ?" T$ q; w; r) x, W: i咁大犧牲? 我接受唔到囉!

唔關你事.,係D人小見多怪
! g& T. `+ z0 \' @/ \一定係去男廁
' [1 z# `) j1 W1 L鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:55 發表   * }9 V$ h( h6 J& Q4 r6 }9 f7 K
唔關你事.,係D人小見多怪
3 Z7 M  y/ @) w! g  d+ I$ f一定係去男廁' x7 `9 U% ^" T; ]* {
鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野
4 {/ y5 K& S! {

" H1 }* R$ O) t& M! [, W 殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 01:25 發表   
% Z& U# T( \/ Y3 |7 Q% z( M+ s- m; k2 w: N) Q
  |) d. e8 t$ U$ ^! @
殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!
+ h5 ^! S2 F( E- r3 c
9 D5 _  B; f$ Y+ f"偷金",D金貴唔貴呀?

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 01:45 發表   $ j; l* G# {' o* }
6 T9 y6 c3 t1 C

6 J% x. _; l2 ]7 O/ {% j5 U7 d"偷金",D金貴唔貴呀?
4 Q* `8 o& k, u2 O0 O8 o2 G

5 d# Q$ B3 t' B$ \6 b+ Z3 \唔知而家d金價點啊! 不如你入自己間金舖撓幾舊"金條"上0黎咪知道囉!