嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已為各HKCDTV會員開多一個交收方法

已為各HKCDTV會員開多一個交收方法

已為各HKCDTV會員開多一個交收方法* b& w8 C# i1 V4 o

/ O9 y! ?( Y& ?% y5 o各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好囉! 大家以後買野都唔駛尷尬啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

呢個是唔使用掛號的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:10 發表   
/ U! Q5 g; m8 i; H呢個是唔使用掛號的
* q7 A5 N% x0 W' l' F2 a% v
0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 00:27 發表   
+ o# ?3 W: q# q5 E1 o& T" `8 r0 |' ?5 t1 o- A1 [4 T$ k# ~
0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!
7 A5 e3 f7 ~- {7 k& C

6 j# P0 r/ r  Q9 W7 {放心啦,我寄開東西,用過呢個方法

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:58 發表   9 S* v2 V' l$ [# E
, [9 z8 c' A0 H# |( O, e/ S

S; j# A! c. T) M' N放心啦,我寄開東西,用過呢個方法
* n1 q2 k3 F+ L$ q! Q- `7 @( }
咁就得啦! 呢度d姊妹實好開心啦!

郵局會寄張咭叫你去郵局收野7 L& k$ m5 O8 |- B! J7 x) ?' L! K
  ~3 Z. [2 v4 o' a/ ]0 Z$ h$ l
係唔係?
( Q$ t! ~* m* b4 @5 f" C$ o- p
$ w$ k5 |/ V, f0 w2 T禁屋企都會知啦
+ \2 T4 C6 n! z, `) e- [7 \. Z. _1 O" p$ w  x; g
成鬼日都有野收....

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-25 13:31 發表   9 U! t5 v4 K1 ?3 _2 X# J. ^  `0 U
郵局會寄張咭叫你去郵局收野
. s; A5 _3 @  P+ y4 \! D/ R9 \) }
係唔係?
( E. v4 l$ T! Z+ ?6 K2 Y, s
- X$ N1 ^+ ]6 C$ p' F; a2 J禁屋企都會知啦
8 d: t9 U/ k1 D& h( \! ]9 P8 R* {$ o# E
成鬼日都有野收....
3 n7 l& E5 T" G
# v+ O- S/ R+ X
係,但只係你去拿的

大家放心,郵差話可以的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-28 00:56 發表   
: H" ?% @1 H6 H; v' d& _' G0 S1 Q4 u8 N: v, [! |

/ ?- G. |1 H: M係,但只係你去拿的
1 [5 T$ W# T* }* m+ K
問題係屋企人可能會「好好心」幫你拎,或者之後問你(機)D 咩黎,1次半次就得o者,成日有貨到總有一日會出事...

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-24 23:00 發表   
& u6 k5 L6 p5 S9 M  ]5 U9 ]. [已為各HKCDTV會員開多一個交收方法
! R9 p5 b5 B% o8 v* X" t" W1 V" ~" C, v0 [) O0 ^
各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
/ Y& w! P& S6 X3 }, I0 l不如賣家在某某地方開個密碼鎖 locker , 作交收