嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想CD出去影相........不過.......

好想CD出去影相........不過.......

CD出去係會涷死
% l2 p1 d$ [* s$ Y' r1 J( b) l; _2 K+ @( Y星期五負3度
( s; P7 v8 G0 h7 t( I天文台話下星期有機會負10度
5 ?- O" @) z! a. T' g! s$ W7 I/ Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   
0 @$ q$ U5 ~/ g. }7 l2 v原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
, m( f$ I# }4 Q! `7 D. W. M/ B% H5 k1 T
氣壓??

唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-11-25 08:49 發表   
( s5 l' x4 U6 z  j/ s/ Z  c唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
3 @7 }$ g+ W) F6 i$ X3 {
; S1 ]+ l8 J- T8 v& O好..有機會的

唔緊要啦! 下次等你返黎香港嘅時候咪大把機會比你cd囉!

開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼!
% f% T& ^- ?( y" b/ P$ d攬個人會暖d架!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

凍少少都ok既
) `2 Y. ^% ]" j' i起碼冬天衫靚d* |' d) ]4 t! r! z: |7 o7 ^, {
著多幾件加絲襪再加boot就靚啦

CD時身子會暖起來的~~

you can wear long coat ar~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 09:51 發表   . a- m+ B  @$ c- S4 ]% k
開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼!
$ o* S7 ~- v7 Z' j0 I& E, Q& B攬個人會暖d架!
1 P, {6 m7 j( o7 j
! i8 b: v! @& L9 N# d4 g5 p( Y. o2 L& Q2 ]
我日日都好凍
. L& P8 X7 ^/ _' a
. C( u( p8 I+ r6 f2 b7 r) ~. G+ M你比我攬住好唔好?

冬天著 boot boot, 大褸, 皮草, 正呀
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 08:43 發表   + \7 e  ]+ g9 Z- z- U! J5 t9 W* e

! g" u3 M( J2 O, H! c8 T* {3 z5 S, G) C; F5 y; Q1 m4 G
氣壓??
. j5 B. }3 P1 R9 g4 w
982.05 mb果個咪氣壓. S7 D6 W+ t5 t# V. J9 l
香港宜家一般101x! `& j3 n  |2 k8 x) b2 Z" y
九百幾係香港打緊風,仲好勁 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   0 q: D+ Z/ I8 C/ z
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
3 z  H7 |' t' `9 Z! Q

$ E: c9 F; ^7 T) x5 b* H5 e氣壓低.,同我不在港,.有什麼關係呢??

唔係涷d先好咩.. 可以著d女裝大褸 ^^ 好漂亮的

喺屋企cd住先la, 下次番到香港再cd出街la

期待有相post 上

你那天氣溫度真是低阿∼∼我們這最低也才接近16度∼∼想到全身就抖不停了

下雪啦,.好凍.,,.睇下晚上仲有冇落,.,有的話影比你地睇# ]5 r: \* I: G, ?1 X6 @1 u
今晚會負6 度