嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

德望

德望

德望高年級係咪要著絲襪返學架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係呀, 其實唔止德望一間

um~ 但佢地果套校服襯埋絲襪都幾靚~

嘉諾撒聖心都係ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-26 14:50 發表   
, v1 z4 ~" `; A6 f/ R嘉諾撒聖心都係ga!
: F/ O3 W) V( b0 \% Y" e$ D
/ H/ s4 `+ s5 |3 i; l系咪淨系商科才要著

引用:
原帖由 sakuyi 於 2010-11-26 13:25 發表   : X! v  h, }/ \3 J5 i& P5 U  Z6 g' P! g
德望高年級係咪要著絲襪返學架?
$ w7 W$ Z# K- W; E
3 g, \& w3 b+ W$ O
今年開始改左中五或以上就要著... 所以三三四新學制佢地套高中校服仲著緊...

有無相可以參考一下

係呀,綠色連身裙嘛

我想問係規定要著定係好睇d所以著?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2010-11-29 23:17 發表   
+ `  @. W! n3 D5 w我想問係規定要著定係好睇d所以著?
  y2 F! B3 }3 u( y6 y# c
) Q6 ~3 y5 O) |$ {
係規定要著... 但係夏天時有部份妹妹犯校規唔著絲襪返學

黑色定肉色先……
+ j' ?5 g, l. I我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-12-1 01:42 發表   
% O# I( u, [% M' A/ G黑色定肉色先……# I- T# `3 N0 _7 ?
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相
3 v) u) X/ ]& T6 @- ]' S& I! L* `$ t: h+ ^6 ?: H  C* h% B1 I# `
其實校規就無寫咩野色....
( \+ P$ `, V3 J! ]4 R. w9 W) n但係我見到佢地D妹妹... 著夏季校服就著膚色/粉紅色.... 著冬季校服就著膚色/粉紅/黑(厚)色

我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-4 13:58 發表   2 E* M/ X9 |8 Y
我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦
/ c) \. H8 Z# U: a/ ^2 U7 S) x: \& J  B/ q2 J1 [+ R
HAHA~ 有既... 不過少囉....  

夏季應該係肉色,好耐之前,
$ N% x% i- k. A, u4 Y德望個website有講明tights of flesh color,. |% ~+ R* C1 Y. N5 k
不過而家冇講啦!
0 x- [& G* k( k7 Y) t! o2 K' S: W" r0 U; y7 x  G
冬季我見到多數都係肉色,但記憶中好似黑色都可以) @  I5 j# J/ }7 ?% `
" n9 E6 [# z8 g; A: p, C1 Q
而家website有校服供應商資料,
# ~9 o, w& h$ v5 n亦有講明校服係分Junior Form (F.1-4) 同Senior Form (F.5-7). B  H' K5 v/ s
http://www.ghs.edu.hk/notices/Uniform_Supplier_website.doc' k; g1 L+ N, B8 ~' M

% G& \% a- j2 f7 U學校官網有好多相睇:4 E; V) P" N* i+ o9 u2 ^7 V
http://www.ghs.edu.hk/gallery_photo.html. ?6 P) |" r4 w+ z; F0 N

; I2 i' Y' C8 ~% s- i& g% c, u例如:; N- m  M0 G* y) c
http://www.ghs.edu.hk/anchor/Gal ... Gallery/index1.html

n年前,有個唔熟朋友是德望生,
/ I7 B' |& u0 M3 f& j; ^- ~那時的我對絲襪,高跟,boot等仍未懂得喜歡.
8 W" \) j* D8 T(那時單純地只喜歡貼身短裙)
5 B) C+ j) f# b2 }# f2 y所以當時唔太留意她的校裙與絲襪...- R* G/ D6 A5 c7 A) N( x: q8 _, F
! I5 a" I! I5 f) s- h3 ^6 {
另外,校服規定要著絲襪係有d怪,# u3 `, s" B8 y, }+ f
但,個人意見,
8 r8 m# r. t, e. v這樣讓小妹妹早d接觸絲襪這種好東西,
9 F! \. {& e0 k6 ~" Y1 t絕對係一件好事

人人穿絲,好吸引啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 15# 1677 的帖子

thanks for the information

支持 支持!