嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日買了平底底

今日買了平底底

今日在一間類似+蚊店的舖仔買了這十條底底, d色我仲幾鐘意添, 抵呀..廿五蚊炸, 仲幾好著的, 可以用黎平日粗著了 ^^
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wa..你大量入貨wo
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-28 02:10 發表   * F0 j. ?" a/ y+ E2 y9 t2 [
wa..你大量入貨wo
3 U* {9 c1 h  e8 ?
哈哈...唔算的, 佢一包有十條, 我只係咁倚買了一包啫 0 j3 h; P0 K: n
' b3 j/ Q' u+ n6 j. a5 S% q9 F( r! o4 [
仲有其他花架,下次經過再買多包先

CompactDisc妹,點解唔買T啊! 我淨係鍾意T咋!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-28 02:16 發表   
8 j6 w  y1 N1 z4 z9 L$ A) j* V9 nCompactDisc妹,點解唔買T啊! 我淨係鍾意T咋!
( q5 V- T7 Q: V哈哈..因我只鐘意可愛型底底炸
' l/ N8 a6 r, w
0 j0 i! W  R0 d" H7 Z4 n8 R; t最多下次如果我見到邊道有又平又靚既T-back底底, 第一時間通知妳吧

標題我睇錯左平底鞋...

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-28 02:10 發表   
% g5 n  r4 e; c& a8 z" Z, [4 Q( Qwa..你大量入貨wo
$ p9 _6 N& R: }0 ]" o同埋...唔買唔得呀...洗晒未乾無得換呀...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-11-28 02:34 發表   
& _9 Q; E7 w5 H5 u1 M6 l標題我睇錯左平底鞋...
& t# ?2 ?0 }- L$ L1 x5 \/ K& Q哈哈哈哈...好野

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-28 02:35 發表   7 G& t# v. P4 c: v. \
0 m: j  H( W4 A+ l: _
同埋...唔買唔得呀...洗晒未乾無得換呀...
( [" U1 A9 I7 g! g+ H+ D6 o* B* j1 }# [. c( X5 M2 I2 w% V
咦??
9 l+ @, u$ x; H! L9 j* _$ \連吊帶少女胸圍都有喎!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-28 02:21 發表   
3 }" [) K4 @& R$ c, o: ~& e" t( o! \; V' X8 E& C1 |' G" t0 E1 M
哈哈..因我只鐘意可愛型底底炸 : v6 g% G+ D. m3 D( w- Y

1 \* g8 I/ N. _. t2 F  d5 g. g/ s7 u最多下次如果我見到邊道有又平又靚既T-back底底, 第一時間通知妳吧
+ w4 X1 c2 J  M; p4 e
6 H0 J; r- P+ a) m4 n& U唔駛Lu, 我成櫃都係呀! 我買親都係T-Back!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-11-28 02:56 發表   
0 a. a) e: ?, |, j2 L# g) q# @  D( i) |! M- q/ `- d

% J8 v' \. b' W/ |6 e- O' w咦??
3 h. r7 S, b, ~, T( y8 b! b: ?連吊帶少女胸圍都有喎!
- f  y2 G# N# s1 a& O
嘻...係呀,比妳發現左添...

邊度咁平呀? 小妹都要入貨

超可愛呀底底.....

Ctrl+Enter 發佈]  預覽帖子  恢複數據  清空內容

where to buy this could you tell me the address thanks sister

michelle師姐 & phman,0 S4 Q# U4 f  p" s" F  s1 H
- v5 l. K+ Y! F) F3 }, ~6 v
間舖仔大約在這個位啦..

wah - qty 12 ?

引用:
原帖由 misslady 於 2010-11-28 23:37 發表   
3 {# A7 Z% B* E: Dwah - qty 12 ?
6 g) i& q) E6 |. O2 ?& t- D% l十條啫...

回復 16# CompactDisc 的帖子

謝謝姐姐, 小妹可以去入貨了, 買左之後, 距離做學生妹就又近一步

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-29 09:23 發表   
- a, t2 V& ?( ]; t: R' G謝謝姐姐, 小妹可以去入貨了, 買左之後, 距離做學生妹就又近一步
/ e5 [$ A- U0 q8 m1 n# B
哈哈...我地齊齊向做學生妹進發吧..