嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於試過了

終於試過了

今朝7:00左右乘5號巴士往摩星嶺
% Z# F3 t, D( V0 H$ ~, z2 \- M9 M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似好驚險咁,我就真係唔敢喇...

純粹八卦問o下啦, 點解你唔換好晒全副武裝先上車, 而上o左車先換o既?!

好似好驚險咁~~~~

好險..沒事就好了

點解唔係廁所換呢?

你真利害
: I7 y8 V! S# B0 @, s% n8 H被學校老師見到3 l6 g4 R0 m& B# f! m! O/ }1 r# V0 u
話未見過你 問你讀邊班
# `% J' u; {; S  G8 i你就大件事了
  ]4 f7 y1 O6 A! J好彩最後都冇事
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

feel到你冇享受個過程...只有緊張

好驚險~~~點解要係巴士CD呢~~?!   好危險喎~~~~!!

唯有下次小心

開放日應該入去玩下

十分勇敢的姊妹,期待妳下次的報告

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-12-11 21:04 發表   
$ j0 N' U& `% i$ X9 o( I9 u  N* z純粹八卦問o下啦, 點解你唔換好晒全副武裝先上車, 而上o左車先換o既?!
; f7 E+ X0 W0 j3 h4 a2 M因為我身材好肥,佬味十足,本來唔敢這樣做,一直處於十五十六心情,最後抱住橫死掂死都要試一次的心態,加上今次是攞大假進行(小弟1~6都要返工),其實真係好驚架,因為換衫後仍有兩個站,一個卑路乍街(爹核士街附近)可能會有好多人上的;第二個是域多利道(過左油站)那個應該冇人上,而昨天卑路乍街站(爹核士街附近)只上了兩個同校女生,巴士下層依稀記得好似坐了2~3個婆婆,不過當女生上左車個感覺仲驚,因為難保佢地換位,仲有校裙上身近肩位有4粒紅鈕和夏威夷領恤衫,只要細心觀察係會穿崩,相信小弟樣衰而未被發覺,另一擔心是車長會否即時上來查車,一般巴士佬泊總站會查車才離開,但好彩車長趕急落車(塑膠公廁),其實很久已前試過全套女裝步往該校,當時個樣和身材仍騙到人嘛,再者已前住西環添,居所距離學校只需45分鐘行程,0600左右在街上還要一身女生裝扮係唔會咁易懷疑架,小弟身材肥,CD左只是豬扒,試問有冇人會留意豬扒呢?不過奉勸其他同好,如果好似我呢種肥美身形,必須在校服外加穿冷外套或冷背心,因為可略略減少肥腫身材

引用:
原帖由 MANYAN 於 2010-12-12 02:22 發表   1 r! H' k, t0 Q  ^; x
開放日應該入去玩下
/ B8 q# O) o  j3 }& p2 T/ k
初初都有想過,門口校工話1300~1800才開始(還原後),上午有些學生仍要補課

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-12-12 00:11 發表   ' V2 H8 P6 S% r, ^
點解唔係廁所換呢?
! c- [1 R/ h- ~1 E: }
摩星嶺道係冇廁所架,最近要到薄扶林道遊樂場,所以只可在少人和隱蔽處變身

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

嘩! 好驚險嘅經歷ar

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-12-12 18:19 發表   
% D4 M% S4 w  e**** 本內容被作者隱藏 *****
* f! s1 ]) N: W6 j! I) W2 d% S呢次係最後一次了,主要係想試下cd搭巴士,近距離或遠距離同d學生妹行返學很久以前都試過,因為歲月催人,工作壓力大,樣子隨著身心老化,,不是為了今次行動,相信早陣子已不再cd了,現在間中在表妹家cd學生妹咋

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-12-12 19:17 發表   
' {; d: j( r9 |& ?% v% ^. Q5 e嘩! 好驚險嘅經歷ar
5 Z3 A( I5 y0 Y* \. {" D6 @以前都試過cd步行這區,當時冇現在咁恐龍,所以真係幾享受當時的感覺,尤其她們課外活動後個別放學時,大概1830後,摩星嶺道就會變成清晨的氣氛,交通工具少之有少,校車1730後便停駛,不是太富貴的女生通常會選擇步往薄扶林道或域多利道才有巴士(現在有了54綠van;E10機場巴經過)回想當時冇呢兩隻車的話,cd和一兩個女生前後腳步行真係好開心架,天色入黑,隔很遠才有街燈,穿崩間直係唔會有囉(除非出聲),試過有一次春雨綿綿,我提著雨傘跟隨前面兩個女生,突然有把女仔聲問我可唔可以遮埋她,我當然冇問題啦但好驚囉,咁沿途冇出聲地送她到薄扶林的巴士站,她向我道謝我才出聲,不過好攪笑我忘掉身份是女生,用左把男聲同佢講bibi,話未說完佢個樣呆左望住我,我仲硬著面皮叫佢快d返屋企同埋小心淋親添,回想當時真係好好笑

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應