嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)
2 y' c3 l* D( ]; j* o$ _心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   0 C3 V9 F) B* I$ f9 Y  O0 \, ~1 D
" F9 Q. Z% A# n" ^1 s8 N2 C6 }
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗/ r& r+ F3 [4 x1 B( e/ U
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到
! t# q( x# M0 ?0 M( o- H, xwing到最後要扶晒兩位美女入房
  B# }9 z2 C0 F( |- E" W  n入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
' ^/ q" ^* j% S; Y9 Q9 D/ K
你地一隻2隻又唔鬼幫手~2 o! |' \1 U" f4 r& z0 i- v9 U0 O
我唔鬼夠力丫~
* M% A+ B" p1 A- K我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   ' a4 T& a8 B; S' q
+ F* C$ q  R" O$ i" s% E
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
; Y' \" j& p5 N, n3 L* ~我唔鬼夠力丫~
2 x4 M( E; o( P我邊有WING~:(
  K% Z. |. k8 z. }
haha...
! Y4 e6 j( L  q% I3 \sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
! b4 m: P& K: E下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   : i, e, P( `$ x; C. q8 ^

4 B2 U% c" R* E) v
. ]6 N$ S" u2 }. N. }8 h5 @仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
) R: Y. p$ \) ?最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬 ) k+ n* y' a; K) _2 z
點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬 3 t3 A! O+ H5 ?9 w/ L/ v8 u
結果最後係我地將你地拉曬入 ...
# @$ f3 s4 d9 n, ^) n5 ^3 Y; q我邊鬼到有爬來爬去~:(0 s) C6 [8 o" H8 l, O$ C1 `
我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~! M8 f# q! C$ K5 J1 S
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
6 _% w% V7 w. u& [4 M( J  v6 u6 |0 g5 K0 k+ }. h. k
大家來評評~
6 i9 e' F7 b4 p1 b好明顯係我高D
# ?- o6 b8 B( ^) z# \9 E1 P有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   " V: v9 q* _( l" N; @& _
+ g# T2 ]$ r0 K1 W$ ^- U6 p
好彩無過夜姐。。。。。。。
* B% [: a; ^7 B4 D& |你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   & l, Z* p, @4 l; L3 p7 U
, T0 B6 F' D0 z/ d
你個死野早走又唔一齊飲~:(
" [! D8 \1 @( P+ e4 d$ O" A5 P
咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   9 {' l# c- N+ N4 G  }6 q" r; R

3 S; y% M" K1 m& j咁咪會變左綁心儀囉....
3 S4 V* ^' }  K2 j/ ?9 K& r) y
咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   ! l, }" A6 J( O' [3 N' L
suki其實好想人知佢係男
3 E7 l8 u: ?/ ]/ s笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
3 i/ [) [# p0 P! K3 z# Z! h' V3 F$ b2 @唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
2 ~% J8 T$ ^! _+ d$ P5 D1 k2 h; b其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?) F1 }/ \1 T' M2 v6 f+ I: h
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
, D( X7 i9 `' S3 L8 E7 m' Y 心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   7 n; a( V! U3 U: B% H
: c$ S# ^4 H2 B$ o& E2 E1 K
心儀打人丫~~~~~
! g2 V5 ~/ J. k, Q心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
8 b# D+ S9 T7 ~& |' F
0 Y  O. g8 _1 V* D心儀"cool"住果個係Suki嗎?
1 X( z+ X! c( t/ s

% X) F' E6 |2 U+ a3 _YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   - ?4 o0 l/ ]5 I
( K  C  _% r6 z唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
* E7 \& l& |5 h: U5 m) @. g5 k. ?$ \
其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
1 Y: G. M' I3 ]" ?, C, R, R" n' n& c! e
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
3 N9 m4 e1 f+ |你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   2 k& v0 ~3 D' B! {! Y% X) a
/ `9 q5 K9 ?6 u" \5 A# C唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
. O0 E0 U: p8 e

% T) p1 v4 ?6 p- P0 x8 E! ?& b其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   ! N2 }; M$ @+ a! A- q: F* `/ P
2 S7 e/ I- h4 F  k7 O

+ W9 d7 o. {/ C0 QYES
8 }0 y2 k0 r4 H* J: Y( x  d
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍