嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~ % M( l% x3 n9 F0 ~8 u( ^" [- [8 B
好想再多dd呢類活動~
2 {# v2 Y7 F7 y0 _; z我呢幾日都仲未抽到身; I  k" U+ C' T/ ^1 S5 o
可能因為果日成日都有d爆笑野~
% S( A- ~5 y7 r" w( Z所以我覺得好開心
0 f8 F8 {" O$ ~* q/ x, l, E+ {我又由屋企直接出呢...... 好過癮
# z9 o6 q: n6 w% K( F$ |: t一路行一路好似好多人望住哂....
5 Z+ T, ]/ ?: }  O4 }) w好擔心咁....比人睇穿- U* v& f' l  a5 x2 D. A

+ @; ]7 B/ ]9 h" ]2 O3 X* v, z4 @8 a, o) E7 w- H8 i
直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~2 S2 K) o$ m$ o, S, Q
話哂都好少日光日白係條街到行~9 w8 w# l: B4 k8 b8 o% z
仲要係勁多人~
9 y5 |% ]- ]( f5 {2 O到東薈城佢地入去買野~
) ]8 X9 P! g  E& V! ?我同jade係門口等~
# v9 O3 a+ s5 [等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
5 X, F  [6 w4 d! v+ r之後有個丫姐迎面行過~
+ w$ g1 K3 G# L7 |佢由我個頭望落隻再上返個頭度... % K5 a( j; A5 Z3 V0 h
個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~
6 Q8 {4 v. g0 U- v6 z/ u丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~ * H2 s3 x2 g% J
笑到我丫~, w7 `- f/ z9 |: ?* W
我以為佢做咩添~ 5 i5 d! s, H" {
跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~- z/ Q0 \8 Z" y8 |$ C
好開心~" y% t* P( i' ]! n
到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =, R/ `0 Q) K& p5 m* w: A
等埋katie黎埋影班相~
: ?8 f2 J6 v+ S, M* q) u仲睇住丫桂同西門.....haha
. j% |& e$ l! F9 R# _: d# @我拍左片~而家睇返都想笑~ ) I, G0 m) c8 q- c$ k
之後就好開心咁訓~+ t; i' _; R; ], q
總之就係有一種好開心的感覺~
  p: b; s# i% y  C( I期待下一次
- s' \& }8 Q/ C" j0 Z, a( I; _! `8 k% f$ O1 O; V; ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
7 d+ r% u+ f- D: O! t/ r好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   
* Y! }$ y* j! y$ q其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
2 _% r: W  J1 P  r% b7 M( s好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
1 g1 f& n6 t7 B0 m你唔係cd咁...你又會係度傾計既?
/ n  i- W+ G& F8 k咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP4 G) ?, r/ ?' w$ b: c

, t7 B. Q) ^1 j' V我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^
: {* E3 @; b; q; n& w; u9 `: h& l$ D* A, X
CD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   6 q4 ~6 J2 p' _9 _0 J! @5 S
其實我都好多謝搞呢次party~
2 J! Z! |0 X0 _4 \好想再多dd呢類活動~) x2 D9 l1 X; \' K/ ^( S
我呢幾日都仲未抽到身
  Q& R# S2 v0 X, y$ X" H可能因為果日成日都有d爆笑野~
8 s2 J, X7 ?& t; O所以我覺得好開心 . o% W" H. ^! @# ?* [
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
1 F2 U9 f7 Z  h# |3 V# k
4 g  Z! w+ b& |: \我都好緊張 6 D- O6 v+ V! a; r/ Q% J. P: C
不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   ) U6 ]6 y1 P$ ]8 Z
其實我都好多謝搞呢次party~
& g3 A! ^3 Z/ e好想再多dd呢類活動~
2 O2 B9 \; q9 y) h/ x我呢幾日都仲未抽到身
. c1 r9 d7 t1 w# `, V8 ]  T4 P可能因為果日成日都有d爆笑野~! V9 n: i6 _0 G" s+ k" r
所以我覺得好開心
. t8 S9 `2 Q& g! P我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
- Q( q2 H! F" cSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   
7 e2 a3 _! ^7 w# \  z2 }4 |5 g) T. n  N- x* A/ H- C. [
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
+ C) _- ]& ^4 p- K) k0 r唉....3 k1 l3 v7 T( i' ?
你見過我真人你就會明我講咩~
9 \: R1 P6 o# d( ]- P( ?$ p唔係你所想咁樣...

su你個ki~/ }" }  R( z7 V. Z5 u# m' L

: |1 {! W+ i+ U$ h) e你偷捏左我個奶~
! _, F# j0 }, a: C0 q9 l; l
% T+ c+ {( d) h3 D) {7 `+ l  {  {$ M/ b快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   2 P; F2 T4 ^: j( T1 v9 p2 r3 g
0 x& {! f7 Q0 l; E, u
唉....9 e- D* N+ k% Y; g8 s8 L
你見過我真人你就會明我講咩~/ G2 Y( m' e  P9 R
唔係你所想咁樣...
* u& c" j) J( b唔信~~唔信~~
; R6 p( m) M" n: j
- R+ ~* c9 \) M+ ?. ^# v遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   
4 |/ R5 f3 U/ F4 h4 S5 U1 f. _su你個ki~
& m5 a0 f7 {% U, ~3 F, t% R9 g' E* Y; I: R/ }9 {- ~7 Y
你偷捏左我個奶~+ n# Z: a! E2 P5 ~3 j3 |3 M$ F

a5 j% w+ {/ [; b# B8 r" C4 J快d幫我吉腳板~
' u6 t) @3 [% [) X$ T
; V  {( w$ Z1 i8 V" _2 u哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........
7 H, y' _1 z$ Q2 h4 n感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   ' V9 m/ `: F2 @
頂你丫, 仲乜拍左我片
% B( P2 y1 q0 o" a
+ A) e1 w; w$ N# E6 v) C6 \

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
; M# A% g. Y* d8 Z0 F  I其實我都好多謝搞呢次party~ % L1 R& \4 C0 O+ \# X7 A% q
好想再多dd呢類活動~
8 V6 J% v/ g/ \. ~我呢幾日都仲未抽到身/ b/ l. E! h2 S. T
可能因為果日成日都有d爆笑野~: ?: Y, k2 [% h2 n" I
所以我覺得好開心
  k9 [- G* G# N" r% s$ o我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
; B, W, D7 e& y: U" t小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~ ( B: o$ ]. v- h
也是很難忘一天~
$ X' G/ u7 l" y5 u# U% ^" B9 T0 m如果再有呢類活動就好了~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   $ R$ q1 S  Q; S0 @4 `1 k1 i/ W
到東薈城佢地入去買野~& V$ c7 s) K2 O% a* G3 [, V6 J( i
我同jade係門口等~
. H" l6 e. m- I2 z等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
8 k! `* ]7 }) u
* l" m6 C; [( P

9 [" l. {; `+ s4 E) b& p+ l係LOR 最後得我自己企...7 H7 f5 E2 ]% v* v- T

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   * l& `+ R% r* h9 q) I/ t/ t3 Y
: N4 b; G# ~9 R7 \$ Q6 V

& u1 ^( B$ ]- ^6 J係LOR 最後得我自己企...9 X2 K3 E% r1 d) V! ]- \/ g5 W8 W
  D( A/ a9 N, D) m9 G1 h9 i6 D8 J
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   ! S1 r% h! e: G3 p+ S

- g1 U4 A7 N4 U6 H! O唉....2 {: T) c. s9 a8 ?" ^
你見過我真人你就會明我講咩~3 D$ P; |8 M6 ~+ P: v% p
唔係你所想咁樣...
# b* E. O# E( T3 a, B6 l豪邁大叔?

大叔....