嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新人報到~ 大家好~ :D

新人報到~ 大家好~ :D

大家好, 我叫Cceilia.
6 e% a/ q0 U' D, \5 t由我第一次穿起女裝到依家大概都有5年時間," U: o: g' ?! D% l/ G& \
不過因為我到依家都未識化妝, 所以就從來都無出過街.
5 P, e1 T3 B( B8 Z1 _, T4 u' A. j
" a$ u: [/ D: N嗯... 希望可以同大家做個朋友啦~:D
8 ], t" b! [6 ~- H3 \% |5 |# D  {$ S& f1 m& {# S
ps. 個頭像唔係我黎ga.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你好 :) 歡迎ar, 住邊區?

歡迎妳!我是婷婷。多多指教!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

個頭像好似係CD喎

hi!我都係新人!cd了好 多年!不過從未出過街,因為丸唔似女仔喇

hello ^^ Nice to meet you ~

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-15 17:01 發表   
! t' |  j* Z  o9 v1 E" V$ N1 _你好 :) 歡迎ar, 住邊區?
' |2 U2 }# O7 g- ]- S4 v0 E我住尖沙咀個邊ga,你呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-12-15 17:43 發表   
* y3 g, W; l2 v# z+ \) W) e歡迎妳!我是婷婷。多多指教!  
4 o& k# S& i2 J; ^2 \$ r% D
多多指教ar :D

引用:
原帖由 c12345 於 2010-12-15 18:14 發表   0 q- I" Z* [/ u8 O7 ^) p  x
你好 我都係新會員呀
  l' |8 i+ ]2 e8 C! u8 B
你好ar~ 多多指教~

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-15 19:52 發表   
8 e1 u( ?+ v# n個頭像好似係CD喎
" ]  A* s( T0 U可能係掛... 我都想我五官可以好似佢咁標誌~

你好喔 春日也是新來的請多多指教
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-12-15 22:26 發表   
: @& Q9 e( D5 g) p, o% m/ E你好喔 春日也是新來的請多多指教
& `6 k: P) K$ g+ d) O/ t
妳騙我.....

hi ~  我都是新來的

你好
8 y  Q& r) C1 |; W6 p: v% j6 J我叫miki% p. j5 y& S) m
多多指教

你好我是剛來的   cd了好 多年!不過沒趕出街~~~多多指教