嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想創左個心

想創左個心

好想買呢套呀, 想都心都創埋!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪去買

幾千人呀.....( ^4 s8 h1 ?. O3 D
仲要得M碼......

所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買

太貴了! ! F$ X% K8 Q1 t1 L) H" B
2 ]5 s. v& L0 D3 @- V. x2 x- J
另外只看第一幅圖還以為是AV封面呢..
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

視乎你覺得值唔值架JE
/ {" H/ m1 `+ \3 d有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =

超超超超超靚
! \- [8 d. d: ~7 \0 S2 |! n% [不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫
0 c* _) K1 R. x! y7 v% `樓主是在那個網看到的ar?9 S# @$ P/ d# e/ e$ n
- \) ?1 U, X6 P( e, T) M- e

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-15 20:51 發表   4 Y: E' C4 n- m4 [, |
所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買
1 @: ?% N0 U& R+ S) c$ U

9 n9 o5 a8 r/ f8 O3 f1 j& s9 E% h9 F+ e" H* U
深有同感阿~~~

引用:
原帖由 rac 於 2010-12-16 06:33 發表   6 R$ A+ b- i5 C, b4 X, W+ J9 _, Q
超超超超超靚
! O. A6 ]6 m. n+ K不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫: P# d  F1 W1 n
樓主是在那個網看到的ar?
1 @# [$ E: F, ]1 b7 F5 g3 V
9 b. B% t4 ]9 v8 A
你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor ' ^5 |: [" D* U/ a
不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500
, n$ m% @2 ~5 Y. j( o' i
* _1 E$ M/ h! p- X* q$ S; u+ g' g係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款

引用:
原帖由 13530386 於 2010-12-16 19:36 發表   
4 X# S9 r. c% d  F% s4 R8 R9 P: H! [$ w0 B* z- S  _
; Q* f( J) U% Y( u& i0 _! r$ j
你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor
4 X; K( [3 z# f/ {" H不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500# N4 Z5 \; j( X& q8 M7 f
# K5 i. L* O$ E3 D  G7 H
係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款
. r; x# s9 O1 ]  v; X& Y3 e3 U7 p" n, M3 j$ z/ X
第一眼見都好想買,但係聽到要過千就....4 K9 s0 z# p5 l
而且依套衫可能好難著得出街wor....
( w9 r$ }% H2 b* O2 h3500去度身訂做一套仲好啦~~
3 z: ]2 q6 ]0 |0 h, }& c
+ }8 K" v( T# zps.同埋個cutting應該都幾蝦人著...# U9 h5 ]4 F' X! r7 K  W7 x) ~
) K$ f3 _+ W1 _* o% f! u

我見活方有件差唔多.....$700

好貴-0-
! N' o7 c6 j- D& {( O+ Q/ u又好難有機會著到咁出街嫁喎

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-12-16 04:18 發表   8 }; @" O/ n/ a, d& i
視乎你覺得值唔值架JE
: H2 h  X8 K9 k3 ^. k/ g+ c' W有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =
$ n* o' I; x% u3 r/ c! h

4 e0 S0 U( j: A& magree , 同hi-fi, 相機一樣* `. G9 n2 W" p" ~1 y
不過我唔會囉

又真係幾好看的.

how much ?

要著出街都唔係話唔得, 真係要激似女仔lor, 同埋有咁o既身形.

CD唔洗著到sharp , 因為重點係想做自然既女人