嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~& p7 l3 g" n$ L" }: B4 d
/ c: {! m; Z7 R+ G1 \/ [& S
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
8 `2 W% B7 ?0 W. J1 Q# U' A) q好明顯件禮物係為我而設啦~
6 \; i1 i: V/ i3 p( T不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎
: j4 [3 T5 v! w) w0 k我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
: H, a  M2 n4 N9 U: x/ O) J最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情
2 W. P. h% Z& d9 y9 d7 h但係到時怪叔叔一定會係我

好高....
0 `" S0 F: l+ S好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

8 E! g' m7 {& o; S  v
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識
/ w" s  `5 C9 R1 h3 L( o& `; {* c# V7 V! N+ a7 g
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   
4 w2 `3 w- V, h0 W4 Z6 B…我邊有玩好耐
: k" ~7 C* P* o8 R講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   ' _- m, Q5 x2 @: P  V% X7 A) q

3 R% B* t' Y& H3 T6 C" F講大話~~
2 K: x7 j3 p6 `4 c
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
4 E0 K! Q8 {- N5 n7 P4 b2 L7 Z0 e打邊邊~食食食~開酒飲~
- A. V, n7 q1 C5 s* Z猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~  D! L+ M, q$ W! r
西門呢~係廁所~玩花灑~
" I/ M: _( p, e2 ^桂桂呢~係地下~四圍爬~
1 ?( f- `: l% F0 I7 v
8 I. h6 |! ~8 a# a; i; B
桂桂文筆都好正架喎~
6 u$ {& U3 v9 a% M) P% c最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   
6 q6 z; x  _* ~9 e' F哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
+ E+ b: h$ x0 o; ?. [
8 A  L7 V8 v! [# b
我係度洗甲 ~~
) X  U0 q$ l" r  b: m; d好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   8 P- b- I- Z7 ~$ K2 Y; C& R
J小姐~* ]' h, F. {6 ^4 M; G
絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
$ U% k( t1 u4 y+ t8 Z5 @. MD身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
0 V3 W4 r: K' x- l典型日系涉谷~; G, p3 F/ c# C8 e8 H) T3 A4 t+ j5 n9 `
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
* d1 g& |& W2 y6 I+ a8 y& H! p
( \' \" h; e5 s% X" R
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   * N2 ~  {! ~! q: _& b

$ F, A; {$ Y5 G8 v
, D1 H" r  t& s* ^" |% v9 \+ `痴咁多SUKI到會變胖
3 G, J1 P; o. Q) |) P

$ k, ]0 @$ T: P6 r( Q& {8 }, V

( \5 y) _% O$ S$ K2 h& R唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   
3 P/ D; F' q, M2 G% u3 \8 Y2 [: s1 x) L; s0 _* _# L
' E3 r: i  Z* h7 h; F& G8 @
我係度洗甲 ~~8 `3 z: l3 \3 |+ R% E* Z  f% u6 q
好神地成段野又影唔到樣
! v' q7 l: t1 a  L+ W捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
3 z. C7 V! ~" ]" ?, r下次飲少D LA。酒對身体無億。2 o& M8 \& U* v8 w  l$ Q* x. t; S

* T! g) K  P# Y3 O9 W[ 本帖最後由 jessekaku 於 2010-12-17 02:36 編輯 ]