嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~' `1 F3 m9 W6 u- J$ n; ~, _; |

3 e. R" J( Z+ i' _7 [[ 本帖最後由 zaki 於 2011-9-30 12:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你 7 |+ o  a" R# o: J) ~" \
好明顯件禮物係為我而設啦~
3 V1 V' a$ ]2 m  Y* @( X不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎
4 n) V1 p  G& A, L我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩  v2 h( q) Q4 e! r2 }2 }0 H  G+ r
最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情( y8 H) s+ D1 E1 y3 q
但係到時怪叔叔一定會係我

好高....
1 l0 C. v2 Q% H) d( f# n% p好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

1 p) S2 E5 N! z' X2 C
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識& d0 w3 w; P0 J& A$ G: \
9 p# T) ^9 T7 P8 O( [. w
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   5 g$ A- F9 u6 P
…我邊有玩好耐
5 p) L2 F  ^* Z1 O6 M$ w! m
講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   ) O/ \7 p6 j& Y' m4 }/ I! b4 D
2 W" A* S. f5 V
講大話~~
' `* Z# E5 [) t
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   : U% c. V' V/ X1 z; F. V
打邊邊~食食食~開酒飲~" n/ ]  H, F  p
猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~8 p( k- w) I/ x+ Y
西門呢~係廁所~玩花灑~& ?' c* i3 W5 n) r# m0 r
桂桂呢~係地下~四圍爬~
' i5 `6 O6 Q9 d+ M( x

- H) X5 P0 t' d+ u0 |桂桂文筆都好正架喎~
/ ^. z+ H$ S2 z, \5 c) r2 M, e% u最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   9 m9 P  u) V/ ]+ N% Q6 w2 f
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
! A$ [8 o6 h$ M, w
) ~  q5 Y* A( r% W 我係度洗甲 ~~
0 d  r) u! B; l: n' h好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
: f+ X5 R& o; p0 R' a6 P4 JJ小姐~. Q, S  \! p, h6 ]; i
絲襪假髮加冷帽襯到個樣~* ^. k: j% N) z6 U6 u& s6 R
D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
/ O% ~4 r3 \4 s$ f% z典型日系涉谷~# D8 T  {* a1 e$ l1 \2 G9 T
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
  j7 ^; G+ u, A0 m

! _" x3 }3 l% U" k2 n. I痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   $ l# s& N$ ~/ }( w2 h, s
8 ?& v5 y1 |; ^: G

, \+ h* ~1 e; u) x1 z4 P痴咁多SUKI到會變胖
9 v9 S: g' ?) k3 O. s+ q5 c

# m1 ^& X. j8 h" t4 r# H" F" a  ]% A0 f6 u* r: G! ^# |3 x' r
, X: ?4 T. E$ N, v
唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   
- F: H2 R, O+ |, v5 s: H  g( c; Z+ q$ ]3 B# G0 O4 F+ ]
: j+ W% E2 h* J+ _. E
我係度洗甲 ~~
, c) l* [& d! h+ A3 z5 g  }+ T* K好神地成段野又影唔到樣
+ G5 m7 F! U3 p5 p: ~4 s; Y
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈3 f# }, j1 H6 U5 H( C" t
下次飲少D LA。酒對身体無億。' `- I' Q. C* X9 Z! `
% i8 B% ]3 P) c; b. {4 s