嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

原來女友唔介意我著襪褲

所需閱讀權限 1

原來女友唔介意我著襪褲

呢2日天氣凍左,我拎左幾對三百D襪褲比我女友著
; r7 O/ f+ K, ~佢著左之後話暖好多,我就縮下縮下咁6 i9 i& G& x9 X% A, j+ Q, l& [
佢問我做乜鬼,我同佢講,妳就梗係暖好多啦,我就鬼死咁凍呢
) }7 t5 ^- @2 n7 D8 v% S佢話凍就著多件衫啦,我話係對腳好凍呀8 A+ \% r9 W- ^) o
女友就叫我好似佢咁著條襪褲喺入面再著長褲啦,會暖好多架0 ^8 a1 C8 c7 l
我著左之後同佢講,原來著襪褲感覺好舒服喎7 v; g8 l' N$ X
喺長褲入面又唔會有繃緊同埋活動不便嘅感覺,暖得嚟又舒服6 a5 `  }4 y, J* ]* `9 @
佢跟住話(你鐘意咪著囉),佢講呢句野果時個笑容有d陰濕1 {2 g& k1 l. |7 d, \

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你關心她的需要。。她也會關心你的需要

你就好啦
! a1 C! m; k1 GGF咁都比你著

有d陰濕?.,佢會唔會係一早就知你有著開呢
' m8 |& C' P: X" P1 I唔係你又點會拎幾對三百D襪褲比佢著呢

我就從Sex Game入手....同佢一齊著絲襪玩...., v- O0 t( P9 o- O3 Q

& b# r" [# ~$ N) M* C今年太太給我的聖誕禮物....是絲襪一對....

恭喜楊大哥

Congrats. 咁就可以慢慢享受

那就好了, 恭喜晒 , 明正言順著囉, 我而家日日都著啦! 好正, 好暖

u are a lucky man!

好幸福, 令人羨慕

回復 4# mercury1 的帖子

佢知我鐘意睇女仔著住絲襪果對腳+ ?5 f: z+ T1 O9 g' ^! n
但就唔知我有著開嘅
6 D! h5 ]" h% R至於佢笑D乜,我真係唔知喎3 ]% m( a* e3 {9 O
我又唔想問佢,陣間將件事情放大左就唔係咁好咯
% t. n$ d, }6 o總之佢唔介意我著就得架喇8 m' v1 ]) K! P- h- k0 p' F
好開心

回復 5# 陳真 的帖子

嚟緊呢個農曆年,我都想有絲襪作為我的禮物,等我暗示下佢知先

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-12-27 09:32 發表   
) v. k3 X4 _0 E: o( ^+ s7 \你關心她的需要。。她也會關心你的需要
: `) h+ P  b5 o- G1 t+ P0 w  B
引用:
原帖由 BSoD 於 2010-12-27 09:49 發表   
& F# P6 f" j- U7 A0 y( |* T你就好啦) f1 [. d6 p+ u3 S; Z: z, l
GF咁都比你著
% A+ q2 F5 D& T( U
引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-27 11:45 發表   8 c7 L9 V; ^. C+ _  t
恭喜楊大哥
" c/ s( S$ [! I/ s2 J
# U3 [/ z5 q; ^4 H% z
引用:
原帖由 Yoshihk 於 2010-12-27 11:57 發表   
7 O* I3 ?: H) [Congrats. 咁就可以慢慢享受
9 ?& _" y) [4 Q: r3 M
引用:
原帖由 ringo2ph 於 2010-12-27 14:19 發表   
4 q" ]. k8 I) L' g+ j, \那就好了, 恭喜晒 , 明正言順著囉, 我而家日日都著啦! 好正, 好暖
; X+ q2 y# }% H9 R: g2 f
引用:
原帖由 warmwool 於 2010-12-27 14:24 發表   * U8 X3 k- p6 a7 a2 @$ I! ^
u are a lucky man!
7 ^4 Q2 _# j+ _5 |! g
引用:
原帖由 evermyth 於 2010-12-28 01:19 發表   . T9 a" d7 |1 {! Z& C' M
好幸福, 令人羨慕
" v" H$ x4 s( b5 g/ K# {
/ A# H( q: q. q, S# F多謝哂咁多位

咁咪好囉!以後一凍就可以明正言順咁...

恭喜晒啦~~~$ I& N+ G5 N7 u1 p3 G
我同你差唔多,繼上次去旅行,晚上玩cosplay先係女友著女僕服,然後到我著女僕服再叫女友我教我著條黑色厚既絲襪褲(其實係扮第一次著),咁o果次我女友都無抗拒,而且都好好奇我著o左之後既樣。# a" r* \- d5 T7 D. o- u( W- J
& l+ a  I3 m8 s6 F2 P
咁今次月頭同女友去旅行,預計都會有零度以下,所以之前做定功課,扮去搵買長既保暖內褲,然後話好貴(其實真係好貴,最平既都成二三百蚊一條),然後同佢講話咁貴唔,不如著番上次o果對絲襪好過,居然女友係只係"哦"一聲。不過呢,我都係Uniqlo買o左條Heat Tech襪褲俾佢去旅行;到去旅行o果陣,我幾日都著住對絲襪,我女友都唔覺得係一件咩o野事咁,都無事發生啦。而我女友就鍾意著我送俾佢o果對Heat Tech襪褲,去旅行日日著不特止,返到o黎香港都仲成日著o忝,佢話著住好舒服,仲買多o左對o忝。4 c( s1 U0 W: S9 ?0 M% a+ b

; k- k/ l3 x" e( V9 k2 j而另一方面,返o黎同d 女仔frd 吹水,其間有女仔frd既另一半在場,佢知我去咁凍,就講o左一句: "女仔就好啦,入面可以著襪褲,就唔怕凍啦",跟住我就回應o左話你著係條長褲入面係無人知既! 居然在場既女仔都異口同聲"咪就係囉!"。. t( q* S) j( ~  e3 a( i
5 V* j. A  z8 @( e: {5 R# D. |( B9 N
原來都唔少女仔都唔介意男仔著襪褲

我聽兩個阿姨說過# q( a5 p8 V. _7 v/ k
3 H( r/ U, |: G. D
去凍既地方旅遊, 為了幫姨丈保暖, 就叫姨丈著絲襪...

我想試吓著九分褲...之後褲襪...佢哋會容易接受

恭喜晒 , 明正言順著囉

有得著襪褲, 正呀!!!! 我都想.

你就好啦8 ^" D% w" O5 L4 c4 J2 }
( B+ E% X0 M8 G: AGF咁都比你著