嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~
- P+ D$ i0 J) n2 @& g都係準備心儀的聚會~
' M! J+ U( X2 z4 u8 x6 E2 ]但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
+ ~( V. p: D+ r5 O有化妝的~但睇落係有d cd樣....8 `4 a% i9 H( h
咁繼續行la~: x2 f# P* P% Q& Y" t, x0 t
我同jade去買底底~* P0 A: J3 [0 i7 j& _
之後又有個男仔呢....+ |1 q" F3 Q. r6 A8 O; k( N7 }8 M
成身黑色毛毛....姣到呢....' x! Y9 n0 X/ ?  b( K' v# _1 ?
係度睇襪...唔知睇咩東東呢...   p1 x# N& C2 [, W
我地買完入左格黎間野~
8 }' K" }3 w3 c7 }# z都係賣d女裝野多嫁la~
4 e) X/ D( Y. d0 l( v2 Q佢又入左黎...= =, H6 k" k8 k1 m
買完~佢去左睇首色~
+ h& x8 N) K) l" H* m3 b我發覺我地同佢行既路...係一樣
# f7 E5 E7 D4 w& J' m  Z唔知佢又係咪呢?* z( n% ~1 y7 |* l+ ?
, v8 @$ ^2 J: e0 S( r/ Y" C" ]- z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
1 E3 E. U& e' N8 S. r7 m: X) y. J& g' X* y, y
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
; A' p! B2 t8 q3 c* w- c% A2 f8 F1 N+ e; D3 M- U7 k  e* I9 w
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   : {' k4 ^5 s" j; ~+ c3 F
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
1 `  D  H# R4 E) X, ]* g2 l) L3 l! ?; [# l( V. s0 U5 ~3 L+ g
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
3 c, u' {5 M. l8 t  E- l7 f5 G大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   ; j  `4 N+ k6 G- O

. Y9 ?' j9 T# ^9 o  j) ?) n大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
5 A. p% s, m5 G8 |7 ]. s& D' l( |5 K3 k& C: F! o; h
3 O1 ]# j; `# K/ R4 z3 O
你明我明你的
7 b# s' C7 x1 d, k5 g: c3 `5 @! \: u' h  n9 C1 A
) u9 L8 t; Q) l0 W0 R# y4 j
* g# u$ t4 \6 x# J
....而且佢買野都買得好快手 & h2 u* l5 Z8 j" S: ]  n8 B

0 I$ q0 L* `7 f3 t+ T4 y[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
  X! Q1 C  D1 R$ }. m% l8 X: p+ \6 u
' @/ L6 ?- i/ a) @% A( _) M2 G% w. {妳地今日係男裝定女裝出MK架?
$ b3 E/ c( {3 q, b- p1 R; `  {* C- W" L2 Q  S" `3 }
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
/ g7 d: b- ^( ]- b雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻+ k4 q1 u3 W: V: k/ v# R
: l. l' j9 {7 g- i/ C1 n$ e; G% C

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   9 u6 ]3 C/ ?+ S; X; I4 {+ v+ U
Suki and Jade 師姐" D5 ~3 ^/ h: E* q, e% d5 N$ f" y) Q

6 e& x2 R4 P0 n, I妳地今日係男裝定女裝出MK架?
. M. y/ @* {, c" u$ J" U1 c6 }; |1 L2 I& }" H0 e
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
  b' F* B! t9 l/ T: }/ I* e) |雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
& S2 P$ k0 Y0 V' l7 s9 F% |
唔係女裝~
" K* w2 `! C: f! L- I但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   + [: _' R' B+ [

2 r8 P' K( y) f8 g+ |& ^) O唔係女裝~
3 y3 G8 }6 V, j- X但有化妝的美男子~
& P* T. K( S/ X
. L) o: r. _$ ^  \- u, f, S
# o( R$ H1 K8 g& V! W& @
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
) b$ h  X, g/ S% b/ E
, T6 n( d3 h5 [8 ]; L唔係女裝~
! e- N) u' O! a; [但有化妝的美男子~
/ A; B2 d& f6 d* i' g# t
有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
6 R9 V$ [0 N. R# ~% A嘻...; S2 T3 a7 N' G+ F' S

: K+ a) R. P, H' ?$ V2 w( y妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
5 w6 i5 z0 B3 z) L6 i: m6 }1 j1 x' [8 g2 h反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
3 ~$ G( L1 a! |/ q相信兩位姐姐一定係資深的   
% ^0 R# c  G. ]/ U  L, ~反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
9 Z9 g+ t1 Q) {6 h6 a* A( u7 s
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
3 ?: N* J7 Y1 M) ~& ]  r2 N# v- A相信兩位姐姐一定係資深的   : S3 M1 V9 |* _% j4 V8 i5 F  C# l
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
7 ?, I, T+ f/ @+ g2 c% E
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
% _1 w: }/ o$ Y# l" y2 z
% R7 Q: z9 a) c9 K0 @* }7 r5 p我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
5 l( W& b3 A& Q5 S: Y下...?; K% U" Y( D) r$ m
咁我都會既~4 f0 z9 i( T. ~9 f1 P1 d
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   ( }8 t/ Q2 w* A6 V& ~

) o+ O: \, U; ]6 F7 D$ O# V$ v下...?
' L  H* [3 \/ _% G- s5 S咁我都會既~# |  U% m: Y' U1 @) C" B
正常人都會~(男同女)
: R, [; P: H+ C* w0 H哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?