嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~
# _' r; C2 h4 v! D( |) W( t都係準備心儀的聚會~ : m! x4 ]0 x  ~) H. A5 C" L# {
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
+ y% z6 V/ b$ p, O有化妝的~但睇落係有d cd樣....; {0 |- c3 K, H2 |3 @, m1 t
咁繼續行la~8 W) l0 e- l7 O  O
我同jade去買底底~
9 Z* x) d, ]9 G. _$ n# g之後又有個男仔呢....
& t$ S1 S* t6 N/ x) J9 K- R' K成身黑色毛毛....姣到呢....
) q: y7 M: _" b6 r3 m3 A- I係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
' L& ]2 x% w7 W9 z. s我地買完入左格黎間野~
" R7 R7 o2 u! X7 m& V都係賣d女裝野多嫁la~
% g( I7 G2 K8 z4 P7 S4 o佢又入左黎...= =7 Q% y" u, c" H9 D8 Q0 k1 f8 T* i
買完~佢去左睇首色~ ' W5 T# a1 k2 q; i
我發覺我地同佢行既路...係一樣 2 [1 ^* L) G7 `& q
唔知佢又係咪呢?
/ `' z% n2 j; B) B- V0 `0 ^! N1 f6 @! D5 V  D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  7 J2 }: X/ C! V- u) H
. F! b9 Q7 Q$ S
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
7 V: u8 e' Q3 B) ^: V
- h4 p- Z9 N$ i3 T4 V[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   & _" p9 A- J: L/ s+ O
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
* H) s$ Y+ p$ m6 F; o
* {0 S' {( ^# c8 p: \$ C+ Q! L6 t大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
) i. g! _; ~/ d, \, |, q- o大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
4 z& p0 i' \3 Z+ _" @1 D' r. g( E
+ k( Q" H! J5 L% y. @' J  b大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
: j2 F; m7 V$ a0 S3 Z/ H
6 y" b( p/ r7 p% {. A5 n9 `+ s! e7 k+ x- E: K
你明我明你的 ; f6 o4 S( E5 I& S& _, h
, v# L, m* ~8 `

' l/ B9 L* J( v2 p
6 ~9 s" C$ @! M, \8 t! L....而且佢買野都買得好快手 ! j" q, U- ^+ O& q

" G5 ~7 H! q3 j[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
/ I+ Q* W) B$ w2 l' H2 ]
% q. v3 M0 I' k妳地今日係男裝定女裝出MK架?8 ^: M0 S$ Y! A6 C% O0 ~$ o

1 N9 W+ n- }. p" F5 Y0 ^p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... 2 D$ Z+ O( ?3 {5 Y" T" o# A
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
  b! s' O% g  p1 {9 H
. w3 J9 ^: K' n7 u7 c; Y/ n# {% @[ 本帖最後由 CompactDisc 於 2011-1-4 02:23 編輯 ]

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
, F* U9 y5 U) `Suki and Jade 師姐$ o5 A2 b. p* j0 S

5 T0 j' y9 w% z1 [2 F2 P  H" h- `妳地今日係男裝定女裝出MK架?; |! f! ~2 H" D8 s+ F
0 ^. e1 I  V; k$ G& j  u+ X: Z
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... & V0 `) k$ ^! f5 L
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
4 W, P- O/ N/ \: c9 j; I唔係女裝~
# v! c) z+ V  |& K$ ]; X# P但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   - \. }7 N0 W8 _9 t% L
) v2 n( |* G, o$ b% {# x
唔係女裝~* f  m5 v- z4 ?- k! ^! _3 q
但有化妝的美男子~
) t: [& {% z7 u! m
$ s0 k4 d+ h4 J' d; F# b9 K
& f/ _& ]$ B3 t& Y, m 美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
2 r0 f7 h+ N, Q; E$ T- i! D# i9 n3 L
唔係女裝~$ {. r* M% I  R% y, o) B/ @  X
但有化妝的美男子~
% q0 Z9 @: W& A
有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
6 R* N9 ?, b0 p" |' x& w* p8 f  l嘻...6 G3 H3 N6 D% a& {% k7 c

+ Q* o( B. E1 C妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
, [8 m; H6 M4 j% n7 \5 H/ W反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   & e) @1 W' m6 d0 l- X% d1 Z( A
' B" h1 _  i, g  [反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
. ^) l8 Y0 e4 S( `
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   , i5 n! e7 Y+ ^5 `* B5 F+ @+ h
7 B) ^! N; ?2 s: Q0 c9 m反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
( Z; B0 Z: J: q
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
4 ?/ N1 v. E7 V4 v+ s6 A' C+ ]7 d7 j& f6 u( \1 U( B+ o
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
; K2 h: H3 l. c8 C9 R1 v# ?) [5 Y) T下...?
# w7 t, q9 |, {9 R0 y) M咁我都會既~
8 ?" a6 L% Y& v+ n' n正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表     }' W/ E8 X- o+ s* o( u
9 s  `! q  |3 O
下...?( v- q: b0 H7 n/ S
咁我都會既~
" p  `8 P" R, W! c正常人都會~(男同女)
" p% F) g* T# K0 l0 c. ?哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?

最近訪問的版塊