嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

討論大家CD交友的態度

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-1-18 20:37 發表   0 l9 l; _* J9 J  r+ G2 h8 q5 ~0 w
其實CD 的人可以分為兩種
# M! D* x  b# c) B, u0 S; H
& _1 D7 }( r8 B6 J3 E一種是把內心的性慾發洩。表現行為例如露械、著女裝手淫等等。- m% T* b  \2 |# |: O# l
這些人在哲學上不能說是有精神問題,% K' c( m+ K2 d6 E) r; B
他們只是無法遵從現實社會的模式," M& V2 x" d9 Z8 g
在長期的壓抑之下,$ c/ E4 ^$ `. L! E9 Y" {# c
只好另覓路徑滿足自己的感 ...
1 U- d9 y* p$ P4 J但是據現在統計
: a' A- D0 M: N; `1 q8 U5 O0 C! j0 I8 E有89%的CD是第一種人而起的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
交友小心係應該既...: X$ }' h% l" [; ^. K3 Y; v
露械係唔應該既5 K! C! E& X! c$ ~
不經他人介紹既交友要比較大既原動力
: E4 v% l0 r8 @" h8 S6 T呢D原動力又通常係有某D目的
! m$ C8 w* X7 T- w8 x* ?
9 `% R8 j  L  }! C以前都有網上交下友既(我混吉人地多)
+ ?3 J# s1 B# L1 U但係我當人真係朋友,人地點諗又係一件事
! `# h* r  c1 s) W) `不過似我既人真的不多

上網小心交友係基本既, 三唔識七如果o係出面d壇我都未必理佢....! y. [1 @- C7 B& `

9 `: u, Q5 D- U- m! l呢度更加要打醒精神, 除左姐姐你地講既怪叔叔, 仲要小心d記者無野寫黎呢度搵料....4 g% H! W* q. t* J

+ q6 }2 ~7 s3 D5 f4 M( h7 J/ a所以我自問就冇post 相既勇氣, 真係配服姐妹們既勇氣....

哈哈我淨係同樓上玩射龍門多,! R8 T' J1 s, B9 M5 V
睇下D無權限既post

開口中先啱..

回復 23# LingLing 的帖子

自從_燈上左位之後, 各CD壇平靜左XD3 c1 D. e1 u1 f
而家D記者上一下_燈就搵夠料做一期書, 唔夠就落更多廣告攝夠
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

回復 21# 心儀 的帖子

嗯....的確我感到好多CD的人.....或多或少交談時會有些問題,好似好容易發脾氣等....
- }! X% U8 E8 z; I0 L7 R! V  W) o6 m7 n. `5 a1 \
^^ 不過好彩我CD 係無性慾的 !!

回復 26# applechoi 的帖子

golden??) k- |! M3 @7 A" G* U1 g
! {  c5 Q7 @. |  i, p* t
o個D雜誌行過報攤, 封面都唔想睇, 真係不知所謂到.......  |6 _2 C! g* |4 H

) f" y) Y0 E( P都唔明個社會咁保守, d雜誌又可以咁偏激....

引用:
原帖由 LingLing 於 20/1/2011 19:12 發表   - e. x% Q, _) [0 Z  F
golden??
/ J; e& E3 I% ]$ R; M, f+ d/ b
/ G2 l( D" q# T  j. Ro個D雜誌行過報攤, 封面都唔想睇, 真係不知所謂到.......
" U8 E8 E0 V- j" A1 C: n% k' L# o/ @: t  ?0 S
都唔明個社會咁保守, d雜誌又可以咁偏激....
  m  S5 f8 Y- q3 m2 y: n/ F全中
5 `2 n9 g  Z; n- o+ I1 D, H社會其實唔保守, 只係個個都口裡說不(身體卻很誠實), 同日本好似
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

我只係會以CD身份同CD溝通, 其他一律不接受

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-17 15:18 發表   
' |; ^5 _: h4 c) k. Z...
6 E- n. o- l( K2 d6 R9 o正如有d 所謂既CD 淨係中意著女性 underwear 之後露出 JJ 比人睇......  
! c  }+ e. p" l) d真係唔多o岩channel
7 a- _5 f+ L, ]3 J$ n

/ ?  Y6 i  `9 m6 c( P/ Q突然諗起如果有腳毛仲可怕
2 d) a5 R) N( W2 K2 u9 \& W9 E9 M  k' R6 p5 o. \4 i
引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-1-18 20:37 發表   & ?- {; l% Z) K/ t+ j
..., \' ]+ |( r% ]3 c3 Y
不得不被大部份人塑造成一個強的形象,才能被接納,( l5 j8 r9 ?, x% Y6 B
...
. b8 S- U: S  @& \
e個世界"多數人都係咁做"先叫正常7 A) [5 v5 q  c8 ?. ^2 s
幾時cd先會變成個大多數..
: ^6 }) ?5 `/ H$ n; l& S  H  s
, u% w2 C# k/ q8 a# _
引用:
原帖由 心儀 於 2011-1-19 00:07 發表   % a0 i/ E; F8 F5 Z; j4 Q
7 d+ b. J( ^9 \* M& V9 a' N- D
但是據現在統計1 ^2 ~( g8 k0 I$ W5 O+ D
有89%的CD是第一種人而起的
7 x/ p- K% X! z8 u4 y6 H個調查真可悲( ]. b) s* h& i4 w  f8 M* p
睇8到你個調查先記得原來我係4-5年前都係咁ge人.. 9 `# A; c1 z' ]8 k# O

9 ?4 I) j2 f4 i) @6 z; }, o
引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-1-20 18:58 發表   . ~$ b/ L' [0 L! w
嗯....的確我感到好多CD的人.....或多或少交談時會有些問題,好似好容易發脾氣等....) t7 X; O; `' v) {% F, ?- K
0 q8 ?- K5 }( C6 o3 f
^^ 不過好彩我CD 係無性慾的 !!
) ?7 e4 v3 K, n
+ f7 z3 R; _% g! e/ R發脾氣係因為生活壓力大啊...
9 X0 d/ _, I1 l& w) j話說我前幾日都發自己脾氣搞到無搽幾日護膚品,,# _. a5 Z- ]: v6 L7 S
皮膚立即變差左少少

我本身比較內向,很少跟其他CD或TS溝通,自己又高又肥,CD後十分難看,所以一向都不多CD卅TS朋友,不過有時真的很寂寞,開心唔開心都唔可以同人分享,其實大家所認識既姐妹係從邊度認識?我都希望可以識到多D姐妹,識D明白我既朋友。

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-20 19:12 發表   / W: ^( r# h" C- f1 e
golden??
1 ~3 A2 o; K8 c; Z
, `* B( m- F+ A+ w" @% F% Do個D雜誌行過報攤, 封面都唔想睇, 真係不知所謂到.......; N/ T& m3 E0 ^% h8 L
9 L: F" l% t" x
都唔明個社會咁保守, d雜誌又可以咁偏激....
+ z; S& L9 Q$ N" {7 l
2 z% h4 H+ c0 |' M: f
好多人假保守而已, 尤其職業需要, 或者公眾人物, 特別係啲好似好保守嘅政棍,
. |5 k- Q) o1 s5 Q) k' R$ O表面扮晒傳統, 幸福家庭, 愛國愛港, 實則烏煙瘴氣, 荒唐怪誕, 藏污納垢.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》