網站活動:第一届hkcdtv美腿CD選舉(10/2更新)

推一推~
獎品不錯的喔~
請大家踴躍參加

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
心碎啊……拍了一批相片,結果像素低了……

回復 19# CDYoyo 的帖子

你參賽區啲相點轉返做jpeg

在Win XP方法

將相在acrobat reader 開左后:
在menu上選:
編輯 --> 檔案複製至剪貼簿

然後另外開Windows小畫家
在menu上選:
編輯 -->貼上,相已經貼上左,
然後再去返menu -->檔案-->另存新檔-->彈出選框,選擇存檔類型為JPEG,改檔名-->儲存

係5係第一第二第三加CD點數會好D..
話晒都係CD比賽~

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2011-2-18 23:26 發表   
話晒都係CD比賽~
或者頭三名另外可再加CD點數也可以, 嘻...

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2011-2-18 23:26 發表   
話晒都係CD比賽~
好主意, 稍後決定加幅

冠軍再追加多個2011美腿勳章都好喔

2月20日截止
是星期六凌晨/星期天呢?
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2011-2-20 00:10 發表   
2月20日截止
是星期六凌晨/星期天呢?
一般理解, 20號都包括在內, 春日係就快手
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

一返0黎乜有d 0甘有趣0既比賽呀! 考慮0下先! 幾時截止呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

大部份的相也不錯啊! 但評審係好主觀角度, 落選的也不要太介懷, 並不代表妳擁有的不是美腿呢! 心目中的確有幾位姊妹很出眾啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2011-2-21 03:02 發表   
一返0黎乜有d 0甘有趣0既比賽呀! 考慮0下先! 幾時截止呢?
Ceci師姐,好耐無見啦,好掛住妳呀...
妳都一齊玩啦,雖然過左deadline, 但好似仲可以加入的

個個參賽者都咁勁, 投票難呀
引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-2-21 09:21 發表   

Ceci師姐,好耐無見啦,好掛住妳呀...
妳都一齊玩啦,雖然過左deadline, 但好似仲可以加入的
ceci姐如果玩埋一定好好玩

你個阿仙奴終於返來啦?
巴塞都打得贏

是否已經停止投票?版首無再做link嘅?
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂