嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日去萬寧買左兩對絲絲~

今日去萬寧買左兩對絲絲~

今日本來去萬寧係諗住買野食的
( j0 J. ]) _/ _1 J3 p4 K/ j點知俾我無意中見到有絲絲賣 (之前搵過萬寧係無得賣絲絲的...). I( c: L7 e! K& ]9 G4 i
忍唔住手就買左兩對啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有得買嫁咩@@

第一次有得買~~~~

引用:
原帖由 ck.late 於 2011-2-21 00:12 發表   
; W' T" F% ]4 Q3 d- `4 ~- M7 k! L有得買嫁咩@@
2 C5 e- D4 q; Q2 x3 @- c: O圖片左下角講明真係萬寧出品!

請問幾錢一對?
* {( Q- D) n+ p6 X
/ P- z- K% o7 ~6 A! r織花一向都比印花貴,但有個好處:7 r1 f' L+ j0 U7 T& U
遮瑕能力一流!

感覺很不錯的絲襪,穿起來拍看看

萬寧有架咩?真係唔知喎,係咪咪唔係間間有架

萬寧d絲絲我都覺得ok, 上次買左對厚黑絲(唔記得係80D定120D),
5 \, I9 F' \7 a) w% b  @6 b著上身感覺都ok.

回復 8# willy 的帖子

要幾一對牙 100D?

引用:
原帖由 1677 於 2011-2-21 01:00 發表   & x) B3 v0 \$ e; X% Z
請問幾錢一對?) e3 w1 Q" R. j) w7 r. q5 j
4 m2 H0 G  \' G6 m& u- f
織花一向都比印花貴,但有個好處:
/ _# C: q9 ]" H6 x遮瑕能力一流!
0 }3 B/ k6 M, E) u- L3 w織花果對$30, 另一對$20

引用:
原帖由 ripple040 於 2011-2-21 21:06 發表   
7 P0 V6 M' `9 q. [/ q萬寧有架咩?真係唔知喎,係咪咪唔係間間有架
- j* d. j" _) ?; q; D2 L9 L( Y# g唔知呢..我去元朗萬寧買的, 可能要到冬天先有得賣

引用:
原帖由 ripple040 於 2011-2-21 21:25 發表   
7 o$ r3 `7 i0 M& ~; M  X/ t7 O要幾一對牙 100D?
: z# ~% T# l- N* k% l  V
; \3 G6 O6 t% D  C0 T9 N3 S實數就唔記得, 因為成兩年前的事, 只係記得25蚊有找....

真係好平,不過唔知質素如何

著上來睇下

D花紋好正呀!!

回復 12# willy 的帖子

OOO  {( Q- \& ^1 X/ d* n: d
我諗而家可能要四十幾蚊

try but I would like those from department.  more comfortable.

咁O既價錢又真係平喎~~ MANNING D野, 差極都應該有限啦 !

萬寧都有??!!

好可愛唷~~~~~~