嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好恐怖的手術

好恐怖的手術

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!

才看一下就不敢看下去了,: r% O* v$ {$ \2 G' K
先前曾看過類似的文章,姊妹做過之後的描述,當時我就覺得很可怕了,看完一直覺得那邊很痛,(心理因素)
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

真的很恐怖.....但很多不知道他們在做甚麼* H9 B7 P& s" ^3 ^6 ~6 l! u
心理上那裡很痛+1

正常想像到都知道要好大勇氣先會做到架啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-22 23:37 發表   
" p1 v6 ]& X1 o3 t呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
; ~0 {: ~. O/ o7 Z; R" tmiki姐姐, 幾時同響邊做呢?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 08:42 發表 ??
, r* }) V7 b3 _$ Q1 @
+ m7 i7 y: \* h+ O) A( v% _miki姐姐, 幾時同響邊做呢?
9 W- ^; M8 R6 S) M0 x* z0 [2 }" C1 y

: @3 S$ P- A3 w; t3 v9 H- @4 k$ `幾時就唔知,但係會係香港做!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 09:35 發表   
8 u3 k+ O* a  k: i幾時就唔知,但係會係香港做!
2 f, \) k/ D0 I* y5 t/ C; t聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

i respect that you have such courage and determined mind to get the real soul of you out of your current body.

[quote]原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??5 n5 N" d2 z$ B8 W$ I4 w
3 N. p& A! T, B' Z
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??8 A% E% n, @: w, Y2 M
0 `0 |* i0 r2 ^  k* Q
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
% [( e7 ~2 X2 m5 e1 \* i' [) Y

1 j) k% o2 [: W- ~% h3 o係呀!而家仲有整容服務tim!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 19:04 發表     `# L8 G0 u& g' `

' \, f  s+ |6 a4 B' y8 A5 y; Y! h9 n7 l; q% K
係呀!而家仲有整容服務tim!
1 l( ^1 S; ]1 c: r. Z
真好服務...
& g7 [& q4 z$ \5 K7 V7 C# n4 Y) y% s$ Q期待姐姐早日如願

真係好不安,完全接受唔到!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 19:35 發表 ??
/ A" E0 L3 _# N; q
3 U+ v" q% M$ a5 `' l8 [4 G8 [真好服務...9 ^( s6 M8 e, c7 i2 s7 }5 z
期待姐姐早日如願
1 n; y0 G0 D% b: L
: q0 b( ?" S* Z% N  H' V0 z! b- c( m% f# ?
thx!等我做完再同大家講啦!

小許接受唔到!!!!

就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   
, m  p2 w; ?( _& m  h就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
: [1 k0 N  G; r0 X0 r換來一世開心-->喱個見人見智,唔好亂黎。

同意樓上.....
8 w# A$ M7 R9 H5 v% e3 ^9 H$ ^" J) j而且不只是做完身體上的痛...如何面對世界...才是真正的考驗

睇左一半已經無法睇落去, 因為真係太可怕了

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   - d0 l8 I! S3 E7 u0 G9 w
就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
8 t7 A3 b. d$ Z' M; O* u
" W9 ?7 f! d2 w5 y$ X
對於有需要人士黎講係一世開心, 但係無需要而去做就會一世痛苦!
2 ]" p4 R5 {/ T9 Y8 M8 }所以一定要諗清潔先去做!!!