嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

銅鑼灣

銅鑼灣

平時甚少行去香港島,剛剛行完銅鑼灣一圈, 發覺真係女仕既天堂, 可惜並沒CD, 唔可以駐足觀賞D靚野 (男人老九眼望望女人野會俾店員及旁人投以奇異目光)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-3-12 15:58 發表   $ |! _, ?+ t8 H; k) p
平時甚少行去香港島,剛剛行完銅鑼灣一圈, 發覺真係女仕既天堂, 可惜並沒CD, 唔可以駐足觀賞D靚野 (男人老九眼望望女人野會俾店員及旁人投以奇異目光)
+ V1 F. E9 Y( D, D9 e( q) E( u5 y% e要睇入鋪好過在街,無那麽覺眼(起碼少左外面啲人)
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

我係銅鑼灣返工, 但係我唔覺係女士天堂喎!
$ _+ N) s& L5 H# G0 ~你何以見得呢?

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-3-12 23:33 發表   : u. d4 ^6 [" T2 U# g; O5 y% `: b) V9 S
我係銅鑼灣返工, 但係我唔覺係女士天堂喎!  E5 ]  J2 b. ^8 I& j0 {
你何以見得呢?
) k2 O5 t. ?+ B& I" g' y" f可能mandy係指渣甸坊及附近喇。
8 p: I9 ~$ y# O同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 15:45 發表   # G. U; @1 n& N: W* W' u. X

: l& b. c5 t7 a4 `可能mandy係指及附近喇。7 [8 g' m7 t* b
同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。
( V/ l+ u+ A0 {! Z
6 H) Z8 J, e0 u+ O* K! t2 r( q我就係渣甸坊到返工, 果到雖然係有條街賣女人野, 但我唔覺係天堂囉! 只有旺中先可以稱得上係天堂!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-3-15 20:46 發表   / q+ g. R& t& }3 @' W( t# |: V

+ E1 \; k( _- a7 s6 [! }- E
  r3 g( ^- \% i我就係渣甸坊到返工, 果到雖然係有條街賣女人野, 但我唔覺係天堂囉! 只有旺中先可以稱得上係天堂!!!
9 {+ I1 k3 c# b% B3 _. |- q9 v8 S! A7 E5 `. [' p
對少選擇的港島區朋友來説,CWB真的算是天堂啦!0 v+ L) O, {" }* e9 K: t7 g
九龍新界區當然是旺角&深水埗才是女人天堂啦,要乜都有,仲有條女人街添' K& ^+ G( r. m. \' g& R

9 S8 P- x" k% |5 ?" n/ k1 o[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-3-16 22:37 編輯 ]
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

其實銅鑼灣除了渣甸坊外,還有SOGO 和時代廣場,甚至區內一帶街鋪,賣的都是以女性服裝,鞋較多為主.

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 15:45 發表   
% F& J6 Q4 P+ Q7 v
& F! l) ^* ?: R% ]! d1 g8 A可能mandy係指渣甸坊及附近喇。
. W6 l, @7 {3 W, e0 D: k" A2 ~同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。
# W- \8 x: l' D# r

* |8 p2 j- {2 T$ v- w我覺得旺角,太子區賣的女裝用品較低檔次一些

The air pollution is very bad

引用:
原帖由 ae111 於 2011-3-24 13:19 發表   
4 E# @1 Z0 a7 T! s/ ~( p, r: ^$ R$ a$ q# g# J. L0 m% v4 ?0 I
/ p: I" W4 S1 g/ ^6 I: u* J# U
我覺得旺角,太子區賣的女裝用品較低檔次一些
3 R" d9 N# N, ~$ y
. B) R0 q! n' v) H. x" G0 V
都有啲高檔嘅,不過價格相對就抵啲

i agree with that